Фото Натпревар #179 Тема: Улична уметност! Графити,Мурал,Инсталација,Скулптура!

Статус
Затворена за нови мислења.

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.695
Поени од реакции
25.094
Предупредив дека во фото натпреварите не смее да се ставаат повеќе од една фотка! Одбери една другите избрипи ги
Фала
:rolleyes:

seriozno? ova e edno delo. 100 metra zid e ova, nemoze na edna fotka i da sakas da go soberes. scena od utakmica e, ne e celina ako kratime. temata ti e ulicna umetnost ako sakas da 1/3 od ulicna umetnost slobodno ti odberi fotka i brisi drugoto.

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821

seriozno? ova e edno delo. 100 metra zid e ova, nemoze na edna fotka i da sakas da go soberes. scena od utakmica e, ne e celina ako kratime. temata ti e ulicna umetnost ako sakas da 1/3 od ulicna umetnost slobodno ti odberi fotka i brisi drugoto.
Не се мои фотки и не е мое да одберам. Сфаќам што сакаш да кажеш ама или направи некаков колаж три во една (да е сепак една фотка) или нема да можеш да учествуваш.

правилата се тука одамна, јас само ги спроведувам :)

Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.066
Правила се правила, и коцка е коцка, не трпи будалаштини овде :D

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.309
Поени од реакции
13.218

кано среди ја брату,сепак одличен графит штета би било да не учествуваш )))) башка и моја тема е ))))))

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.017
Ако додадеме во темава /улична уметност/.....улични забавувачи, музичари, жонглери и слично....ќе биде побогато.....вака само со графити.....и тој калибар......што знам....тешко :(
Барем за мене.....што да правам немам графит, ниту нешто во околина има асално нацртано па да го фотнам :)

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
Ако додадеме во темава /улична уметност/.....улични забавувачи, музичари, жонглери и слично....ќе биде побогато.....вака само со графити.....и тој калибар......што знам....тешко :(
Баш затоа пишав баскерфест, тоа Е улична уметнист така? :)
@chef_cook знам дека сликаш срциња сега, ама се согласуваш со темава?

Последно уредено:

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.017
Баш затоа пипав баскерфест, тоа Е улична уметнист така? :)
@chef_cook знам дека сликаш срциња сега, ама се согласуваш со темава?
Точно на тоа мислев :) да се прошири уличната уметност во сите сфери.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom