- Член од
- 19 септември 2009
- Мислења
- 5.081
- Поени од реакции
- 4.932
Кин тепаше луѓе на улица зошто му уплашиле кучиња, Руни се пијанчеше во слободбо време како пубертеетија.Освен Кантона, овие двајца не направиле ништо посебно ужасно надвор од теренот. На крајот на краиштата, Кантона глупостите ги правел на терен, но добро.
Неспоредливо.
Човекот може да заврши во затвор во туѓа држава, затоа што прекршил флагрантно закон.
Ама гледам дека си ги пробил, жута штампа све тоа, фама и тебе човек не може очигледно да те заебе.
И сега неми јасно што е со тоа што прекршил закон, ок прекршил закон ке му се одреди соодветна казна и тоа е тоа, што сега ке тупимее капитенска лента одземање, јавна осуда, кур ми се тресе во ладна вода муаебти... човекоет едноставно се степал пијан во кафана бидејќи некои го провоцирале, голема рбаота.
Автоматски споено мислење:
никогаш не ми било јасно како немаат чуство за срам, повраќаат по улица кај стигнат, заспиваат по тротоари, се сексааат на плажа пред милион луѓе... мислам дека колку и да сум пијан не би дозволил тоа да ми се деси.Кој бил со Британци во хотел на одмор знае дека ова е гола вода. Како да им се исклучува 80% од мозокот штом стапнат надвор од тој островот, неизживеани и диви.