Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
IMG_20200902_150553.pngIMG_20200902_134939.png
Штоперов најверојатно потпишал официјално, ова е од кај него на инста.
Само малце го утнале логото, на РК го ставиле :)

Последно уредено:
Добро што го потпишаа Бразилецов зашто реално во одбранава се сведовме на деца од 18 години и сме склони на примање ефтини голови, со исклучок на Виктор Велкоски кој има некакво искуство од претходно. Верувам дека сега барем малку од малку ќе се стабилизира.
П.С. Нели и некој лев бек од Хрватска дојде на проба? Знае некој што со него? Добро и него да го приберат зашто и таму сме доста кршливи.
П.П.С. Дали иаме инфо до кога трае преодниот рок?

Добро што го потпишаа Бразилецов зашто реално во одбранава се сведовме на деца од 18 години и сме склони на примање ефтини голови, со исклучок на Виктор Велкоски кој има некакво искуство од претходно. Верувам дека сега барем малку од малку ќе се стабилизира.
П.С. Нели и некој лев бек од Хрватска дојде на проба? Знае некој што со него? Добро и него да го приберат зашто и таму сме доста кршливи.
П.П.С. Дали иаме инфо до кога трае преодниот рок?

FFM kazha deka preoden rok e do 6 septemvri. Ama sega dali toa e za igraci so klubovi, ili vazhi i za slobodnite igraci, ne e jasno. Pretpostavka moja e deka vazi samo za od klub vo klub, a slobodni igraci moze da se nosat uste nekoe vreme.

"- Управниот одбор на ФФМ донесе одлука летниот преоден рок да трае цели дванаесет седмици, односно летниот преоден рок ќе заврши на 6. септември 2020. година."

Leviot bek e vo Skopje, Marko Martinaga (22). Ke go zemat i nego. Do kraj na reprezentativna pauza recisi sigurno e deka ke se stabilizira situacijata i ke imame soliden tim za zbiranje bodovi, ona sto e najvazno vo momentov.

Rusot e na poteg sega, doaga dekemvri. Ako gi isplati dolgovite kako sto veti, moze da dojde Dedo Mraz :LOL:

@dembel123 , ова значи дека Тупан со бугаров и дефинитивно се вон комбинација за Вардар?
Еден потенцијален инвеститор помалце?
IMG_20200903_182425.png

Се крпи тимот после паузава треба да сме нешто подобри гледајќи го и овој бразилецот физички доста силен се надевам ќе испадне добро засилување

@dembel123 , ова значи дека Тупан со бугаров и дефинитивно се вон комбинација за Вардар?
Еден потенцијален инвеститор помалце?
Прегледај го приврзокот 264883
Другар, кренаа раце од Вардар нема шанси да го земат дури и на крај на година Вардар да биде вратен на град Скопје. Не сакаа да им го дадат чист Вардар и тоа е тоа.
Знам само дека све што вреди во Вардар од петлиња до кадети полека полека си оди и тоа за безпари. На крај не дај Боже ќе нема ни кој да игра. До сеа што ги знам само околу 16 деца си имаат отидено.
Доказ ти е Адем, немаше земено ќорав денар 11 месеци додека други таленти лапаа под рука.

Не ми е јасно како сега се подмири побарувањето за Илиќ и се носат нови играчи, а за нашите деца немаше пари... И шо играч е овој Мирчевски?

Се разбира, нов профил за ширење лажни вести.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom