Фан Клуб: Барселона

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Немаат лев бек, т.е. Јанг на сто години им игра прва постава, ама Фирпо ваљда за пример го даде НејмарЈ, многу пологично е Видал да влезе во зделката, ама крај краева ако не го продаваат ништо посебно, јакиот играч со 20 гола во кариерата. Јас кога би се прашувал не би го ни барал, личел во стилот на Суарез, ал у курцу, така се раѓаат напаѓачишта ко Суарез, ко секој втор што ќе беше новиот Меси, уживај.
Tи мајтап прајш или шо е муабетот?...за Лаутаро да дојди во Барса или треба Лаутаро да почни јавно да плачи па да го пуштат по дисконтна цена од 100 милиони, или Барса да се истовари цел вагон....Фирпо бе :pos: ...Интер можеби е сеуште екипа со лузерски менталитет ама не пијат мастило како порано што правеа смешни трансфери......има пола тим да му земат на Барселона ако ги начекаат за Лаутаро

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Интер е прашање дали и Гризман ќе го прифати у можен дил за Лаутаро овие па си фантазираат за Фирпо. Имаше пред 2 месеца смешни понуди од типот 70+Фирпо кој Барса го проценува на 41 милион и така да се дојде до 111 милиони колку што му беше клаузулата на Лаутаро.
Ако сака Барса да го купи Лаутаро треба да дојде со кеш понуда од над 120 милиони евра. Во спротивно може Иван Перишиќ или Раџа Наинголан да ги добие.

Бидете реални малце, 3 играчи нема од Барса што би играле прва постава у Интер моментално. Јуниор Фирпо бе. Сме немале лев бек, па тоа не значи дека треба све и свашта да прибираме. Ај ако не Леонид Жута нека го купат.

Што вика Ставро, Јанг секогаш ќе биде боље од Фирпо. Иаме такви ко него, Бираги мираги.

Не си фантазирајте, не сте мали деца.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.284
Поени од реакции
4.216
Немало три играчи од Барса што би играле у Интер прва постава :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Годинава вторава со младинци им игравме и пак изгубија... дечкиве се изгубени малку.

А за понудите, ти @Vladimir1984 што ги разбираш многу трансферите, да знаеш дека тука што пишуваме за размена на играчи се доаѓа од шпанските медиуми. Никој не измислува.
Бартомеу повеќе пати изјави дека трансфер периодов повеќе би биле размена пошо се нема кеш.

Колку сакам само да се деси трансферот макар и 200 милиони плус Фирпо.

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
Daj Mesi da vi go daeme ku.ov mi. Nemalo od Barsa trojca igraci sto bi igrale vo inter prv sostav. Glupost na vekot. Vas Buskets ili Alba da vi go daeme ke pagate vo transoi, 100.000 narod za vreme na pandemija ke gi precekaat na aerodrom, pa kamoli nekoj drug.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
А за понудите, ти @Vladimir1984 што ги разбираш многу трансферите, да знаеш дека тука што пишуваме за размена на играчи се доаѓа од шпанските медиуми. Никој не измислува.
Бартомеу повеќе пати изјави дека трансфер периодов повеќе би биле размена пошо се нема кеш.

Не знам јас кај ги читаш тие глупостите, ама од сите на форумот ти имаш најмногу глупости истресено. Еден таков трансфер немаш погодено. Еве сега во моментов ми текна кога тврдеше дека Манчестер се интересирал за Ракитич, а јас ти се смеев.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Немало три играчи од Барса што би играле у Интер прва постава :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Nemalo od Barsa trojca igraci sto bi igrale vo inter prv sostav.
Повели набројте поише од 3. Јас ќе ви помогнам со 3ца. Тер Штеген, Де Јонг и Меси.

Vas Buskets ili Alba da vi go daeme ke pagate vo transoi, 100.000 narod za vreme na pandemija ke gi precekaat na aerodrom, pa kamoli nekoj drug.
hhhhhhhhhhh Бускец ни дома не би го пречекале а не па на друго место. Алба само у Барса може да игра.. со врски.

