- Член од
- 27 јули 2020
- Мислења
- 344
- Поени од реакции
- 567
Kaj mene e so Ytong zidana cela kujka,3 majstori konsultirav vikaat za fasada lepak+mreza+pvc abriht ,ne treba nikakov stiropol itn,kolku se vo pravo ne znam edniot od niv imal napraveno 3kujki direkt na Ytong.!
Точно, родителите ми живеат во таква зграда, неочекувано перфектна топлотна изолација, сепак да се напомене дека " сипорекс-от " треба да е барем 30 центиметри дебел.
Автоматски споено мислење:
Kaj mene e so Ytong zidana cela kujka,3 majstori konsultirav vikaat za fasada lepak+mreza+pvc abriht ,ne treba nikakov stiropol itn,kolku se vo pravo ne znam edniot od niv imal napraveno 3kujki direkt na Ytong.!
Точно, родителите ми живеат во таква зграда, неочекувано перфектна топлотна изолација, сепак да се напомене дека " сипорекс-от " треба да е барем 30 центиметри дебел.
Ме радува што веќе се намалени препукувањата, а се повеќе се советува и споделува. Сите имаме искуства тука, некој повеќе, некој помалку, некој е стручен, некој и не толку, но од секого можеш да го искористиш искуството било да е позитивно или негативно. Најбитно е да бидеме реални како би можеле и реално да помогнеме некому тука,а со тоа би си помогнале и себе си утре. Се повеќе нови форумџии има кои имаат сериозни познавања на тематикава што е од голема помош за сите тука.