Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Агуеро го одби Челзи(гоал.ком).Не знам зошто се труди Абрамович кога тој не си оди од Атлетико уште една сезона ама ај...

Неможам нигде да најдам која е откупната клаузула на Агуеро која Челзи се согласил да ја плати .Штета што Кун не одби:tapp:

Можна е разделба на Спалети со Рома?!? Дали е тоа што насетувам?
линк

Кога би бирал меѓу Рајкард, Спалети и Манчини, без размислување би го одбрал Спалети, единствен од тројцата е што со сигурност знам дека нема да го упропасти тимот.

Баш ноќеска сонував дека Спалети ќе биде нов тренер... баш ќе ја видиме точноста поскоро

Ќе видиме ама неговиот агент вика дека сето тоа биле шпекулации....

hm tesko deka spaleti ke si ide ali ne se znae moze ke se izlakomi za pari

Abe decki kakov Spaleti,najdobro resenie ke ni bide Skolari..

da go zemaate aguero e togaj .... ke beete podobri ...ama saa...

А кажи ми Фантомикс мој драг, ако си оди Лампард, кој ќе биде достоен да го замени на позиција CAM, и да биде легенда на Челзи како него?:)

А кажи ми Фантомикс мој драг, ако си оди Лампард, кој ќе биде достоен да го замени на позиција CAM, и да биде легенда на Челзи како него?:)
Ако дојди Манчини ќе ја донесе и неговата багра со него.. Михајлович, Станкович, Цезар (балетанот).. Станкович ако се врати во онаа форма од пред 2 сезони и тоа како е достојна замена..
Ама молете Бога да не дојди Манчини..

Го молам секоја вечер, ако сакат и Данчо Целески нека е тренер, само Манчини да не е.

Легенда на Челзи како него тешко че се најди, ама играч за таа позиција за негова замена мислам дека би нашле:pipi:
Ја сакам да остани дур мож да оди, ама од него зависи. Ако не му се седи шо да му прајш?:)

Ако дојди Манчини ќе ја донесе и неговата багра со него.. Михајлович, Станкович, Цезар (балетанот).. Станкович ако се врати во онаа форма од пред 2 сезони и тоа како е достојна замена..
Ама молете Бога да не дојди Манчини..
За кој кур Станкович и Цезар?!?!?!? Станко е дрво, Цезар (ако мислеше голамано) е добар, ама го иаме Чех.

И така почна Еуро...
Првио ден имавме четворица играчи од Челзи, и сите четворица беа сосема добри во победите на своите репрезентации.
Чех феноменален. Како само бранеше.
Карваљо, Босингва и Фереира одиграа добри партии за Португалија. Особено ќеф ми напрај играта на Босингва.
И денеска на ред е Балак!

Ronaldinho's brother has insisted that Chelsea and Milan are also still interested in signing him.
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_3662115,00.html
Ко фрлаше Абрам ненормално пари пред некое време не идеше, а сеа никој ко го нејчи сам се нуди! Да си иби забите да си иби.....

Lampard out, Ј15m Deco's in: Chelsea plot major transfer moves without a manager
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...helsea-plot-major-transfer-moves-manager.html
Колега Фантомеохридски, шо прајме сеа? :) Ко шо рече ти пред некое време, носење играчи без менацер е самоубиство.Лоша работа ова...

Самоубиство од заседа со нож. Не знам шо му е на Роман.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom