Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
iPhone SE прва генерација, заклучен на A1 , со истечена гаранција , дали ги отклучуваат во А1 да работат и со други картички или не ?
(Го немам купено јас од А1, ако е битно тоа)
Не ги отклучуваат а отклучувањето е скапо

iPhone SE прва генерација, заклучен на A1 , со истечена гаранција , дали ги отклучуваат во А1 да работат и со други картички или не ?
(Го немам купено јас од А1, ако е битно тоа)

Ги отклучуваат, но само ако е истечен договорот и ако е лично на твое име телефонот.

Ццц, од секаде да се земат пари.

Не ги отклучуваат а отклучувањето е скапо
Znaci samo za pari da zemat se. Treba nekoj da se drzne da gi tuze bidejki legalno telefonot e tvoj po isplata ali sepak ne mozes da go koristis na druga mreza bidejki ne ti go otklucuvaat. Ne sum pravnik ali nekako logicno mi e da mozes da go koristis telefonot kade sakas po isplata bez da ti naplakjaat dodatno za otklucuvanje.

Кај мене 2500 ден
Автоматски споено мислење:

Znaci samo za pari da zemat se. Treba nekoj da se drzne da gi tuze bidejki legalno telefonot e tvoj po isplata ali sepak ne mozes da go koristis na druga mreza bidejki ne ti go otklucuvaat. Ne sum pravnik ali nekako logicno mi e da mozes da go koristis telefonot kade sakas po isplata bez da ti naplakjaat dodatno za otklucuvanje.
Мислиш дека таков гигант не е заштитен

Последно уредено:
Сервис за таблети некој да не знае...специфично ми треба да го сменам стаклото на екранот

Има шанси да се сервисира Нокиа лумниа 930? Најверојатно се работи за скршен екран и проблемот е што контактите останаа заробени во телефонот.

Има шанси да се сервисира Нокиа лумниа 930? Најверојатно се работи за скршен екран и проблемот е што контактите останаа заробени во телефонот.

Има Нокиа сервис во Бисер.

Има Нокиа сервис во Бисер.
Бев вчера, не работи најверојатно веќе. Нема врска успеав да ги извадам некако контактите, а тел замина во историјата. Доста го користеа, 6год, свашта имаше преживеано.

Дали апликациите збираат кеш меморија ако не ги користиш воопшто?

Го е*ав дисплејот на П30 лајт. Колку чини нов?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom