- Член од
- 27 јуни 2020
- Мислења
- 3.175
- Поени од реакции
- 7.436
Ти имам кажано дека не се сите видовити како тебе. Или барем проникливи, да не одиме во областа на екстрасензорната перцепција.Не дека не се забележува, искрено.![]()
Ти имам кажано дека не се сите видовити како тебе. Или барем проникливи, да не одиме во областа на екстрасензорната перцепција.Не дека не се забележува, искрено.![]()
Ако се враќаме на решението со опцијата игнор, тогаш и за тебе важи истото, стави ме на игнор ако не ти допаѓаат моите постови и свршена работа. Мене ми е на пример провокација ако некој напише дека Фирпо вреди 41 милион, секој има своја дефиниција за провокација.@Vladimir1984 ја пријател не видов никој тука од фан клуб Барса да провоцира и да треска глупости за Јунајтед и да спама 3-4 страни и да иницира безвезе препукувања. Едно е да те нервира член што не ти се допаѓаат неговите мислења, ете најде решение, стави го на игнор ама ти текнува, намали со провокации стај некоја трансфер шпекулација да видиме што се дешава во твојот клуб.
Ако се враќаме на решението со опцијата игнор, тогаш и за тебе важи истото, стави ме на игнор ако не ти допаѓаат моите постови и свршена работа. Мене ми е на пример провокација ако некој напише дека Фирпо вреди 41 милион, секој има своја дефиниција за провокација.
Па и од мене, биди поздравен. Е да, гледам дека Барса понудила 65 милиони плус Видал за Лаутаро.Океј брату, да си ми жив и здрав јас пробав, и искрено незнам што очекував да решам. Од мене толку.
Добро чичко, извини. Штета би било да пропуштиш некоја шпекулација за трансфер во Милан на некој играч од 2 милиони евра на 18 рати. Или не дај Боже да не видиш дека Бакајоко го потпишале.Дај бе изгубетте се во Дм расправајте се не ја потете темата со глупости. Ко децана од градинка сте.
Чекам да видам играчот Јунајтед што ќе го потпише што ќе ги крене на исто ниво со Сити и Ливерпул. Пошто прочитав еден играч им фали само да ги стигнат.Добро чичко, извини. Штета би било да пропуштиш некоја шпекулација за трансфер во Милан на некој играч од 2 милиони евра на 18 рати. Или не дај Боже да не видиш дека Бакајоко го потпишале.
Шефилд ќе бидат во горниот дел на табелата.
Шефилд Јунајтед се засили со Max Lowe и Jayden Bogle од Дерби Каунти кои треба да им помогнат во долгата борба за опстанок во Премиер лигата.
Ако си само заради тоа на темата, не си го губи времето џабе, јас ќе ти пишам ПП кога ќе се случи тоа. Оди сега и live long and prosper.Чекам да видам играчот Јунајтед што ќе го потпише што ќе ги крене на исто ниво со Сити и Ливерпул. Пошто прочитав еден играч им фали само да ги стигнат.
Еее на кое дереџе падна Манчестер да се радуваат дека се поврзани со играч кој не можеше да му фати место на Нагатомо... 4 во ротација кај Интер.Ако Винагре оди во Порто, може да има вистина овој Телеш да им бега. Го поврзуваа португалскиве медиуми со нас, ама немам верба во нив.
Според ова размена Винагре/ТелешАко Винагре оди во Порто, може да има вистина овој Телеш да им бега. Го поврзуваа португалскиве медиуми со нас, ама немам верба во нив.
Да ама може и да заработат x 10 на Невеш, Хименез, Јота, Траоре и останати кои ги купија за кикирики. Да си признаеме, да не беше Мендеш вакви играчи немаше ни на Менаџер играна да играат во Волвс, па и да останат толку сезониШефилд ќе бидат во горниот дел на табелата.
Само ги засилија позициите, замена лев и десен бек за Балдок и Стивенс, минатата сезона на одреден период пропаднаа кога им се повредија бековите.
За Џејден Богл имам читано дека се работи за добар играч со напаѓачки карактеристики, слаб во дефанзива, таман да го опраи Вајлдер.
Заврши делумната независност на Вулфси, Мендеш почна играчки да си прави со клубот и да го користи како перална за пари...
Дохерти продаден за смешна сума, Џони повреден цела сезона, Винагре им беше единствен добар бек, 21година, со преостанат 3/4годишен договор ...
[Luis Coelho] Rúben Vinagre close to joining FC Porto! The transfer will be around 10M!
Некое старче од Лион ќе го замени ...
Борнмут тешко да се вратат во ПЛ во блиска иднина, распарчија ги.