Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.383
- Поени од реакции
- 26.374
Готово е.
На пет години? Извини што замарам ама и ја сум од баграта што не и отвора твитови како што треба и не можам да одам на транслејтГотово е.
5 години да. 45 мил.евра + бонуси.На пет години? Извини што замарам ама и ја сум од баграта што не и отвора твитови како што треба и не можам да одам на транслејт
Супер. Според мене ова е поевтината варијанта на Грилиш.5 години да. 45 мил.евра + бонуси.
Со еден мал ризик, како ќе се прилагоди на ПЛ. За Грилиш веќе знаеме дека е прилагоден, пие, се тепа, како дома е во ПЛСупер. Според мене ова е поевтината варијанта на Грилиш.
Мала исправка - 45 со бонуси.5 години да. 45 мил.евра + бонуси.
Јас кога напишав уште пред 4-5 дена некој ми пушташе смајли.. демек тресам глупости, јас само постирав инфо што се пишува медија, ни повеќе ни помалце.Ама не разбирате вие изгледа, сега братот @Stefan-kobe ќе ви објасни дека ова е само тактика на Марота за потпишување на Тонали.
Ne e taktika, se otkaza Inter od Tonali, definitivno ide u Milan.Ама не разбирате вие изгледа, сега братот @Stefan-kobe ќе ви објасни дека ова е само тактика на Марота за потпишување на Тонали.
Што е со Интер, доста интересни и перспективни играчи испуштаат (ми се чини намерно).Од друга страна чудно е што собираат истрошени играчи или "ѓубре" како што би се рекло меѓу фановите. Видал, Мосес, Ериксен, Санчез, Јанг (типот си гази за годините, ама сепак), не разбирам која им е идејата.Да не ја пушта Конте педерската на Мурињо, натепај искусни, направи инстант краткорочен успех и бегај, клубот после ремонт нека прави.Ама не разбирате вие изгледа, сега братот @Stefan-kobe ќе ви објасни дека ова е само тактика на Марота за потпишување на Тонали.