- Член од
- 10 декември 2010
- Мислења
- 6.550
- Поени од реакции
- 8.128
Меси овај Џеси Лингард или ништо работа.moze samo Rashford za Kiki, drug nikoj ne sakame
Меси овај Џеси Лингард или ништо работа.moze samo Rashford za Kiki, drug nikoj ne sakame
Ed Woodward's wet dream. Да не беше коронката, можеби и ке пробаше нешто слично.Aватаров ме потсети, ако оди во Сити дефинитивно Меси, да сум јас овој од твојов аватар, идам директ за Торино, им го нудам Погба на Јуве за Роналдо, ако сакаат добро ако не бланко на Роналдо, после одам до Мадрид го собирам Марсело, и уз пат ги земам потребните штопер и средњак.
Дури и да не му испарирам со тоа на Сити резултатски, финансиски ќе профитирам до небеса. И самата ФА мислам би му понудила пари на Јунајтед да го земе Роналдо назад ако Меси оди во другиот дел од Манчестер. Гледаноста каква што е сеа, ќе експлодира уште трикратно повеќе.
Пошто реално, уште 2-3 години може финансиски (како и резултатски) да се профитира од Роналдо и Меси. Веќе им чукаат на врата новиве дечки и на маркетиншки план. Нејмар е глобално веќе скоро на исто ниво како овие двајца, Мбапе е препоулализиран кај индо-кина-арапите, Дејвис и Пулишиќ во Северна Америка итн... Така да Меси и Роналдо во иста лига наредните 2-3 сезони би бил еден фајнл бум.
Леви изгради нов стадион за Дохерти да игра на него.
Ај ко ќе ви го забибери на Емирати нема да се израдва туку онака срце ќе направи со рацете
Кој е па овај сеа, ко дом за сираци е Серие А
Да, дека Пепе во Лил беше ултра-популарен и познат на Марс, Плутон, Проксима Кентаур и по некој астероид.Кој е па овај сеа, ко дом за сираци е Серие А
Какви трансфери прави? Може да објасниш? Роналдо, Де Лихт, Демирал, Рабио, Кулушевски, Артур какви трансфери се?Какви трансфери прави Јуве, да го видиш составон без напад, ќе си речиш Џенова е
Се радваАј ко ќе ви го забибери на Емирати нема да се израдва туку онака срце ќе направи со рацете
Ја има глеано утакмицава, не знам како не и текнува дека се радваше.Се радва
Не, сериозно, кој е овај?
Во една реченица го стави како ист пример трансферот на Роналдо и трансферот на Рабио?Какви трансфери прави? Може да објасниш? Роналдо, Де Лихт, Демирал, Рабио, Кулушевски, Артур какви трансфери се?
А ова со составот без напад бил како од Џенова нема да го коментирам.
Знам дека подолго време игра редовно за Шалке, репрезентативец е на САД (не дека е тешко да фатиш место во САД).Не, сериозно, кој е овај?
Автоматски споено мислење:
Во една реченица го стави како ист пример трансферот на Роналдо и трансферот на Рабио?
Да. Што е проблемот со трансферот на Рабио? Не ги споредувам како играчи и како трансфери у ниеден аспект, ама тоа не значи дека е лош трансферот на Рабио.Во една реченица го стави како ист пример трансферот на Роналдо и трансферот на Рабио?
Па еве срединава да ја земиме, додека минативе сезони таму играа играчи како Пирло, Погба, Видал, Пјаниќ, Матуиди, Маркизио, Кедира сега се Артур, Бентанкур, Рабио, Ремзи, Мекензи, се римуваат овие племе име ебам не знам за тебе, ама мене оваа средина ми е неспоредлива со горенабројаните. Можда ќе ги биде и овие, ама кога веќе го носиш Роналдо за успех во ЛШ, бар обезбеди му искусен и јак тим позади, вака ЛШ ќе остане само сон.Какви трансфери прави? Може да објасниш? Роналдо, Де Лихт, Демирал, Рабио, Кулушевски, Артур какви трансфери се?
А ова со составот без напад бил како од Џенова нема да го коментирам.