Зар до 7 ми стигнаа со промени?Konecho i jas na finalna, intrvju 08.01.2019 vo BT a vo MP zaveden na 07.03.2019
Da jas sum 07.03Зар до 7 ми стигнаа со промени?
ami njama obacheproveri posle pola sat
и кај мене нема променаami njama obache
Moze mene mi se smeni od finalan vo polozitelno nekade nakaj 19h popladne . Znam poso proveruvav i se nemase smeneto do kaj 17h. I nema glupari prasanjaА да прашам извинете можда смотано прашање ама може статус и после 16 17 асот да се смени незнам до колку работат па дали има можност на пример подоцна после 16, 27 часот
Lapnati bukvi ke razberes hahaMoze mene mi se smeni od finalan vo polozitelno nekade nakaj 19h popladne . Znam poso proveruvav i se nemase smeneto do kaj 17h. I nema glupari prasanja
Sent from my iPhone using Tapatalk
И јас имав грешки во правопис Фала многу можда подоцна ќе има некоја промена ќе Ве известам ако има нешто променаLapnati bukvi ke razberes haha
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja na 13.03 znaci jos malo ako da bog.Pozdrav za bracu MakedonceDa jas sum 07.03
Jas patriotizam na svoi 20 god? Povekje zvuci smesno otkolku vistina.Поентата му е дека темава е "Процедура и документи за БГ пасош". Доколку можеш да споделиш инфо како луѓето од секоја фамилија во К. Паланка добиле пасоши, со какви документи и за колку време - супер. Ако сакаш да бистриш причини за патриотизам, отвори нова тема и објаснувајте се колку сакате.
Го проверувам форумов 2000 пати на ден со надеж дека нотификацијата што ја имам е "има указ ХХХ, проверувајте" , а не барање одговори за патриотизам на тема за вадење странски пасош.