- Член од
- 26 октомври 2016
- Мислења
- 2.069
- Поени од реакции
- 1.560
bass snosti go gledav
Пореално нешто има ли?

Interesni videa ima deckovo.
bass snosti go gledav
Пореално нешто има ли?
Олимписки, 70че цел ден беше последно кога паркирав пред 3-4 месеци.да не отварам посебна тема,
Каде во околината на ГТЦ е најдобро/најетфино да се паркира целодневно, гледам има многу ограничени на 4 часа ?
да не отварам посебна тема,
Каде во околината на ГТЦ е најдобро/најетфино да се паркира целодневно, гледам има многу ограничени на 4 часа ?
сервис КОППредлог каде во Скопје да му направам голем сервис на ауди? Во официјалниот, ептен скапо ми се фаќа. Некоја поевтина алтернатива?
Каде е тоа сервисот КОП???сервис КОП
Sent from my iPhone using Tapatalk
Каде е тоа сервисот КОП???
Sent from my iPad using Tapatalk
Нешто поконкретно, искуство или само реклама им правиш?сервис КОП
Во Скопје ? Каде поточно? Според мапата е ограничена прегледот![]()
мене роднина ми давал но за возење во странство. Во АМС на РМ.....500 денари....но потребни се пасошиКоја е процедурата за давањр на полномошно на нотар или ?
За странство таа во амсм мислам важи и за низ мк ама за таа глефам бараат и зелен картон што во моменѕов го немам а не ни планирам да вадам,ми треба стрикно за низ мк..се работи за давање полномошно на родител и тоа за утре ми треба.мене роднина ми давал но за возење во странство. Во АМС на РМ.....500 денари....но потребни се пасоши
за обично дали има или каква е процедурата...незнам
Оди на нотар ќе ти гу напише само лични карти си земите и сообраќајната, 150 денара еЗа странство таа во амсм мислам важи и за низ мк ама за таа глефам бараат и зелен картон што во моменѕов го немам а не ни планирам да вадам,ми треба стрикно за низ мк..се работи за давање полномошно на родител и тоа за утре ми треба.