Фудбалски/трансфер дискусии

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На пет години? Извини што замарам ама и ја сум од баграта што не и отвора твитови како што треба и не можам да одам на транслејт

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.383
Поени од реакции
26.374
На пет години? Извини што замарам ама и ја сум од баграта што не и отвора твитови како што треба и не можам да одам на транслејт
5 години да. 45 мил.евра + бонуси.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.636
Поени од реакции
8.215
Супер. Според мене ова е поевтината варијанта на Грилиш.
Со еден мал ризик, како ќе се прилагоди на ПЛ. За Грилиш веќе знаеме дека е прилагоден, пие, се тепа, како дома е во ПЛ :D

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Изгледа Ајакс има многу квалитетен лев бек па на Барса не им успеа да го трапмаат 41 милионскиот Фирпо за Де Бек. Опцијата за трампата со Лаутаро сеуште во игра.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.633
Поени од реакции
88.264
Брииииј, го имале капарисано уште во Април, и на крај Конте со едно НЕ им го сруши трансферот :oleee:

Башка се откажа од Тонали за да го земе Видал, а овој отворено по медиумите флертува со Јувентис и Пирло

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Ама не разбирате вие изгледа, сега братот @Stefan-kobe ќе ви објасни дека ова е само тактика на Марота за потпишување на Тонали. :D

Јас кога напишав уште пред 4-5 дена некој ми пушташе смајли.. демек тресам глупости, јас само постирав инфо што се пишува медија, ни повеќе ни помалце. :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.922
Поени од реакции
41.894
Не ми се верува дека прво откажаа од Кулушевски, а сега и од Тонали и најверојатно и од Кумбула исто талентиран играч од Верона. :ROFLMAO:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.667
Поени од реакции
7.310
Ама не разбирате вие изгледа, сега братот @Stefan-kobe ќе ви објасни дека ова е само тактика на Марота за потпишување на Тонали. :D

Ne e taktika, se otkaza Inter od Tonali, definitivno ide u Milan.
Perikle sakal 33+ igraci,najsmesno kje bide sea i da Vidal da otide u Juventus, mislam kosa kje mu padne pak. :pos:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.550
Поени од реакции
8.128

Што е со Интер, доста интересни и перспективни играчи испуштаат (ми се чини намерно).Од друга страна чудно е што собираат истрошени играчи или "ѓубре" како што би се рекло меѓу фановите. Видал, Мосес, Ериксен, Санчез, Јанг (типот си гази за годините, ама сепак), не разбирам која им е идејата.Да не ја пушта Конте педерската на Мурињо, натепај искусни, направи инстант краткорочен успех и бегај, клубот после ремонт нека прави.

Kajgana Shop

На врв Bottom