Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
A sto loso kazav pisav?
Da ne navrediv nekoj?
Samo mene kako mlad covek iskreno mi e cudno zosto nekoi se tolku mnogu protiv bugarskite pasosi, inaku ne sakav nikogo da navredam nitu da zapocnam nekoja karanica ili nesto slicno
Поентата му е дека темава е "Процедура и документи за БГ пасош". Доколку можеш да споделиш инфо како луѓето од секоја фамилија во К. Паланка добиле пасоши, со какви документи и за колку време - супер. Ако сакаш да бистриш причини за патриотизам, отвори нова тема и објаснувајте се колку сакате.
Го проверувам форумов 2000 пати на ден со надеж дека нотификацијата што ја имам е "има указ ХХХ, проверувајте" , а не барање одговори за патриотизам на тема за вадење странски пасош.

Ubavo kaza adminot @Нuкола deka ovde ima mnogu forumdziii koj se od vcera na forumot i samo delat znaaenje a ustvari ne znaat nisto ....... Da rascistime poslednite 2 3 meseci site sto bea na finalna so promena na polozitelno mu se smeni tocno 3 MESECI cekanje taka da ovie 10-15 dena pozakasnaa so taa praktika naverovatno rabotejki gi dopolnitelnite i ukazite ..... @Нuкола svaka ti cast za trpenieto tebe brat jas da sum bi a blokiral stranava za 4 dena

18-20 meseci zadolzitelna,
6-8 meseci finalna
12 meseci polozitelno
7-8 meseci podignuvanje na ukaz
na polozitelno sum od 13 . 02 . 2020 za kolku vreme bi mozel da zemam ukaz i dali moze da me odbijat posle ovoj status polozitelno ..i dali posle ukaz postoi sansa za pobrzo do pasos .Blagodaram...

na polozitelno sum od 13 . 02 . 2020 za kolku vreme bi mozel da zemam ukaz i dali moze da me odbijat posle ovoj status polozitelno ..i dali posle ukaz postoi sansa za pobrzo do pasos .Blagodaram...
So sto dokumenti si , na polozitelno kako so pratam po novo bile usoglaseni soveto i viceprezident , taka da ako ne napraves kriminal ili dobies zabrana u eu nemas gajle , se zavisi i so sto dok si

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom