Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
И уште 3 на кратко типови :

Еуптен - Ст Труден 1 1.95 , т1 2+ 1.90 , коеф е веќе во пад , една од причините е тоа шо кај домашните стартери ќе се Адриано ( екс Севиља, Бешикташ и Барса) и Виктор Васкез ( екс Бриж и младинските категории на Барса). Плус тоа Ст Труден е без двајца првотимци шо лапаа црвени картони минатата недела. обично има голови во меѓусебните па може и Т1 2+.

Млада Болеслав - Злин 0-2 2.05 И двете екипи почнаа лошо , Млада ги остареа со 4:0 , а Злин загуби со 1:2. Межусебе играа пред 2 месеца , 1:1 . Злин поведе со автогол, а асистен за голот на Млада беше Клима кој шо не игра денес. Минатото коло и двете екипи креираа по 3 шанси, Млада не даде гол , а Злин даде, ама од пенал. Исто и го забугија мечот од пенал. Тука малку на ризик,ама мислам дека нема да има голови.

Опава - Карвина 0-2 1.60 Опава против Плзен имаше само еден шут во голот ( и тогаш го дадоа голот) , а Карвина ниту еден против Острава дома. Последните 7 меѓусебни им се 6/7 со 0-2 гола.

Рен - Монпеље би ја скокнал, кај Рен има играчи заболени од Корона( не ги објавија имињата), кај Монтпеље имаше играчи заболени од корона. Можда 0-2, последните 5 4/5 им се 0-2.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Работнички -Вардар
Очекувам малце голови, Вардар е доста паднат сезонава но и Работнички не е нешто многу поквалитетна екипа, доста тешка утакмица ќе биде за Вардар но би требало барем 1 бод да освои.

Рен -Монпеље
Рен има солидна екипа, за една класа ми е подобра од таа на Монпеље. Очекувам Нианг и Рафиња да напраат доста разлика напред а Нзонзи нозекршачот да напраи разлика во средината.

Стразбург -Ница

Очекувам доста грешки во одбраните на двете екипи, Ница има надежен напад, Долберг и Гоури вака највеќе се издвојуваат напред, барем една грешка на одбраната на Стразбур би требало да искористат.

Ливерпул -Арсенал
Комјунити шилд, и двете екипи ќе си тестираат сили, Барем по еден гол и во двете полувремиња очекувам, не знаеме дали Клоп и Артета ќе влезат ал ин да го освојат "Трофејов", и двете екипи играат офанзивно, а и сите знаеме какви се Арсенал позади. за оваа утакмица ова ми е океј квота а и најреална опција за играње, ја ставам на тикет за да ми биде поинтересна за гледање.

Хајдук -С. Белупо

Хајдук тука ми е апла фаворит.Белупо знаат да бидат незгодна екипа но Хајдук би требало лесно барем со 2-3 дадени гола да си победи.

Барем 3 од 5 очекувам да влезат.

П.с не го иам видено постот. Се сложувам дека е боље со објаснување. Нека ни е со среќа.

Бај д веј, Џокович 24.5 гејма + ? Не пратам многу многу тениси во послесно време...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.532
Brann - Stromsgodset 1 @ 1.70
Бран го променија тренерот пред два натпревари, првиот натрпевар со новиот тренер беа поразени на домашен терен од Мјондален, но наредниот натпревар против Стабаек победија на гости и мислам дека е редно време за прва победа со новиот тренер на домашен терен. И самиот тој има изјавено дека ги има сите играчи на располагање дека се спремале долго за овој натпревар и дека со сите сили одат на победа.

Spartak Moscow - Arsenal Tula 1 @ 1.55
Откако буквално им беше украдена победата во првиот натпревар оваа сезона против Сочи, Спартак успеа во наредните 5 кола да забележи 4 победи и 1 реми. Денеска се во улога на фаворит и моментално се наоѓаат на второто место веднаш зад Зенит, играат одлично, создаваат шанси, а во Русија е дозволено да има ограничен број на стадионот така да ќе имаат и минимална поддршка од навивачите денеска.

Арсенал Тула премногу зависат од нивниот најдобар стрелец и играч, Јевгени Луценко кој сепак се повреди на минатиот натпревар и денеска нема да биде во составот на Арсенал.

Во јуни месец играа на стадионот на Арсенал Тула и Спартак славеше со 3-2.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Brann - Stromsgodset 1 @ 1.70
Бран го променија тренерот пред два натпревари, првиот натрпевар со новиот тренер беа поразени на домашен терен од Мјондален, но наредниот натпревар против Стабаек победија на гости и мислам дека е редно време за прва победа со новиот тренер на домашен терен. И самиот тој има изјавено дека ги има сите играчи на располагање дека се спремале долго за овој натпревар и дека со сите сили одат на победа.

Spartak Moscow - Arsenal Tula 1 @ 1.55
Откако буквално им беше украдена победата во првиот натпревар оваа сезона против Сочи, Спартак успеа во наредните 5 кола да забележи 4 победи и 1 реми. Денеска се во улога на фаворит и моментално се наоѓаат на второто место веднаш зад Зенит, играат одлично, создаваат шанси, а во Русија е дозволено да има ограничен број на стадионот така да ќе имаат и минимална поддршка од навивачите денеска.

Арсенал Тула премногу зависат од нивниот најдобар стрелец и играч, Јевгени Луценко кој сепак се повреди на минатиот натпревар и денеска нема да биде во составот на Арсенал.

Во јуни месец играа на стадионот на Арсенал Тула и Спартак славеше со 3-2.
Oколу Бран само не дека е лош типов али коефициентов е мизерен само заради тоа не ја играм јас ке ја пробам на корнери 9.5+

Член од
23 август 2020
Мислења
266
Поени од реакции
443
Oколу Бран само не дека е лош типов али коефициентов е мизерен само заради тоа не ја играм јас ке ја пробам на корнери 9.5+
Kade igras na korneri? Ovie nasive online nikade nema korneri a davaat tamu bezveze opcii a korneri ne.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
:love:
Автоматски споено мислење:

Варбергс - Сириус 3+
Добар офанзивен фудбал играат и едните и другите, во просек 3 и 3.5 гола по натпревар. Играа пред 20тина дена, 3-3 заврши. 1.65 коеф за 3 гола денес, I'll take it.
Штета, и едните и другите со доста шанси, им ја прекинав серијата голови и на едните и на другите :pos:

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.137
Marej/skupski ин лајв, мала е квотата али на про во двојки да им украдат про во сингл е барем за мене незамисливо

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Kade igras na korneri? Ovie nasive online nikade nema korneri a davaat tamu bezveze opcii a korneri ne.
На bet365

А овие 2вин заслужуваат една тужба да им мавнам добитни тикети не ми се легнати парите на сметка,добитен тикет ми имаат напраено недобитен мамицата мамина

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
На bet365

А овие 2вин заслужуваат една тужба да им мавнам добитни тикети не ми се легнати парите на сметка,добитен тикет ми имаат напраено недобитен мамицата мамина
How do you mean ?

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.137
На bet365

Пишав тикет, рекоа ќе го решат приговорот, со нив рабпта поќе никако

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Во право бевте за Спартак дека ќе е тешка, губеа 0-1, ама 1-1 моментално и црвен за Тула.

edit: 2:1, Lyon all over again.

Kajgana Shop

На врв Bottom