Годинава вторава со младинци им игравме и пак изгубија... дечкиве се изгубени малку.
Тоа не го менува фактот дека Барса моментално има тиња играчи. Не е ни у топ 5 ростери у свет моментално. 8 гола ви примија играчите, зборувај ми за изгубени дечки.
Слободно нека се деси ваков трансфер. 200 милиони е лудост да одбиеш у денешно време, па макар тоа би значел и ваков приврзок за Џенова уз тие пари.
Секоја понуда од над 120 милиони евра у кеш ќе ги задоволи барањата на Интер.

Абе вие самите не сакате едно 10 играчи моментално, па очекуваш некој друг тим да ви ги сака. Т.е може, некои ко Фулам и Бетис.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.284
Поени од реакции
4.216
Не знам јас кај ги читаш тие глупостите, ама од сите на форумот ти имаш најмногу глупости истресено. Еден таков трансфер немаш погодено. Еве сега во моментов ми текна кога тврдеше дека Манчестер се интересирал за Ракитич, а јас ти се смеев.
А што е тука глупост? Ја сум само пренел информација... во повеќе медиуми пишуваше дека Мурињо го сака Ракитич.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
А што е тука глупост? Ја сум само пренел информација... во повеќе медиуми пишуваше дека Мурињо го сака Ракитич.
Кој медиуми ти ги пратиш бе? Вакви глупости ни таблоидите во Англија не пишуваат. Еве, баш ме интересира каде го прочита ова за Фирпо. Дај линк да се посмееме.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.769
Поени од реакции
12.107
Не сте реални со желбите. Бетер од деца мали. Си ги гледате работите како вас што ви одговара. Прво, нејмаровци и мбапиња заборавете. Не ви ги дава ПСЖ тие играчи, особено не за мизерни понуди или размена на пари плус ѓубре. Не пијат нафта шеиците иако лежат на неа. За Лаутаро 100 пати ви е кажано која е сумата. Немаат причина да ви го даваат ефтино нити да прифаќаат старци и потрошен материјал во екипа.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Кој медиуми ти ги пратиш бе? Вакви глупости ни таблоидите во Англија не пишуваат.
Тие бе на Барса медиумите, што си ги форсираат играчите и ги пумпаат со бомбастични наслови дека се тражена роба у граду. Барса има една од најлошите и најподмуклите трансфер политики од сите клубови. Само на лигав начин знаат да купат играч.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Не сте реални со желбите. Бетер од деца мали. Си ги гледате работите како вас што ви одговара. Прво, нејмаровци и мбапиња заборавете. Не ви ги дава ПСЖ тие играчи, особено не за мизерни понуди или размена на пари плус ѓубре. Не пијат нафта шеиците иако лежат на неа. За Лаутаро 100 пати ви е кажано која е сумата. Немаат причина да ви го даваат ефтино нити да прифаќаат старци и потрошен материјал во екипа.
А да им ја видаш евалуацијата на играчите што ја прават. Лани пишуваа дека Ракитич може да го продадат за 40 милиони. Ракитич. За 40 милиони. Не постои клуб на светот кој би платил повеќе од 10 милиони за Ракитич. За Дембеле сметаа дека без никаков проблем би зеле 80 милиони, за Кутињо 70, и така во бескрај.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.284
Поени од реакции
4.216
Сите информации ги има на странава... и шпекулации и точни и неточни и се.

Странава има 2 милиони лајкови... не знам зошто да не се пренесуваат вакви вести тука?

Член од
29 април 2015
Мислења
4.284
Поени од реакции
4.216
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Балкан фанс на Барселона.

ОК, се ми е јасно.
Дечко, муабетот е дека не измислуваме ние на форумов.

Сите статии на страната се преведени само од светски медиуми. Најчесто Марка, Спорт и Мундо.

Kajgana Shop

На врв Bottom