Фудбалски/трансфер дискусии

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.634
Поени од реакции
7.766
@The Shadow Walker не ми одговори. Дали се слагаш дека Меси сега треба да почне да протестира, да се буни, да не тренира со цел да изнуди трансфер? Дали тоа би било ок однесување?
И другар ти @Rigil нека одговори дали треба клубот да му излезе во пресрет и да го пушти?
Не. Клубот "излегува во пресрет" кога сака да го продаде. Кога не сака, никоја понуда не ја прифаќа.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.753
Поени од реакции
115.594
Броз маскота на Минхен ќе стане. Гарант ќе купи куќа со базен каде цел тим гага ќе се бања и ќе праат скари, и секако обавезно ќе збичи една бембара или ауди, да им докаже на неговите како заработува у Немачка. Сестра му ќе се пресели со него нормално, ќе ја изебе цел Минхен и пола Баварија и на крај Броз ќе отвори нов пикадо клуб во Минхен со поволности за сите Балканци. Многу бесна фаца е Брозгара, ич нејќам диде од Интер.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Тон ќе испие на Октоберфест, ќе ги фаќа за цицки тие што носат, ќе сака да им жубори со главата меѓу топките. Ќе сака да слуша јужни ветар доека дере пивкара од тоа огромните кригли.
Ќе ги полие Бекембауер и Румениге со црно пиво, сместа отказ ќе добие. Ќе вози ролс ројс, одма казна ќе испие од Баерн ради непоштовање на Ауди ко спонзор. Ќе го учи Дејвис да пцуе на српски. Ќе иде на сплавови со Брацо Салихамиџиќ. Ќе ја пцуе на српски Бибијана судијката, ќе ја нарекува курва и слични навреди.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
И ќе дистрибуира ултра прецизни дијагонали до рекламите или евентуално до Ули Хенес и Румениге на трибини

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.582
Поени од реакции
22.300
Не го разбирам чувството на задоволство на навивачите на некој клуб ако продадат играч за поскапо, или ако купат играч за поефтино. Сериозно, арни сте со умот?

Јас утре да разберам дека Јунајтед платил 150 милиони за Санчо ќе бидам презадоволен, ќе се пополни најголемата дупка во екипата. Мене пари нити ми доаѓаат од клубот, ниту им давам. Се што имам од навивањето е да се израдувам ако мојот клуб победи, и да го работам малку @Донев ако Челзи изгуби.
Abe vidi sega zavisit kako gi gledas rabotite. Ako si Cit i ima Katar zad tebe parite ne se bitni. Ako si fan na normalen klub togas i te kako e bitno zatoa sto tie pari sami treba da gi vadat. Ako zemaat pokje od transfer ke imaat pokje za zasiluvanja ako platat igrac pomalce isto taka.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Abe vidi sega zavisit kako gi gledas rabotite. Ako si Cit i ima Katar zad tebe parite ne se bitni. Ako si fan na normalen klub togas i te kako e bitno zatoa sto tie pari sami treba da gi vadat. Ako zemaat pokje od transfer ke imaat pokje za zasiluvanja ako platat igrac pomalce isto taka.
Да, бидејќи нема одговорни за парите и финансиите по клубовите, па јас и ти ќе им ги средиме тие работи.

Последно уредено:
Член од
29 април 2015
Мислења
4.293
Поени од реакции
4.224
Каква гадна управа еј. Сите ние тука верувам дека поише го сакаме Тиаго, ама ако тренерот го сака Вајналдум и можеш да му го донесеш не гледам причина да не е така. Што има да го убедуваат. Веќе донесоа играч по нивна воља (Пјанич) кој според мене е сличен тип на играч како Тиаго со тоа што овој ми е една класа подобар моментално.
Да не се изглупираа со босанецот сеа за ефтина пара ќе ги донесеа и двајцата.

Не знам која му е замислата на Куман со Вајналдум ама претпоставувам ќе го игра на 10ка, пошо он не ми е за 8ца.. А таму веќе го сака и Кутињо, плус и Меси и Гризман може да изиграат, и Педри, и Дембеле...

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Каква гадна управа еј. Сите ние тука верувам дека поише го сакаме Тиаго, ама ако тренерот го сака Вајналдум и можеш да му го донесеш не гледам причина да не е така. Што има да го убедуваат. Веќе донесоа играч по нивна воља (Пјанич) кој според мене е сличен тип на играч како Тиаго со тоа што овој ми е една класа подобар моментално.
Да не се изглупираа со босанецот сеа за ефтина пара ќе ги донесеа и двајцата.

Не знам која му е замислата на Куман со Вајналдум ама претпоставувам ќе го игра на 10ка, пошо он не ми е за 8ца.. А таму веќе го сака и Кутињо, плус и Меси и Гризман може да изиграат, и Педри, и Дембеле...
Види, така е, ама се работи за Тиаго, моментално веројатно најдобриот везњак во светов, ваква прилика не се пропушта, ако имаш шанса да го донесеш. Може Пјаниќ и клупа да грее или пак да играат заедно на терен, разни формации може да се прават. Што поширок состав тоа подобро, кај Реал еден Иско скапа на клупа и е последна опција, па нема проблем.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.974
Поени од реакции
19.324
Види, така е, ама се работи за Тиаго, моментално веројатно најдобриот везњак во светов, ваква прилика не се пропушта, ако имаш шанса да го донесеш. Може Пјаниќ и клупа да грее или пак да играат заедно на терен, разни формации може да се прават. Што поширок состав тоа подобро, кај Реал еден Иско скапа на клупа и е последна опција, па нема проблем.
Да не претеруваме сега :)

Kajgana Shop

На врв Bottom