Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Суарез бро, Суарез.
:D

Ќе те видам тебе на моја возраст. Ете поправив. Изгледа ме потсети трансферот на Суарез во Јуве на турбоуспешниот трансфер на Санчез во Јунајтед.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.257
Поени од реакции
43.006
Суки канибалот :pos: кога ќе ми текне дека го браневме уште повеќе се смеам:icon_lol:

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Немој шеикот да почне курташак да си игра, има да го купи Меси со се Барса и да ги испрати во Месопотамија урми да берат.

Z

zmej gorjanin

Гостин
И Суки ќе останува? :) Полабилен е од тинејџерка у ПМС. Вака и со репка се пензионираше 2 - 3 пати.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.074
Поени од реакции
1.572
Ти не си од мојот град не ми се сили :kezec:
За Парма не знам ама за Лацио секад имало навивачи дури и во тоа време.
Од тие што ги знам на сигурно сакав да кажам дека никој не беше навивач,не дека немале навивачи екипите. Муабетот ми беше дека ненавивачи носат дресови од одредени фудбалери, не се изјаснив најдобро

Последно уредено:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.730
Поени од реакции
22.881
Se queda :icon_lol: човекот три пати се повлекуваше и враќаше во репрезентација, така да очекувано. Следната управа ќе му закачи нов договор и така ќе си ја заврши кариерата во Барса :)
Сериозен си?
Демек Меси се предомисли преку ноќ, еј абе нема да си одам, ќе останам.
Ја спукаа со Барто, овој јасно стави до знаење дека нема да попушти, на Меси адвокатите очигледно му кажаа дека клаузулата не важи и сега шо треба Меси да прави? Или да чека некој да ја плати клаузулата од 700м(а сите знаеме дека тоа нема да се случи) или да ја изигра уште оваа сезона.
Е сега, којзнае што ќе се случува, дали Меси ќе си игра курташак цела сезона и нема да се замара 2% или мотивирано ќе изгази за крај.
Не ја исклучувам опцијата доколку дојде до промени во управата и да се пензионира во Барселона, ама мислам дека шансите за тоа се многу мали.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.956
Сериозен си?
Демек Меси се предомисли преку ноќ, еј абе нема да си одам, ќе останам.
Ја спукаа со Барто, овој јасно стави до знаење дека нема да попушти, на Меси адвокатите очигледно му кажаа дека клаузулата не важи и сега шо треба Меси да прави? Или да чека некој да ја плати клаузулата од 700м(а сите знаеме дека тоа нема да се случи) или да ја изигра уште оваа сезона.
Е сега, којзнае што ќе се случува, дали Меси ќе си игра курташак цела сезона и нема да се замара 2% или мотивирано ќе изгази за крај.
Не ја исклучувам опцијата доколку дојде до промени во управата и да се пензионира во Барселона, ама мислам дека шансите за тоа се многу мали.
Па според тоа што го правеше со репрезентацијата, ми стои на таков лик, детинест, се лути после пораз и дајте ми ја топката моја е, ќе си одам. Ќе му помине лутина, ете го утредента ко нов. Така и со Аргентина после испаѓање се пензионираше, па триста драми, го убедуваа, ова она и се враќаше. Има уште време, може да се предомисли па пак да сака да бега :D не е некој што си стои на кажаното цврсто, па да ја исклучуваме таа можност.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.730
Поени од реакции
22.881
Од Аргентина реши да се повлече после 3 несреќно изгубени финалиња, каде што цел притисок беше само врз него. Насловите не беа 'Аргентина не успеа' туку 'Меси не успеа да освои светско или копа Америка', а секој што разбира фудбал знае дека да не беше он, Аргентина немаше ни во четврт ешалон на фаворити да биде, а не до финале да да стигне.
Тоа што се врати после, му беше пишмански потег, но беше фер од негова страна, затоа што без него како тргнаа, беа далеку далеку од тоа да се пласираат на светско.

А ако мислиш дека сега парите се причина за неговата желба за заминување, не знам што да напишам, само ќе се насмеам. :pos:

Последно уредено:
Член од
7 декември 2019
Мислења
4.688
Поени од реакции
8.323
За Парма не знам ама за Лацио секад имало навивачи дури и во тоа време.
Ај саа :( Па не беше Парма мачји кашаљ, си има навивачи, ете јас, па и Ставро тука(y) ако почнеме така ќе се јават минимум 4-5 души само овде на форумов, што е три пати повеќе од Сити да речеме:D

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.956
Од Аргентина реши да се повлече после 3 несреќно изгубени финалиња, каде што цел притисок беше само врз него. Насловите не беа 'Аргентина не успеа' туку 'Меси не успеа да освои светско или копа Америка', а секој што разбира фудбал знае дека да не беше он, Аргентина немаше ни во четврт ешалон на фаворити да биде, а не до финале да да стигне.
Тоа што се врати после, му беше пишмански потег, но беше фер од негова страна, затоа што без него како тргнаа, беа далеку далеку од тоа да се пласираат на светско.

А ако мислиш дека сега парите се причина за неговата желба за заминување, не знам што да напишам, само ќе се насмеам. :pos:

Не ми импутирај сега реченици, пари мари, нигде не сум пишал такво нешто :)

Kajgana Shop

На врв Bottom