- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.076
- Поени од реакции
- 16.655
бан од тема.Не знам кој е овај, ама не е Федерер, шанса нема да го исклучат Федерер, макар им се помочал на сред терен![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
бан од тема.Не знам кој е овај, ама не е Федерер, шанса нема да го исклучат Федерер, макар им се помочал на сред терен![]()
Само вака може да не стане шампион, на терен нема противник достоен, неверојатно.
Прво нешто што направи е што не отиде на прес, очаен и низок потег.Ако е паметен и со добар ПР тим, ќе се извини прво лично, после јавно, и ќе и купи на судијката некој ѓердан од 50к евра со дијамант точно кај што ја погоди. Ако се глупира со глупи изјави и теории на заговор, на татко му син е.
ova e pametno, do nekade, nit ocaen nit nizok poteg, ne veruvam da e u sostojba u momentov da odgovara na 100 prasanja, od unii do ova, mentalno mislam deka ne e spremen za vakvo nesto u momentov, ipak e ova seriozen udar za nego i ko covek i ko teniser i nesto so koe prv pat u zivot se srekjava.Прво нешто што направи е што не отиде на прес, очаен и низок потег.
Veruj bolje,vo vakva sostojba moze i nekoja glupost da tresne.Mada verujte deka oca samo ke go motivira uste poise da gi pokaka i Nadal i Federer ako go sluzi zdravje,kako sto igra sega za sega.Прво нешто што направи е што не отиде на прес, очаен и низок потег.
Кои се тие две ситуации? Со Клајстерс и Осака и беа одзимани поени, немаше директна дисквалификација.Значи за ботардите што велат дека Федерер и Надал немало да ги снајде истото, потсетете се дека Серена ДВА пати е дисквалификувана од УС Опен. Значи домашен играч, претендент за ГОАТ, ДВА пати ја исфрлаат од турнирот. Ве молам ако не ги знаете правилата не трескајте глупости.
Кои се тие две ситуации? Со Клајстерс и Осака и беа одзимани поени, немаше директна дисквалификација.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
point penalty da, ako ja udrse u noga, patika, i pomlako zamavna so reketot po topceto.Batali nemozes da se objasnis,maf e cela situacija.Moe oko gleda eden slucaj,drugo oko drug.Ne sum od tie sto mislat deka e zagovor protiv Nole,ama deka mozese da projde samo so kazna od point penalty mozese samo poradi nenamerata.