Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Освен Кантона, овие двајца не направиле ништо посебно ужасно надвор од теренот. На крајот на краиштата, Кантона глупостите ги правел на терен, но добро.
Неспоредливо.

Човекот може да заврши во затвор во туѓа држава, затоа што прекршил флагрантно закон.

Ама гледам дека си ги пробил, жута штампа све тоа, фама и тебе човек не може очигледно да те заебе.
Кин тепаше луѓе на улица зошто му уплашиле кучиња, Руни се пијанчеше во слободбо време како пубертеетија.
И сега неми јасно што е со тоа што прекршил закон, ок прекршил закон ке му се одреди соодветна казна и тоа е тоа, што сега ке тупимее капитенска лента одземање, јавна осуда, кур ми се тресе во ладна вода муаебти... човекоет едноставно се степал пијан во кафана бидејќи некои го провоцирале, голема рбаота.
Автоматски споено мислење:

Кој бил со Британци во хотел на одмор знае дека ова е гола вода. Како да им се исклучува 80% од мозокот штом стапнат надвор од тој островот, неизживеани и диви.
никогаш не ми било јасно како немаат чуство за срам, повраќаат по улица кај стигнат, заспиваат по тротоари, се сексааат на плажа пред милион луѓе... мислам дека колку и да сум пијан не би дозволил тоа да ми се деси.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Кин тепаше луѓе на улица зошто му уплашиле кучиња, Руни се пијанчеше во слободбо време како пубертеетија.
И сега неми јасно што е со тоа што прекршил закон, ок прекршил закон ке му се одреди соодветна казна и тоа е тоа, што сега ке тупимее капитенска лента одземање, јавна осуда, кур ми се тресе во ладна вода муаебти... човекоет едноставно се степал пијан во кафана бидејќи некои го провоцирале, голема рбаота.
Бреј, какво просечен србо мислење :cuc:

Нема шанси да има тешки последици, ама сепак не е нешто небитно што ќе помине туку така.

Саутгејт па го става во тимот дур уште не му е решен случајот за по неколку часа да мора да го трга :ROFLMAO:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Бреј, какво просечен србо мислење :cuc:

Нема шанси да има тешки последици, ама сепак не е нешто небитно што ќе помине туку така.

Саутгејт па го става во тимот дур уште не му е решен случајот за по неколку часа да мора да го трга
А што треба според тебе да се случи за да не помине туку - така? Зошто реално освен затворска казна, сѐ останато е туку така.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
А што треба според тебе да се случи за да не помине туку - така? Зошто реално освен затворска казна, сѐ останато е туку така.
Да го распнат на крст за пример на друти.
Баш ме занима како би реагирал некој да го пцуе во кафана, а тој да е пијан.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Тоа си е на Јунајтед да одлучи, јас не би знаел. Одземање на капитенска лента ми звучи како најреално сценарио, сепак се работи и за угледот на клубот.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.247
Поени од реакции
42.993
Што ако те опцуе некој? Не ми е јасно што кур ќе те заболи ако некој ти рече нешто.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе такви се Британците на одмор, ќе се ѓоносаат и краток фитиљ имаат, не ми смета мене толку што се степал, ми смета искрено повеќе ако се вадел на Диме Спасов приказна :pos: Ете јадеше условна, ќе јаде парична казна од клубот и толку, секое чудо за 3 дена.
Ако некој мислеше дека Британец ќе лежи затвор за тепачка во друга европска земја, поготово Грција...

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Абе такви се Британците на одмор, ќе се ѓоносаат и краток фитиљ имаат, не ми смета мене толку што се степал, ми смета искрено повеќе ако се вадел на Диме Спасов приказна :pos: Ете јадеше условна, ќе јаде парична казна од клубот и толку, секое чудо за 3 дена.
Ако некој мислеше дека Британец ќе лежи затвор за тепачка во друга европска земја, поготово Грција...
Тоа и јас сакам да го објаснам се степал голема работа, се вадел на глупости ја покажува неговата интелигенција и толку, сигурно утре да достигне ниво на Видиќ ова никој нема ниту да му го памти нити да му го зема како неекој кикс во животот, једино корист ке имаат таблоидите што ке се продаваат на овие глупи вести каде што се пали глупа јавност.
Автоматски споено мислење:

