Предупредив дека во фото натпреварите не смее да се ставаат повеќе од една фотка! Одбери една другите избрипи гиZidane vs Materazzi... Samara, Rusija 2018
Прегледај го приврзокот 264762Прегледај го приврзокот 264763Прегледај го приврзокот 264764
Предупредив дека во фото натпреварите не смее да се ставаат повеќе од една фотка! Одбери една другите избрипи ги
Фала
Не се мои фотки и не е мое да одберам. Сфаќам што сакаш да кажеш ама или направи некаков колаж три во една (да е сепак една фотка) или нема да можеш да учествуваш.
seriozno? ova e edno delo. 100 metra zid e ova, nemoze na edna fotka i da sakas da go soberes. scena od utakmica e, ne e celina ako kratime. temata ti e ulicna umetnost ako sakas da 1/3 od ulicna umetnost slobodno ti odberi fotka i brisi drugoto.
Правила се правила, и коцка е коцка, не трпи будалаштини овде
seriozno? ova e edno delo. 100 metra zid e ova, nemoze na edna fotka i da sakas da go soberes. scena od utakmica e, ne e celina ako kratime. temata ti e ulicna umetnost ako sakas da 1/3 od ulicna umetnost slobodno ti odberi fotka i brisi drugoto.
кано среди ја брату,сепак одличен графит штета би било да не учествуваш )))) башка и моја тема е ))))))
Баш затоа пишав баскерфест, тоа Е улична уметнист така?Ако додадеме во темава /улична уметност/.....улични забавувачи, музичари, жонглери и слично....ќе биде побогато.....вака само со графити.....и тој калибар......што знам....тешко
Точно на тоа мислев да се прошири уличната уметност во сите сфери.Баш затоа пипав баскерфест, тоа Е улична уметнист така?
@chef_cook знам дека сликаш срциња сега, ама се согласуваш со темава?
Да,да може,топБаш затоа пипав баскерфест, тоа Е улична уметнист така?
@chef_cook знам дека сликаш срциња сега, ама се согласуваш со темава?