Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Слабо играат Нави, безидејни кога се терори и чекаат многу за плант.
Симпл денеска како ботле игра.

Vtorata mapa e pikot na NaVi, train ( omilenata mapa na NaVi vekje podolgo vreme ja odbiraat ) lesno ke gi reshat na train.
Posle ke ja reshavaat na nuke, a nuke e edna od najslabite mapi na NiP, imaat samo 29% na nuke, 2.60 lokum koef

п.с Само шо падна нагло квотата за Houston - LA , Копачка дава under 10,5 1.75 , а онлајн е under 9,5 1.52 https://www.oddsportal.com/baseball...-angeles-angels-Eqf2qkRu/#over-under;1;8.50;0

И тука 2к ... денеска дено е loaded :D
Автоматски споено мислење:

За under 10,0 e 1,4 на bet365 шо значи under 10,5 треба да е 1.25-1.30

Nisto, gi izgorija. A i denot im e pogoden na ovie NiP, igraat kako nikogas do sega.

Nisto, gi izgorija. A i denot im e pogoden na ovie NiP, igraat kako nikogas do sega.
Повише мизерно играт нави него нип шо играт добро, 2-3 force buy-а изгубиа, од тоа можеа да сврзеа 6-7 рунди до крајо на полувремето, Бумбич човек неможе да погоде

Ja izigrav sledno...

Medvedev 2:0
Nole 2:0
Zvezda H2 (-1,5)
Azarenka
Bautista

10 i nesto kvota
Автоматски споено мислење:

moronov Bedene od nervoza udri kamerman so topceto i sea izglea ke go diskvalifikuvaat..

Последно уредено:
Порзингис нема да игра вечер
T. Hardaway Jr pts+reb+ass 22,5 +(може и поени само 16,5 +)
Може и само од поени да испадне плус, плус фаќа по 4 5 скока и по некоја асистенција има секоја партија, втора опција е после Лука

Порзингис нема да игра вечер
T. Hardaway Jr pts+reb+ass 22,5 +(може и поени само 16,5 +)
Може и само од поени да испадне плус, плус фаќа по 4 5 скока и по некоја асистенција има секоја партија, втора опција е после Лука

Хардавеј +16.5 се исплаќа повеќе. Не е некој кој ја има топката в раце, нити креира за други, пуца веднаш штом добие топка.

За овер тотал повеќе се исплаќа Дончич 51.5 според мене. Иако е голема граница со 32 10 10 најмалку влегува. Без Порзингис, Марјановиќ добива повеќе минути, а со него Дончич обавезно прави неколку асистенции, така да и +9.5 аситенции е добар тип. Само ептен ме плаши да не го јадат убедливо вечер, редно е и Клиперси да проиграат еднаш.

Хардавеј +16.5 се исплаќа повеќе. Не е некој кој ја има топката в раце, нити креира за други, пуца веднаш штом добие топка.

За овер тотал повеќе се исплаќа Дончич 51.5 според мене. Иако е голема граница со 32 10 10 најмалку влегува. Без Порзингис, Марјановиќ добива повеќе минути, а со него Дончич обавезно прави неколку асистенции, така да и +9.5 аситенции е добар тип. Само ептен ме плаши да не го јадат убедливо вечер, редно е и Клиперси да проиграат еднаш.
Оти има поголема квота затоа га пиша тај тип, а и да има blow out мислам дека Хардавеј ќе игра и затоа ми е некако посигурно за нега

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom