Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Во спортлајф има грешка во квотата на мечот Беретини Опелка. За типот 9.5 прв сет за + е 1.75. Реалната квота за ова е макс 1.35 налик на квотата за Иснер. Трпајте овде нема да има брејкови.
Воа е за all in ,ако е уште толку

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Во спортлајф има грешка во квотата на мечот Беретини Опелка. За типот 9.5 прв сет за + е 1.75. Реалната квота за ова е макс 1.35 налик на квотата за Иснер. Трпајте овде нема да има брејкови.
Воа е за all in ,ако е уште толку
OMG, pojjaki od BA forumot ste, pa morav da napram akaunt i na kajgana
Tuku da se vratam na rabota, da ne laprdam mnogu mnogu...
Fiks na denot
Crvena Zvezda 2(1.57) sportlife
-gi gledav i Crvena Zvezda i Tirana vo prvoto kolo, srbite se drug level od Tirana,.. Kanga, Katai, Ben.. dovolno za 0:3,..isto mnogu verojatno Tirana nema da postigne gol...
Kolku za prv post, dosta e
BA eпрогласен за клинички мртов ноооогу оддамна :))
Tolku e js sum na rabota vo sportlife mu staviv 3000 da se izvadam zaglaviv na ovie avstraliskite...na bet365 e 1.3 sega
Сеа и јас ја уплати , нема лимит добро е :D:D

Член од
4 октомври 2019
Мислења
572
Поени од реакции
1.155
Kolu gi mrazam da im nesto 100 posto ke stavam 3 plati... Dosta e za ova3000 uste stoi taka. Sportlife ima druga programa ne slicna na evrotip i bet365 i nekoj pat koef se razlikuvaat no mnogu retko kako ovoj pat .

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Ставр... воа @Vladimir1984 де , глеам Копачка дава хендикеп -3,5 @ 1.75
на marathonbet имам under 12,5 за Осака @ 1.85

Според тоа шо го кажуваш , воа треба да се добри типови. 6:4 6:4, по еден брејк у сет и ајт :D

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Азаренка против Корне 1, коефициент 1.62, Пајнакл.

Азаренка има ни помалку ни повеќе 6-0 во меѓусебните против Корне. Меѓусебните дуели кај жените се многу важни, тоа е некоја работа поврзана со женската психологија. Обично кога некоја од тенисерките е доминантна во меѓусебниот, продолжува да ја толчи друагата. Така беше случајот со Серена против Шарапова, или Шарапова против Сем Штосур. Се сеќавам еднаш Јанкович беше во очајна форма а Аулона Бондарено (поубавата од сестрите Бондаренко) беше во одлична форма. Играа меѓu себе, сакав да постирам тип на BA со победа на Бондаренко, кога ги видов меѓусебните, 9-0 за Јанкович. На крајот од денот беше 10-0.

Не се само меѓусебните во прашање, Азаренка се пронајде на овој турнир, одлично сервира и тука би требала да има голема преднсот над Корне, која има сосем просечен сервис. Вчера ја пропуштив Вика, денес одиме до победа.

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Азаренка против Корне 1, коефициент 1.62, Пајнакл.

Азаренка има ни помалку ни повеќе 6-0 во меѓусебните против Корне. Меѓусебните дуели кај жените се многу важни, тоа е некоја работа поврзана со женската психологија. Обично кога некоја од тенисерките е доминантна во меѓусебниот, продолжува да ја толчи друагата. Така беше случајот со Серена против Шарапова, или Шарапова против Сем Штосур. Се сеќавам еднаш Јанкович беше во очајна форма а Аулона Бондарено (поубавата од сестрите Бондаренко) беше во одлична форма. Играа меѓисебе, сакав да постирам тип на BA со победа на Бондаренко, кога ги видов меѓусебните, 9-0 за Јанкович. На крајот од денот беше 10-0.

Не се само меѓусебните во прашање, Азаренка се пронајде на овој турнир, одлично сервира и тука би требала да има голема преднсот над Корне, која има сосем просечен сервис. Вчера ја пропуштив Вика, денес одиме до победа.
Потпишувам, од сабајле ми е одиграна.
Корне цела кариера е топло ладно,Вика два одлични дуели имаше. Деф кец.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Ставр... воа @Vladimir1984 де , глеам Копачка дава хендикеп -3,5 @ 1.75
на marathonbet имам under 12,5 за Осака @ 1.85

Според тоа шо го кажуваш , воа треба да се добри типови. 6:4 6:4, по еден брејк у сет и ајт :D
Јас мислам дека без проблем ќе ја добие, и ќе покрие хендикеп. Единствено се плашам од спорите стартови на Осака, знае да губи со по 3-0 додека не почне да игра, затоа нема да играм хендикеп на неа.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987

Zatoa e i koef 1.66 a ako NaVi go igrat svojot najdobar CS se top 3 timovi vo svet, toa e glavniot problem sto dosta cesto ili mestat ili im se desavaat meltdowni i gubat od vtoro-treto razredni timovi(ruski mentalitet) ama sepak gledajki kolkava prednost imaat vo h2h i mapite morat da se izigrat ova.
Glavniot problem e toa sto site ovie turniri vo 2020 se igraat online poradi virusot, LAN e sosema druga prikazna.
Online sekoj sekogo moze da pobedi, eve ovie BiG teski onlajneri, broj 1 na rank dojdoa , a na LAN veruvaj deka ne se ni vo top 10 ekipi momentalno.
NaVi los kanter igraat vo posledno gi pratam, daleku se od najakata forma.
Ovaa godina bezbroj pati gubea i od mnogu poslabi ekipi od NiP.
No sepak pojaki se od NiP od sekoj mozen aspekt, daleku pojak snajperista, daleku pojaki puka4i imaat NaVi, i apsolutna prednost vo site mapi, itn itn...
Realno treba 2:0 da odi, ama ne treba da im se veruva mnogu.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Пегула протов Сабаленка, овер 20.5 коефициент 1.86 на Пајнакл.

Сабаленка не е во најдобра форма, во Лексингтон излета во три сета против Гауф, пред тоа играше три сета против Бренгл, а овде вчера повторно играше три сета против Белис. Многу лошо сервира и прави многу дупли сервис грешки. Од друга страна Пегула е многу стабилна тенисерка, не и се прават премногу брејкови како за женски тенис.

Овде повеќе ми е страв да не изгуби Сабаленка во два сета и не оди овер, отколку дека Сабаленка ќе ја збрише Пегула. Би требало да има три сета, но и 7-5 6-3 бркаат работа.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Live
Dalian Pro - Guanzu total 1 pol. 1,5 + 1,7 (marathonbet)
momentalno 20''

vredi na 10-15e...
Автоматски споено мислење:

epten padna kvotata na Zvezda... za hendikep sega e 1,85 za pobeda 1,23

Na naski vika fala :P

Последно уредено:
Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
537 шифра у Еуротип, пријателска меѓу германски нисколигаши , за 4+ е 1.59 онлајн е 1.15 , за 5+ е 2.25 онлајн е 1.60

537 шифра у Еуротип, пријателска меѓу германски нисколигаши , за 4+ е 1.59 онлајн е 1.15 , за 5+ е 2.25 онлајн е 1.60
Too late , опна 3к на 5+ и одма сменија квотата :D

Али still има value на 6+ , 2.1 у Евротип , 1.61 на marathonbet , исто и 7+ , 3,35 u Evrotip , 2.20 marathonbet

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916

Too late , опна 3к на 5+ и одма сменија квотата :D
zatoa mrazam nasi kladzi, mora prvin na avtorizacija da otide pa sekad ti kratat koef.. gledam igras na marathonbet, kazi mi ovaa kade da ja najdam germanskava, od kolku pocinja?

Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.828
Поени од реакции
4.421
Denver - Utah поени 220,5 + 1,95

Брза кошарка се игра, познава се и по поедничните партии шо ги имаше Мичел(два пати 50+), а и Мареј(36 и 50). Претходните утакмици 256, 211(blowout), 229, 260. Тесна утакмица ќе биде, ќе се играе до последан напад, има шанси и овертајм да се игра.

Kajgana Shop

На врв Bottom