Фудбалски/трансфер дискусии

M

Mayavin

Гостин
Бре, бре.
Цел фан клуб ви е под анти депресиви, разбирљиво е ама оставете ми га комрада Ставру, не е он крив што сте ви психички нестабилни после 8-2 и лигавење на Меситa, ќе пројде ајде, није живот тако црн.
Не ми смета тоа, али типот веќе извесно време стварно напиња, ете се тргна од фан клуб Барса, као што рече самиот неможел да се водржи од глупостите наши и немало потреба од бан за пак да смара после некој ден ама среќа никој не му реплицира, и еве сеа у тема фудбалски трансфер дискусии типот очајно го поти 3-4 страни. На се ми личи ова само не на дискусија.

Фанови на Интер толку не се замараа колку он што се замара а наводно фан на Јунајтед е.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.676
Поени од реакции
4.155
10 милиони за Вајналдум, плус 5 во остварливи бонуси, како тој дека Барса во следната сезона кога ќе игра ЛШ нема од никого да прими повеќе од 5 голови, освен од Баерн Минхен. Се знае дека луѓето во управата на Барса се махери за купување играчи, во нивното порфолио се мегауспешните трансфери на Дембеле, Кутињо и Гризман, за тотал од некоја ситница од околу 400 милиони.

Кој разбира, разбира.
100 милиони за играч што му требаат уште 2-3 сезони за да почне сериозно да игра.
90 милиони за штопер што чува имагинарни противници.
Кој знае, знае.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Не ми смета тоа, али типот веќе извесно време стварно напиња, ете се тргна од фан клуб Барса, као што рече самиот неможел да се водржи од глупостите наши и немало потреба од бан за пак да смара после некој ден ама среќа никој не му реплицира, и еве сеа у тема фудбалски трансфер дискусии типот очајно го поти 3-4 страни. На се ми личи ова само не на дискусија.

Фанови на Интер толку не се замараа колку он што се замара а наводно фан на Јунајтед е.
Игнор, пријател, игнор. Нема ништо полесно. Не ти се допаѓа што пишувам, го потам, досадувам, веднаш игнор.

M

Mayavin

Гостин
Игнор, пријател, игнор. Нема ништо полесно. Не ти се допаѓа што пишувам, го потам, досадувам, веднаш игнор.
Иницијатор си на провокации и труеш теми со глупости, досеа темава си беше арна и стално си читав трансфер шпекулации и дискусии, од ова после тебе гледам само препукувања релација Барса - Манчестер.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.675
Поени од реакции
7.325

Kako be da se zamarame za Firpo, aj pojasni, u koj paralelen univerzum kje dal Inter 41m, mislam daj malce bidete sovesni.
Vie povekje istropavte gluposti za trampa na Lautaro so Firpo, nego nie kako fanovi na Inter.

M

Mayavin

Гостин
Kako be da se zamarame za Firpo, aj pojasni, u koj paralelen univerzum kje dal Inter 41m, mislam daj malce bidete sovesni.
Vie povekje istropavte gluposti za trampa na Lautaro so Firpo, nego nie kako fanovi na Inter.
Како што приметив некој фанови на Интер си пукаа сеир некој ден и поминаа глупостите, сите сватија дека е најтешка глупост пуштена од новинар за клик, а он што ги прави цитрони кај и да стигне тоа е друг муабет. У тој контекст ми беше муабетот.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.676
Поени од реакции
4.155
Исто како новостите дека Меси ќе иде во Интер. Па никој од навивачите на Барселона не ве спама за глупостите.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.798
Поени од реакции
12.173

Такви се битолчани, што ќе им правиш. Терсене народ, ама ќе се навикниш :coffee:

Најинтересно е што и двете завојувани страни (јунајтед и барселона) се и главни претенденти за ЛШ следна сезона. Едните ќе освојат, другите ќе бидат реметени.

H

HoT _iCe

Гостин
Такви се битолчани, што ќе им правиш. Терсене народ, ама ќе се навикниш :coffee:

Најинтересно е што и двете завојувани страни (јунајтед и барселона) се и главни претенденти за ЛШ следна сезона. Едните ќе освојат, другите ќе бидат реметени.
Битолчани су закон, него ти и Ставро сте ѓубриња :D

Член од
5 март 2018
Мислења
17.149
Поени од реакции
19.545
Аман те бе дечки шо се напнувате толку, форум е, некогаш ќе се насмееш, некогаш ќе се налутиш нема потреба за толку драмење, се дури нема лични навреди ок е,ако не ви се допаѓа некој лик имате опција игнор и готово.

Не знам зошто дискусијата за некој играч или клуб ја сфаќате толку лично ко небаре фамилија ви чепка некој, нека има дискусија да се дешава нешто, да се тепа време

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.675
Поени од реакции
7.325
Како што приметив некој фанови на Интер си пукаа сеир некој ден и поминаа глупостите, сите сватија дека е најтешка глупост пуштена од новинар за клик, а он што ги прави цитрони кај и да стигне тоа е друг муабет. У тој контекст ми беше муабетот.
Toa e fakt deka bese glupost, novinarska patka za klikovi i Red drugi raboti.
Epa ignor toa e.

H

HoT _iCe

Гостин
Аман те бе дечки шо се напнувате толку, форум е, некогаш ќе се насмееш, некогаш ќе се налутиш нема потреба за толку драмење, се дури нема лични навреди ок е,ако не ви се допаѓа некој лик имате опција игнор и готово.

Не знам зошто дискусијата за некој играч или клуб ја сфаќате толку лично ко небаре фамилија ви чепка некој, нека има дискусија да се дешава нешто, да се тепа време
Не су сви како нас срце да се карав само и па да се сакав, не e за свите чаша полупуна.
<3

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Иницијатор си на провокации и труеш теми со глупости, досеа темава си беше арна и стално си читав трансфер шпекулации и дискусии, од ова после тебе гледам само препукувања релација Барса - Манчестер.
Па читај и понатаму, кој те брани. Мене ме ставаш на игнор, не ги читаш оние кои ме цитирале, и собираш само чист квалитет од темава.
Автоматски споено мислење:

И вие она од она ќе го освоите ако замине Вајналдум за 10+5 милиони во Барселона.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260

5858359_majka-tereza-imagex_ff.jpg

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.691
Поени од реакции
8.332
Исто како новостите дека Меси ќе иде во Интер. Па никој од навивачите на Барселона не ве спама за глупостите.
Шокирани бевте, гледам сега сте живнале па и шарена револуција спремате!

Kajgana Shop

На врв Bottom