Што ако те опцуе некој? Не ми е јасно што кур ќе те заболи ако некој ти рече нешто.
Незнам во кој универзум живеете, али ако идете епо кафани и да пцуете рандом фаци и да пројдете онака лабаво свака част.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тоа си е на Јунајтед да одлучи, јас не би знаел. Одземање на капитенска лента ми звучи како најреално сценарио, сепак се работи и за угледот на клубот.
Исто како Челзи што му ја одзеде лентата на Тери? :pos:

Донев друже, менаџер ви е лик што фрлал флаши пиво во лице на гости, снимал 18+ видеа со Фердинанд и Даер на Кипар и исмејувал американски туристи ден после 9/11. Апропо муабетов твој, ви штети на угледот што таков неугледен ви е менаџер? :icon_lol:

Ако скенираме угледи на Британци, ќор фудбалер нема да остане. Ете, си доби казна, ќе добие и парична казна од клубот, ќе му направат уште некое меме и толку.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Тоа од Тери никогаш не се докажа, жута штампа фазон. И тоа од Тери е морално неисправно. Ова од Мегваер е неисправно од повеќе аспекти.

Овие работи за Лампард се чисто нафрлање (јас само со една сум површно запознаен, би бил благодарен доколку прочитам првенствено нешто повеќе) и ни близу до делото кое го направил Мегваер. Едно е црн хумор да ребрам надвор од терен, друго е да направам хаос во туѓа држава, да нападнам физички полициски службеник и да нудам мито.

Затоа што можно е некој конобар да го набеди Лампард за нешто, ама која е завршницата на тоа? Одои беше обвинет за силување, лом по медиуми и на крај полицијата докажа нема немало врска и дека Одои е невин.

Ај да не се лажеме сега.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тоа од Тери никогаш не се докажа, жута штампа фазон. И тоа од Тери е морално неисправно. Ова од Мегваер е неисправно од повеќе аспекти.

Овие работи за Лампард се чисто нафрлање и ни близу до делото кое го направил Мегваер. Едно е црн хумор да ребрам надвор од терен, друго е да направам хаос во туѓа држава, да нападнам физички полициски службеник и да нудам мито.

Ај да не се лажеме сега.
Имаш право, полошо е да снимаш такви видеа. :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Исто како Челзи што му ја одзеде лентата на Тери? :pos:

Донев друже, менаџер ви е лик што фрлал флаши пиво во лице на гости, снимал 18+ видеа со Фердинанд и Даер на Кипар и исмејувал американски туристи ден после 9/11. Апропо муабетов твој, ви штети на угледот што таков неугледен ви е менаџер? :icon_lol:

Ако скенираме угледи на Британци, ќор фудбалер нема да остане. Ете, си доби казна, ќе добие и парична казна од клубот, ќе му направат уште некое меме и толку.
Осуден беше на суд...

Долгорочно нема да му има влијание на кариерата, ама моментално дека нема да има притисок во Јунајтед да превземат било што, не ми се верува.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Имаш право, полошо е да снимаш такви видеа. :)
Де приложи ми доказ, па ќе продолжиме. Зошто ти велам, можеш и за Хадсон-Одои да кажеш дека е силувач и дека му штети на клубот. А приказната е сосема поинаква.

Овде имаш црно на бело, човекот барабски и безобразно се однесувал, обвинет е за три-четири сериозни прекршувања и дела.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Де приложи ми доказ, па ќе продолжиме. Зошто ти велам, можеш и за Хадсон-Одои да кажеш дека е силувач и дека му штети на клубот. А приказната е сосема поинаква.

Овде имаш црно на бело, човекот барабски и безобразно обвинет е за три-четири сериозни прекршувања и дела.
За Хадсон Одои ништо немам речено зошто знам јас дека Англичаните се говеда во принип, поготово кога се покондурени така да не ме чуди такво однесување, каква и да била причата :)))

Еве ти линк каде што и ова беше заташкано како и реално случајов на Мегваер.

Пишав, ако очекувавте Англичани да лежат затвор по Кипари, Грции и остали британски (екс) колонии и партнер земји за без разлика какви обвинувања добиле пресуда, не очекувајте клуб да надополнува дипломатски дилови. Во Грција за овие дела на Мегваер можеме да лежиме затвор јас, ти и рандом фиромец, нема да лежи Англичанец, поготово ПЛ фудбалер.

П. С. Син му на Трајко пројде со условна, Мегваер ќе лежел затвор :D :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom