Pisete dali e dobar ko kecotTrain to Busan 2 Peninsula 2020 1080p WEB-DL H264 AC3-EVO
Od kecot mozebi premnogu ocekuvav....Pisete dali e dobar ko kecot
Ова е сигурно начинот на кој Нолан сака да го гледаме филмот.Tenet 2020 1080p KOREAN CAM NO ADS H264 AC3 WARRIORS
Ме мрзи да барам, зошто има толку лош скор? Нешто исполитизирано или филмот е шит?Mulan.2020.720p.DSNP.WEBRip.DDP5.1.Atmos.x264-NOGRP
bruh...But why would they change such a popular, iconic character? According to Reed, the decision was linked to the rise of the #MeToo movement. “I think particularly in the time of the #MeToo movement, having a commanding officer that is also the sexual love interest was very uncomfortable and we didn’t think it was appropriate,” he said.
Главната глумица има дадено подршка за ХК полис, да ги млате демонстрантите, и вујко и е висок фунционер во комунистичката партија, па затоа западот ја мрази и го бојкотира филмот, додека има изјавено дека е Asian и дека така се чуствува, а не Chinese, па затоа Кинезите ја мразат. Кога ќе видиш политика, а не го ни познав Џет Ли дека глуме Император, лол го прочитав отпосле во кредитсите.Ме мрзи да барам, зошто има толку лош скор? Нешто исполитизирано или филмот е шит?
Нема везе, сега ми е јасно зошто го хејтаат. Го нема Ли Шанг.
bruh...