Сакам да знам!

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.528
Поени од реакции
4.357
Пред...3 години наручував растениа онлајн. Ми стигнаа кај шутраците....73 евра. Не знам, веројатно тогаш важеше правилото оф 45 евра. Ми наплатија иљадарка и кусур данок, плус двеста денари поштарина. До ден денес мислам царината дека е преплатена.

Mundell

тој со бројките
Член од
24 септември 2014
Мислења
622
Поени од реакции
1.059
Како се справувате со мигрената и мигренските напади?! (за тие што ги имаат, секако)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Важи уште забраната за повеќе од 3ца во возило ако не сте фамилија?

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
791
Важи уште забраната за повеќе од 3ца во возило ако не сте фамилија?
Таква забрана немаше никогаш,единствено што мора да се носи маска ако не сте фамилија

Член од
16 февруари 2019
Мислења
50
Поени од реакции
83
Некој кој се тестирал во систина за ковид дали се закажува термин телефонски или може да се оди дирекно таму ?

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.016
Некој кој се тестирал во систина за ковид дали се закажува термин телефонски или може да се оди дирекно таму ?
Исклучиво со претходно телефонско закажување, за сите приватни лабаратории.......Среќно!

Член од
4 јуни 2014
Мислења
123
Поени од реакции
40
Во кој салон да одам за гарнитура аголна, која нема да се уништи после 6 месеци? Давам до кај 35 000 денари, и димензии 3м х 2.
Ве молам споделете искуства, и ако може и конкретни модели на гарнитура.

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.744
Поени од реакции
7.259
Во кој салон да одам за гарнитура аголна, која нема да се уништи после 6 месеци? Давам до кај 35 000 денари, и димензии 3м х 2.
Ве молам споделете искуства, и ако може и конкретни модели на гарнитура.
Јас со Feydom имам убаво искуство. За останатото што прашуваш, побарај им го сајтот

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.438
Поени од реакции
5.485
Како е купувањето во Waikiki, Terra Nova и такви некои продавници ете низ City Mall да речеме.
Се дозволува пробување на алиштата?

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.016
Како е купувањето во Waikiki, Terra Nova и такви некои продавници ете низ City Mall да речеме.
Се дозволува пробување на алиштата?
Во Waikiki (само таму влегов) да...нема проблем. Тоа за City Mall, во Капитол пред извесно време бев во поише продавници по гардероба.....никаде никаков проблем......вообичаено како и секогаш....само нели со маска на лице.

Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.066
Нарачав ваков Ултрасоничен уред за одбрана од агресивни кучиња, ама не е како на рекламата, каде кучињата заминуваат кога ќе се употреби уредот. На улица го пробав, ниедно куче никако не реагираше. Дали продаваат расипани кинески уреди или јас не знам да го користам?

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.744
Поени од реакции
7.259
Нарачав ваков Ултрасоничен уред за одбрана од агресивни кучиња, ама не е како на рекламата, каде кучињата заминуваат кога ќе се употреби уредот. На улица го пробав, ниедно куче никако не реагираше. Дали продаваат расипани кинески уреди или јас не знам да го користам?

Сигурно е до уредот. Барем пердаши ги на страната

Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.066
Сигурно е до уредот. Барем пердаши ги на страната
Им пишав на порака, прво беше дека моето куче дома не реагира на уредот, ми одговорија да пробам со други кучиња на улица. Им пишав и дека уличните не реагираат како на рекламата, не ми одговорија веќе. Најверојатно така функционираат овие што продаваат неиспорбани кинески уреди ...

Mundell

тој со бројките
Член од
24 септември 2014
Мислења
622
Поени од реакции
1.059

Врати им го или пријави ги. Ионака пола и више продаваат на диво на фб.

Kajgana Shop

На врв Bottom