Сеа после договорот со Бугарија и со продавањето на Македонските историски личности, во делот каде што се споменуваат (не смеам да ги изговорам ќе дојдат татарите и тука да серат) ќе мораат да затнат уши.Го реши Сдсм овој проблем со химната. Само инструментална верзија оди а они сите си ќутат.
Не би рекол на секој. Ги има многу што се без мозок и им се прилизуваат.Прoблемoт вo СДС е сaмиoт Зoрaн Зaев кoј штo oткaкo дoјде нa челo нa пaртијaтa нa сите клучни пoзиции вo пaртијaтa си пoстaви свoи кучињa, јa нaпрaви мултиетничкa пaртијa зa сaмo дa им се дoдвoрувa нa мaлцинствaтa и дoјде дo тoa нa секoј Мaкедoнец дa му се гaди oд пaртијaтa, пред се oд нејзинoтo рaкoвoдствo.
Џабе се лижат. Ќе ги стреламе.Не би рекол на секој. Ги има многу што се без мозок и им се прилизуваат.
Имаше едно видео од ликот, го отепаа од споделување, извадил книшка од СДСМ и со неа се пофали на видеото, па потоа како бараше работа по огласи во нaредните видеа,интервјуа и сл, сето тоа ептен екстравертно шо би се рекло.Сите ко да произлегле од спермата на Алекс Силјан...
Она кога се обидува Васиљ со ваков хумор да си го поништи она длабоко чувство во себеси кое му кажува дека не е правилно она што го прави.
За греота.
Мислам и на форумов имаме муабетено, за сите ќе поверувам дека сосила тропаат пропаганда на Твитер а се свесни дека не се во право, само за овој би подразмислила. Нема жива сила што ќе ме разубеди дека ликов не е убеден во рандом глупостине што ги лупа Заев, милијарда посто верувал и дека нема да има коалиција со ДУИ.Она кога се обидува Васиљ со ваков хумор да се го поништи она длабоко чувство во себеси кое му кажува дека не е правилно она што го прави.
Не ми е верно дека има длабоки чувства... Има длабок интерес...Она кога се обидува Васиљ со ваков хумор да си го поништи она длабоко чувство во себеси кое му кажува дека не е правилно она што го прави.
Пак изгледа многу неверојатно... За Заев зборуваме...Мислам и на форумов имаме муабетено, за сите ќе поверувам дека сосила тропаат пропаганда на Твитер а се свесни дека не се во право, само за овој би подразмислила. Нема жива сила што ќе ме разубеди дека ликов не е убеден во рандом глупостине што ги лупа Заев, милијарда посто верувал и дека нема да има коалиција со ДУИ.