Se eba linkot rekov 1-1 naprele po komentarov ebateОд овој Антовски повеќе очекував, но чим и Динамо го пратиле Бугарија толку му е потенцијалот изгледа.
Од гол линија два пати ја извадоја нашиве последниве 5 минути. За влакно се спасивме.Se eba linkot rekov 1-1 naprele po komentarov ebate
Незнам што очекуваш кога цело второ полувреме ФО нападаше по негова страна, дали само 2-3 пати пробија со центар шут.Од овој Антовски повеќе очекував, но чим и Динамо го пратиле Бугарија толку му е потенцијалот изгледа.
Ne gi potcenvi, istite ovie Farski Ostrovi tepaa 3-1 so Izrael doma, a Izrael (so koj ke se borime verojattno za 2ro mesto) izigra 1-1 so Spanija, jas sum zadovolen od pobedata, imavme dosta sansi no i greski koj ke treba da se popravat, dobro e sho Jani Atanasov potpisha so Hajduk 3 godishen dogovor, i verojatno vo sledninte natprevari ke dobie povik.Незнам како играле со шпанија ама денес се катастрофа. Среќа грешки праат овие па ке тепаме. Против фарски да неможеш 15минути да ги затворш во нивна половина незнам што да кажам. Место да се утепаат од трчање да се покажат може ке ги види некој да се продадат овие како на екскурзија да отишле ебати менталитетот селски
Dobar e Antovski, golem del od ovie igraci fakticki ne se "u21 generacija", tuku bea prefrleni od u19 vo prethodniot ciklus posle generacijata na Tihomir Kostadinov koga izgubija bas od Farski ostrovi na prethodniot ciklus, taka da Antovski fakticki ima 19 godini i igra protiv 3 godini postari igraci od nego.Незнам што очекуваш кога цело второ полувреме ФО нападаше по негова страна, дали само 2-3 пати пробија со центар шут.
Тешко сега да фати прв тим во Динамо уште е млад, ако игра прв состав во Бугарија ќе биде голем плус.
По мене игра многу добро дефанзива, скоро секогаш кога ќе тргне да одзема одзема.
Сега малку физички и почесто да учествува офанзивно ќе биде топ.
Офанзивно не одигравме ништо, две - три додавања на противничка половина и толку.
Ке игра до 30та...Мрме пред 3 дена со изјава дека Пандев бил спремен само за 30тина минути и сега го става стартер
Прегледај го приврзокот 265585
Пред Џигаури иде она, аман аман ЏигауриЛеее Џигаури еј.
Од Фенербахче 2017-та го имам заборавено братов.
ЛЕГЕНДА