- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.332
- Поени од реакции
- 7.079
пера- јастремска од корен смрди, овде нешто се реди
Ти од Ускана дан си? коеф. 1.55НХЛ непратам многу али повреден е првиот голман на Колорадо а вториов го знам од КХЛ не е нешто посебно така да ако имате по локаливе акаунт или било каде Далас 2и5+ коеф 4.50 не е лошо да се пробат ова во МОцарт
Паметниот прајт,будалиот ко мене не
Да се играа овие утакмици со публика ќе беше страшно,вака очекувам пролаз на Ѕвезда и Паок.Ливерпул игра пријателска со Салзбург па ако има негде во понуда лагано гг3+ а и Арсенал Тула 1Х 0-3
prelesni parija bi ovde 2ka na Ons, ili za posigurno da zeme set..
Мене освен Кијс , другото се ми очекувано излезе .. Вчера огромен дел од фаворитите тепааПред УС Опен 90% имаат куроболие очигледно е тоа. Сеа тек видов дека следна недела почнува УС Опен, затоа и ваквите резултати.
НХЛ непратам многу али повреден е првиот голман на Колорадо а вториов го знам од КХЛ не е нешто посебно така да ако имате по локаливе акаунт или било каде Далас 2и5+ коеф 4.50 не е лошо да се пробат ова во МОцарт
Паметниот прајт,будалиот ко мене не
od kolku saat igraat?NaVI - NiP 1 1.66 (CS GO) на 1xbet е поклонот за денес
Со овај лајнап се 5-0 во мегјусебни и никогаш не добиле ни мапа 9-0 е скорот.
NaVI го имаат ГОАТ играчот во кантер и се во далеку подобра форма од мртвите NiP кој требаја да изгубаат и минатиот меч против BiG ама овие се распаднаја после огромното водство, не гледам ни една мапа како би зеле, мап пулот е далеку во корист на украинците и ова би требало да се лесни 2-0 по 2.85 коеф.
Ова ти е кога форсираш типови. Класичен пример за исфорсиран, безвреден тип, а избегав од Азаренка која ми беше првобитен план. Ако, млад сум, има време, ќе научам.Кејс против Жабур 1, коефициент 1.56 на Пајнакл. И да, сеуште мразам да се кладам против Жабур.
Алал вера мајстор, незнам од каде толку верба во твои типови, и сношти те препишав.
Францоуз во свој стил 5комада процент 84.6
Strasno samo PAOK so Besiktas, zvezda se dva tri klasa podobri od Tirana, na ovie poslednive im zamina najdobriot napadac, a sea ostana samo so Muci (19god) i Halili (22god). Sredniot red i wingerite im se super, samo zvezda moza da se posramoti, inaku Tirana preku kontri se super pa moze eden gol da postignat.Да се играа овие утакмици со публика ќе беше страшно,вака очекувам пролаз на Ѕвезда и Паок.Ливерпул игра пријателска со Салзбург па ако има негде во понуда лагано гг3+ а и Арсенал Тула 1Х 0-3