Фан Клуб: Барселона

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.586
Поени од реакции
13.953
@The Shadow Walker
Мислам дека Араухо ќе е четврт штопер, а Тодибо ќе го продадат пошо од него може да извадат 20 милиони.

Десен бек тешко да купат, Роберто ќе е бек ап.

Според мене ќе се оди на Гарсија, ефтино лево бекче, везњак (претпоставувам Ван де Беек) и по Лаутаро. Ако не може да го зееме Лаутаро ништо чудно да тргнеме по Депај.

Некој од директорите кажа дека иаме 50 милиони плус парите од трансфери.
Исто и јас мислам дека нема нов десен бек да има, иако прочитав шпекулација дека Куман го планира Роберто единствено за средина. Што е до мене најдобра позиција му е надвор од клуб, ама каталонче.

Исто за Тодибо се согласувам.

За Ван Де Бек нема пари, парите ги планираат најмногу за напаѓач кој ќе кошта доста. Суарез да прифатеше трансфер во Ајакс ќе можеше некако да се докопаме до него, вака нема шанса.

Јас би Депај пред Лаутаро во секој момент, освен лошата епизода во Јунајтед која не ја рачунам, бидејќи беа во тешка криза со Ван Гал, тогаш и Ди Марија не успеа таму, сосем добар е типот. И за Холандија игра одлично.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
За болдираново не си во право, пошо Интер ми е најсимпатична екипа во Италија и сите поголеми утакмици сум го гледал.
На 1 ќе изигра ѕверски, на една нигде го нема... пример финалево во ЛЕ.
Да бидеме искрени, класа фудбалер што му бараат 110 треба да е константен.

За другиов муабет си во право, ние и самите кажуваме дека имаме најлоша управа у свет и најлоша трансфер политика, тоа е откако го земаа Нејмар и лупнаа голема сума за Дембели и нормално е сега екипите да ни бараат големи суми.

Муабетот беше што @Vladimir1984 пишува дека ние измислуваме такви муабети и си праиме филмови во фан клубот, а нема врска сите информации се од шпански медиуми, па ако не од таму, од кај за Барселона.

Конкретно за тој трансфер го имаше и на насловна, ако ја најдам ќе ја постирам, дека Барса нуди 70 милиони и Фирпо кој го проценува на 41 милион. :icon_lol:
23 години има и ова му е прва целосна сезона во Европа. И се покажа одлично. Страшен потенцијал е Лаутаро, ако се развие како што му се предвидува ќе биде нешто ко Агуеро и Суарез, таков профил на напаѓач е. За цени на играчи излишно е да се коментира последниве 6-7 години. Тоа му беше клаузулата, Интер не сака да го продаде и нормално е дека треба да се преплати за да се задоволат апетитите на Интер.

За Фирпо, пишав уште вчера дека имаше таква смешна понуда.. пошто некој тука се насмеа како Интер си ги проценувал играчите односно Лаутаро во случајов, па само ја спомнав таа смешка од Фирпо 41 милион. Ко на Венгер понудата од 40 милиони плус 1 фунта за Суарез. Да знаеше Марота да барата со социјални мрежи верувам дека ќе пишеше сличен статус како тој на Хенри. Што дуваат на Кампот.

Ставро не пишува дека вие измислувате информации, туку дека си правите филмови базирани на такви информации кои имаат за цел само да ја кренат цената и фамата за вашите играчи, дека се барани и посакувани од другите клубови. Едно е да прочиташ Фирпо у Интер во дил за Лаутаро и ако си паметен ќе ја отфрлиш како глупа а друго е да ја прочиташ и слепо да веруваш у неа и на база на тоа ти да си праиш фантазии како ќе изгледа тимот. Не ти конкретно секако. Општо.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.586
Поени од реакции
13.953
@NeymarJunior Меси изгледа донесол одлука и се шушка дека се одлучил да замине. Ако е тоа точно, допрва почнува циркузот, ќе се заборави на другите трансфери во догледно време :D ќе се судрат во управа кој се за, кој против да се продаде, ама на крај Барто одлучува и мислам дека нема да го пушти. Јас би го дал за јака сума или за одредени играчи :)

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
Koj moze messi da go zameni? Momentalno nikoj. Ke ni se desi istoto ko so Nejmar, vo panika ke kupaat igraci i nikad vise nema da se oprajme.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.689
Поени од реакции
22.808
Бидете реални малце, 3 играчи нема од Барса што би играле прва постава у Интер моментално.
Вие отпаднавте од ЛШ од Барса Б (младинците), а и тие играа со пола снага. Фати и Перез ве исфрлија. :lolzz: :pos: :pos: :pos:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Вие отпаднавте од ЛШ од Барса Б (младинците), а и тие играа со пола снага. Фати и Перез ве исфрлија. :lolzz: :pos: :pos: :pos:
аааа епа добро штом така, значи 25 играчи на Барса плус цел младински погон би играле у Интер моментално. Значи во некој момент ќе ни се деси пораз од 8-2.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.284
Поени од реакции
4.216
Залудни се споредби и колку играчи би играле прва постава, зависи и од тренер и од позиција и од се.
Освен Де Вриј и Лаутаро никој ни у Барса не би играл прва постава.
Немој да кажеш само дека Бастони би играл пред Пиќе или Брозович дека е подобар од било кој везњак во Барселона.
Тоа што се истрошени за во Барса Бускетс и компанија не значи дека се слаби играчи.
Бускетс е доктор фудбала, тоа сите го кажуваат, во повеќе наврти Дел Боске има изјавено дека ако би бирал кој фудбалер да е, тоа би било само Бускетс... не за џабе и Енрике само него го викна во репрезентација ... итн, итн...

Алба, Роберто, Гризман, Ленгле, Семедо пред Кандрава (Хакими не го ставам, ќе го видиме годинава) све се тоа квалитетни играчи... не можеме да им го оспоруваме квалитетот.. и би играле во голем дел од топ екипите.
Не викам дека најдобри, ама не можеме и да им го спориме квалитетот.
Ја сум сигурен дека со ростерот од лани, под Пеп или Клоп би играле полифинале ЛШ и би имале двојна у Шпанија.
Кај нас проблемот после Енрике е во тренерите, а не во играчите.

П.С. https://tribuna.com/en/fcbarcelona/news/2020-06-12-exspain-coach-vicente-del-bosque-if-i-had-to-reincarnate-as-another-footballer-it-would-b/

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Море теле едно, следната ќе си оди како слободен ако не оваа, ретард тежок.
Имаше еден претседател едно време овој клуб кој сега стана циркуз, тој човек се викаше Лапорта... Тој ќе победи во Март па ЌЕ ВИДЕМЕ ДАЛИ МЕСИ ЌЕ СИ ОДИ ?!?!?!

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.675
Поени од реакции
4.154
Се повеќе вести дека Меси ќе си оди. Каква трагедија ќе биде Меси да си отиде, Бартомеу да остане ...
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom