Холандија преку 2 дена забравија фудбал да играт.... Ебате сакатите
Воа ако е фудбал од Холандија... Не ми се верува шо глеам... Ко од улица собрани 15мин пред натпревар
Сеченио нос е морон, не е Пиронкова добра. Ваа не е тенисеркаКако знае да излаже некад говор на тело у тенис... Пиронкова изгледаше како да нема душа на крај на втор сет, а у третиов игра повеќе од добро, т.е. одлично.
Podobro psv 2 tim i ajax 2 tim ke izigraa , nisto od ovie napumpanite bek i frenkiВоа ако е фудбал од Холандија... Не ми се верува шо глеам... Ко од улица собрани 15мин пред натпревар
Оддамна сеа неам волку изнервирано, ебате сакатите Холанѓани , ако воа беше фудбал шо го играа...Холандија - Италија , не гледам како би завршила 0-2 гола коа двете почнуват со 4-3-3 . Жабарите се послабата екипа, неќна со БИХ тоа беше хорор.. Холандија успеа да отворе тотално дефанзивна Полска и офанзивно беа тотално доминантни, па шо мислте ќе им напрае на жабарите со отворен гард , на репрезентација шо им дозволи на БИХ 4 шута у гол и 1 гол ?!
Тука на голови:
Холандија т1 2+ 2.35
3+ 2.10
Коеф се од Копачка
Каде бе против нашата Цвете?Како знае да излаже некад говор на тело у тенис... Пиронкова изгледаше како да нема душа на крај на втор сет, а у третиов игра повеќе од добро, т.е. одлично.
Се се нацрта денеска,освен овие ... Па и меѓу главните бетови ми беа ...Podobro psv 2 tim i ajax 2 tim ke izigraa , nisto od ovie napumpanite bek i frenki
Таман толку и остана енергија колку да го добие мечот. Плус Корне жив ужас. Серена ако има барем 1.20 против Пиронкова е за all in.Како знае да излаже некад говор на тело у тенис... Пиронкова изгледаше како да нема душа на крај на втор сет, а у третиов игра повеќе од добро, т.е. одлично.
Не ја играв, ми тргнаа квоти на почеток на 3 сет и баталив. Еднаш само на брејк ја пробав и толку беше.Каде бе против нашата Цвете?
Каде? Сега и Серена ќе ја расшлака.![]()
Не ја играв, ми тргнаа квоти на почеток на 3 сет и баталив. Еднаш само на брејк ја пробав и толку беше.
Феликс доживува блам моментално, очекував повеќе отпор да даде.