Изгледаа како најголеми аматери против Португалија.И Хрватите добри и дисциплинирани скоро цело полувреме, но на крај пак губат.
Кој е Џејмс и зошто е пред Трент?ПоупТоа е составот за ЕП
Џејмс - Гомез - Даер - Чилвел
Маунт - Рајс - Лофтус
Санчо - Кејн - Стерлинг
Како не го знаеш? Еден од плејадата на севселенски таленти од Челзи заедно со Хадсон Одои, Лофтус... Исто така во тимот за на Европско мора да конкурира и богот на средниот ред - Дринквотер, барем за на клупа.Кој е Џејмс и зошто е пред Трент?
Брат незнам како би излегол ама знам дека нема да излезам со 3ца деструктивци во средина против Данска. Еден од Медисон/Грилиш/Маунт дури и Санчо на 10ка , со Рашфорд, Кејн и Стерлинг напред.Коуди го игра задњи везни, се' треба да ни биде јасно на сите
Автоматски споено мислење:
Како би излегол ти?
Јас искрено не глеам којзнае колку подобри опции.
Брат, ова е можеби најдобра опција, се слагам ама Хендо се опоравува од повреда, Мегваер нели не го викнаа ради инцидентот. Не знам Чилвел зошто не е со репрезентација.Поуп/Хендо
Арнолд Гомез Мегваер Чилвел
Хендо Рајс
Стерлинг Грилиш/Санчо Рашфорд
Кејн
Па затоа и пишав дека мора да пробува и некој од другите играчи бе брааат. Ок ми е што го пуштил Коуди прва пример, ама да ставел креативец со него а не Рајс и Филипс. Не ми смета изборот на било кој играч, туку профилот на истите, можел далеку подобро да искомбинира.Брат, ова е можеби најдобра опција, се слагам ама Хендо се опоравува од повреда, Мегваер нели не го викнаа ради инцидентот. Не знам Чилвел зошто не е со репрезентација.
Затоа што ќе биде подобарКој е Џејмс и зошто е пред Трент?
Реално и објективно.Затоа што ќе биде подобар
У јануари ќе има многу снег?Затоа што ќе биде подобар