ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Значи за ботардите што велат дека Федерер и Надал немало да ги снајде истото, потсетете се дека Серена ДВА пати е дисквалификувана од УС Опен. Значи домашен играч, претендент за ГОАТ, ДВА пати ја исфрлаат од турнирот. Ве молам ако не ги знаете правилата не трескајте глупости.

Ако е паметен и со добар ПР тим, ќе се извини прво лично, после јавно, и ќе и купи на судијката некој ѓердан од 50к евра со дијамант точно кај што ја погоди. Ако се глупира со глупи изјави и теории на заговор, на татко му син е.

Ако е паметен и со добар ПР тим, ќе се извини прво лично, после јавно, и ќе и купи на судијката некој ѓердан од 50к евра со дијамант точно кај што ја погоди. Ако се глупира со глупи изјави и теории на заговор, на татко му син е.
Прво нешто што направи е што не отиде на прес, очаен и низок потег.

ova e pametno, do nekade, nit ocaen nit nizok poteg, ne veruvam da e u sostojba u momentov da odgovara na 100 prasanja, od unii do ova, mentalno mislam deka ne e spremen za vakvo nesto u momentov, ipak e ova seriozen udar za nego i ko covek i ko teniser i nesto so koe prv pat u zivot se srekjava.
Kako i da e, ne bi idel ja licno na soopstenie, so ogled deka uste e vo new york, bi idel pak na pres, posle eden den, so mirna glava da si kaze sto ima da kaze i da se izvini, a i da odgovori na prasanja od novinarite zasto dali sea ili za mesec dena, ke mora da odgovara i pred niv.

Ali u momentov stojam na toa deka ne e kadaren da drzi presovi, duri i moze implusivno da izreagira na istite i dopolnitelno da go probie dnoto.

Veruj bolje,vo vakva sostojba moze i nekoja glupost da tresne.Mada verujte deka oca samo ke go motivira uste poise da gi pokaka i Nadal i Federer ako go sluzi zdravje,kako sto igra sega za sega.

Значи за ботардите што велат дека Федерер и Надал немало да ги снајде истото, потсетете се дека Серена ДВА пати е дисквалификувана од УС Опен. Значи домашен играч, претендент за ГОАТ, ДВА пати ја исфрлаат од турнирот. Ве молам ако не ги знаете правилата не трескајте глупости.
Кои се тие две ситуации? Со Клајстерс и Осака и беа одзимани поени, немаше директна дисквалификација.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Тоа се тие комплекси, Федерер и Надал се спомнуваат во случка која нема везе со нив.
Автоматски споено мислење:

Кои се тие две ситуации? Со Клајстерс и Осака и беа одзимани поени, немаше директна дисквалификација.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

На судијката и кажа I will kill you

Batali nemozes da se objasnis,maf e cela situacija.Moe oko gleda eden slucaj,drugo oko drug.Ne sum od tie sto mislat deka e zagovor protiv Nole,ama deka mozese da projde samo so kazna od point penalty mozese samo poradi nenamerata.

Batali nemozes da se objasnis,maf e cela situacija.Moe oko gleda eden slucaj,drugo oko drug.Ne sum od tie sto mislat deka e zagovor protiv Nole,ama deka mozese da projde samo so kazna od point penalty mozese samo poradi nenamerata.
point penalty da, ako ja udrse u noga, patika, i pomlako zamavna so reketot po topceto.
Vaka u glava odnosno vrat, instantno zz jade bez mnogu objasnuvanje, samo deka e Novak tolku se odovlekuvase ama sepak na kraj bese donesena ispravna odluka.
Pravilata se jasni vo vakov slucaj, iako da, moze da ima isklucok ama samo za situacijata koja ja spomnav, primer udar u patika, noga, mlako, nisto strasno. Vaka ne deka bese prejako udreno topceto, ama nit pa preslabo, na tv malce poinakov vpecatok se dobiva ama mislam deka dovolno jako bese za da nanese nekakva povreda, sto vsusnost i se sluci ja izdisa, ne deka glumese zenava na zemja, se vide deka tesko disese.

Kolku i da navivam za nego i da go sakam ko coek, ovoj pat ja opleska, smetam deka u 80 do 90% od slucajite se preteruvalo kontra nego samo deka e Novak, a ne nekoj drug mejnstrim teniser, ili teniserka so jaki sponzori pozadi niv ko Najk na primer i strasni PR timovi, ali za denes ednostavno nema nikakvo opravduvanje za ova sto se sluci. Si gi zasluzuva kritikite celosno, i porano za slicna rabota ete e kritikuvan pa dosta neseriozno pristapi na istite. Ednostavno e, zavrsuva gejmot, nema sto da mavas po topcinjata, skrsi reket ako si nervozen ko u 200 navrati do sea i cao prijatno, ne znam sea zasto taka ne izreagira.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom