Кладилница (Генерална дискусија)

M

Macedon1um

Гостин
Тежок поклон Фриц со ова телево Шаповалов. Средина на втор сет е а се уште му нема земено поен на прв сервис. :D
Абе доста со поклониве денеска, од Крајинович преку Беранкис што лабаво ќе земел сет па сега и кај Фриц ли да горам пари :anco:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.925
Поени од реакции
116.345
Абе доста со поклониве денеска, од Крајинович преку Беранкис што лабаво ќе земел сет па сега и кај Фриц ли да горам пари :anco:
Ја утнавме со Беранкис работата, јебига. Испадна тоа што најмногу се плашев, дека може да се изгуби ако безвезно го загуби првиот сет. Подобар беше во првиот сет Беранкис али се избламира на 5 4 и отиде у провалија. А Фриц ќе тепа не се секирај, подобар е од овој.

Крајинович мене ми беше лош бет, не може он да е фаворит против Гофин кој има трилион подобри резултати пд него во кариерата. Сакав да тепа Фичо али јебига, и он е склон на потонување ако не му тргне добро.

Член од
24 август 2020
Мислења
119
Поени од реакции
137
Despite this, I would be willing to offer your stake back (€50) as I can appreciate that you placed this bet on the premise it was the entirety of the first team player. If you would like these funds crediting I would need you to confirm your four digit security number.

@Riddler mission completed , врнаа а фулл уплатата , mada sakaa da me preebat pa imase 2 tiketa po 50e oni samo za edenio pisuvat i koa i pisa deka imam 2 odma gi vrnaa i drugite :) :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.594
Despite this, I would be willing to offer your stake back (€50) as I can appreciate that you placed this bet on the premise it was the entirety of the first team player. If you would like these funds crediting I would need you to confirm your four digit security number.

@Riddler mission completed , врнаа а фулл уплатата , mada sakaa da me preebat pa imase 2 tiketa po 50e oni samo za edenio pisuvat i koa i pisa deka imam 2 odma gi vrnaa i drugite :) :)
Само биди досаден ако си во право ке попуштат незнам колкав си хазардер ама ја да сум ке им напишам Фала ви ама мислам дека заслужувам и мала награда за оваа ваша грешка 50кредити е најмалку шо мојте да напрајте за ова недоразбирање

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
За утре..

Данска - Белгија т2 2+ 1,85

Белгија нема постигнато помалку од 2 гола само во полуфиналето со Франција на СП 2018 во последните 5 години на официјален натпревар... Не сакам да ги играм чиста 2ка (исто 1,85) бидејќи Данска нема пораз 4 години на официјален натпревар (загуби на пенали од Хрватска на СП 2018) башка играат дома..

Иначе супер бет е и Белгија опсег 2-4 да даде (1,91) , не би рекол дека ќе успеат 5 да им стават на Данците кои имаат супер одбрана.. Најверојатно овој тип ќе го изиграм...

Ефикасни се и двете екипи и според мене има валуе и 3+ а квотата е 1,80..,

Македонија 1 1,75

Ем навивачки, ем мислам дека сме поквалитетни, ерменците многу се паднати во формата, башка мислам дека сме и фаворит за освојување на нашата група...

Интересно, ЗК дава 2,35 за 3+ ... Според статистиката само 1 од 8 меѓусебни сме изиграле 0-2 со Ерменците и тоа онаа победа дома во Скопје во Лига на нации.. Вреди да се проба иако според мене мислам дека 2-0 точен пак ќе биде.. моја претпоставка..

Значи утре идам со овие 2 типа кои праат 3,34 на едно 1,000че па што сака нека биде... :D

Член од
24 август 2020
Мислења
119
Поени од реакции
137
Само биди досаден ако си во право ке попуштат незнам колкав си хазардер ама ја да сум ке им напишам Фала ви ама мислам дека заслужувам и мала награда за оваа ваша грешка 50кредити е најмалку шо мојте да напрајте за ова недоразбирање
xaxaxaxaxa доста е и воа , срека шо виде случајно на фб (шо го имам лајкнато Рух) ми излезе детална анализа од мечо и гледам у наслово пишува Пораз на втората екипа на Рух и у наслово стоеше Рух II и викам нема кај да бегате сега :) Иначе ако не пишеше у наслово такс немаше ни да видам нити па да имам докази да се докжувам :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.925
Поени од реакции
116.345
Не ми е јасен Ѕверев, 30 неизнудени за 1 сет, па иди играј шах ти ебам тоа идиотот.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Им побарав на маратонбет да ми пратат целосна историја од почеток до крај

Вкупно бетови - 909
Однос погодени/промашени 452/457 (5 негатива)
Вкупна уплата (уплата, не депозит) - 84 480 евра
Вкупна исплата - 81 939 евра
Просечен коефициент - 2.53

Кој има акаунт може да си побара чисто да види колку е во "плус"

Attachments

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Им побарав на маратонбет да ми пратат целосна историја од почеток до крај

Вкупно бетови - 909
Однос погодени/промашени 452/457 (5 негатива)
Вкупна уплата (уплата, не депозит) - 84 480 евра
Вкупна исплата - 81 939 евра
Просечен коефициент - 2.53

Кој има акаунт може да си побара чисто да види колку е во "плус"
Сигурно си у плус на други сајтови предпоставувам.. но ете тука рецимо ... 5 години играње.. толку пари вложени , и најважно толку време потрошено.. и на крај и зијан :( ... не ти е криво ?

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Сигурно си у плус на други сајтови предпоставувам.. но ете тука рецимо ... 5 години играње.. толку пари вложени , и најважно толку време потрошено.. и на крај и зијан :( ... не ти е криво ?
На бетфеар сум едно 10к у плус, тоа го знам, на бет365 не сум сигурен, одамна ми се затворени овие акаунти бидејќи ми беа лимитирани. Иначе бетфеар на времето беа смешки со тоа колку грешки имаа во понудата, на еден турнир 2-3 дена обратно ги поставуваа хендикепите, наместо на фаворитот да биде -3.5 тие ставаа +3.5,плус имаше и моменти каде каснеа 1-2 минути на мечеви во живо, што за тенис е цел гејм.

Иначе секој што нема и не води детална статистика мисли дек е на нула или во плус, реалните бројки се сосем други.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Манарино само да го префрла топчето треба, Зверев посекако ќе згреши и ќе му поклони поени. И јас па најдов летвава да го гледам, се префрламе на Џими бакетс. Катастрофа ден, апсолутно све промашив, уште и Фриц успеа да се изглупира за сите пари..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Грков е изгубен денеска, не би ме изненадило да изгуби

Kajgana Shop

На врв Bottom