- Член од
- 13 јули 2020
- Мислења
- 170
- Поени од реакции
- 395
Neoficijalno parite se od drzavata, potocno od vaucerite od Amsод каде пари за Бразилци и Хрвати?![]()

P. S. Ne se otkazani bugarite, se ceka lopovskoto duo Sams i Orce da si gi platat dolgovite.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Neoficijalno parite se od drzavata, potocno od vaucerite od Amsод каде пари за Бразилци и Хрвати?![]()
Шо филантроп да не е случајно!? Роден брат да ти е, па немаше волку да се притресуваш. А без него ќе биде, кога ќе ги раздужи сите доверители и ќе го врати клубот од кај што го зел. У моментов он сеуште го држи клубот во сопственост...Самс ли е лопов п****и неблагодарни да не беше тој никогаш немаше да видиме ЛЕ и играчи какви што носеше.Еве ве сега без Самс терајте во трета лига.
Друже, имаат земено ваучер од некои 10,5 милиони денари. Колку да животарат до крај на година. И евентуално нешто од УЕФА ако присоберат за титулата. Е, тие се парите...Не ми е јасно како сега се подмири побарувањето за Илиќ и се носат нови играчи, а за нашите деца немаше пари... И шо играч е овој Мирчевски?
Може нешто и другарот Зоќе и брат му ќе пуштат како спонзорство, па може и Петре ќе даде нешто наместо да прави ниви и гробови на плоштад и така ......Шо филантроп да не е случајно!? Роден брат да ти е, па немаше волку да се притресуваш. А без него ќе биде, кога ќе ги раздужи сите доверители и ќе го врати клубот од кај што го зел. У моментов он сеуште го држи клубот во сопственост...
Автоматски споено мислење:
Друже, имаат земено ваучер од некои 10,5 милиони денари. Колку да животарат до крај на година. И евентуално нешто од УЕФА ако присоберат за титулата. Е, тие се парите...
Им беше најнадежен во младинска школа на Пелистер, после голема удолница му фати кариерата, па лани конечно малку „пркна“ и беше најдобар играч во Втора Лига. Во секој случај, во ваква катастрофална состојба, дефинитивно најдобар трансфер ни е летово.Не ми е јасно како сега се подмири побарувањето за Илиќ и се носат нови играчи, а за нашите деца немаше пари... И шо играч е овој Мирчевски?
До утре вечер мора да се среди со новиве. Ќе видиме дали сите ќе потпишат.Добро што го потпишаа Бразилецов зашто реално во одбранава се сведовме на деца од 18 години и сме склони на примање ефтини голови, со исклучок на Виктор Велкоски кој има некакво искуство од претходно. Верувам дека сега барем малку од малку ќе се стабилизира.
П.С. Нели и некој лев бек од Хрватска дојде на проба? Знае некој што со него? Добро и него да го приберат зашто и таму сме доста кршливи.
П.П.С. Дали иаме инфо до кога трае преодниот рок?
Па Петровиќ, голманот и Бразилецот од Царско Село веќе потпишаа. Битолчанецот исто така ќе потпише. Останува единствено да се види дали Хрватот ќе го потпишат и евентуално ако изненадат со некое друго име во последен момент...До утре вечер мора да се среди со новиве. Ќе видиме дали сите ќе потпишат.
Ja bi rekol so ogled na amaterskata konkurencija, dovolno za siguren opstanok. Se pojaca iskustvoto vo timot, sto sekako bese prioritet vo momentov za Vardar![]()
И официјално: Мартинага и Парталко нови имиња во Вардар! - Sportmedia.mk
Вардар е во офанзива во последните часови пред завршување на преодниот рок. Имено и официјално од денеска нови играчи на нашиот најтрофеен клуб се Хрватот Марко Мартинага (22) и Ерен Парталко (18). Првиот игра на позицијата лев бек, а вториот доаѓа од Академија Пандев и игра во офанзивата. И...sportmedia.mk
![]()
Eren Partalko - Player profile
Eren Partalko, 19, from North Macedonia ➤ Vardar Skopje, since 2020 ➤ Attacking Midfield ➤ Market value: €10Th. ➤ * Jul 4, 2002 in Ohrid, Macedoniawww.transfermarkt.com
![]()
Marko Martinaga - Player profile 21/22
Marko Martinaga, 23, from Croatia ➤ Akademija Pandev, since 2020 ➤ Left-Back ➤ Market value: €250Th. ➤ * May 27, 1998 in Koprivnica, Croatiawww.transfermarkt.com
Таман се за бараж ако има)))
Пушти ја тукаПишувам статија за Вардар на еден сајт, па дали некој знае колкав е вкупниот долг?
П. С. Ако ве занима статијата може тука да ја пуштам, а може и по ПП. Поздрав.
jas kolku sto znam e, okolu 3.600.000Пишувам статија за Вардар на еден сајт, па дали некој знае колкав е вкупниот долг?
П. С. Ако ве занима статијата може тука да ја пуштам, а може и по ПП. Поздрав.
Пушти ја тука
jas kolku sto znam e, okolu 3.600.000