значи за лајкови било тоаЕве сегa кaжaa нa пaтриoтскaтa Сител,мoмче удирaлo другo мoмче сaмo зa лaјкoви дa сoберелo нa сoцијaлните мрежи
Добро шо не го збрца за фоловери.Еве сегa кaжaa нa пaтриoтскaтa Сител,мoмче удирaлo другo мoмче сaмo зa лaјкoви дa сoберелo нa сoцијaлните мрежи
A divlje ne bilo za pariq nitu verski fanatizam, tuku ke snimaat sprema toa filmovi i tv serii vo holivudзначи за лајкови било тоа
ја па мислев дека станува збор за религиозна и национал-шовинистичка нетрпеливост на Албанците кон каурите, како во останатите миљон и триста миљарди случаи, што секојдневно ги сведочиме
океј, нема гајле тогаш, чим било за лајкови
Барам модераторите да го избришат ова опасно мислење. Тука имаме Албанци членови, кои лишени од способноста за сарказам и преносно значење, би можеле непредизвикани да се поведат по ова мнение.Добро шо не го збрца за фоловери.
си играле децата,,,greshka ste be site,,,ne bil toa kaur,,,Makedonec bil , za devojka se stepale,,,
Вакви случаеви како твоите не стануваат популарни, еве првпат ти во форумов ги спомнуваш а камоли да станат вирални, а негативните случаеви ни ги правиш балон по неколку пати да ги постираш. Затоа и тебе и секому негативните случаеви се почести и се истакнуваат.Не знам што си мислат луѓево.2 пути у живот сум улетал у ситуација да налетам на добар ш.иптар како што знаеме да кажеме понекогаш ако не ги сметам некои што ми се познаници,еднаш како мал одејќи со моите ни се расипа стојадинот кај Пеќ.Цркна водна пумпа,дојдоа локални шипци,го внесоа у еден двор у гаража.Не засолнаа мене,брат ми и мајка ми у еден летниковец,а заедно со татко ми отидоа у 2 ноќеска да земат дел од некој автомеханичар.Ја сменија и пари нејкеа да чујат да земат.Ова беше некаде 85та-86та година.Втор пут сега пред една недела стоев со четири жмигавци спроти Кипер кај пазарчето у Ѓорче хранев едни мачиња.Застана еден со голф 7ца млад дечко,господин човек облечен ко Роже Федерер на Вимболдон.Господине ми вика да не ви треба помош некаква? Се запрепастив,секоја чест за овие нормални луѓе со широка душа,али како очекуваат поради тоа да трубам како не биле сите Албанци исти поради 2-3ца што сум ги сретнал за мои 41на година?
Усеини бил најдобар другар со Зоре Темелковски (иноспектар), овај тепаниов имал спор со Зоре оклку огради или така нешто.За волја на вистината Усеини повеќе албанци има истепано него македонци.Овде повеќе се работи за некои нерасчистени сметки него за национализам.
Тука станува збор за две различни работи. Затоа викам дека секогаш пред нациналноста има нешто што се вика добар човек и лош човек. Некој рандом Албанец ќе ти зборува за соживот, како ова политичарите прават, а да може ќе ти украде се, ќе те заебе за било која ситуација. Така е и со овие случки, си налетал на добри луѓе, слободно можам да кажам дека да ти се расипе колата некаде три пати поголеми се шансите да застане Албанец него наш, пред се за тоа главен виновник тие начинот на живот, они живеат во слога и заедништво за разлика од нас, иако гледам полека дека и они паѓаат полека на тој план. Се напрегнав еднаш малку на оваа тема и ме сфати лошо, во животот не е се црно и бело, така и оваа работа но ова што се случува пред се е опасно за децата и е проблем број еден во државата, јас можам утре и да се оженам со Албанка но пак оваа тема ќе ми преставува проблем, прво зошто живеам таму, второ зошто станува збор за деца. Но сепак на крајот од денот, кога утре ваква случка ќе доживее албанско дете, тој со голф 7 нема да остане глув на оваа случка, нема да остане глув ни мојот пријател овде за кој дискутиравме минатиот пат, ниту пак некој друг Албанец, но многумина од нас останаа глуви на вакви случки, па дури и на убиства. Тука е главна разлика.Не знам што си мислат луѓево.2 пути у живот сум улетал у ситуација да налетам на добар ш.иптар како што знаеме да кажеме понекогаш ако не ги сметам некои што ми се познаници,еднаш како мал одејќи со моите ни се расипа стојадинот кај Пеќ.Цркна водна пумпа,дојдоа локални шипци,го внесоа у еден двор у гаража.Не засолнаа мене,брат ми и мајка ми у еден летниковец,а заедно со татко ми отидоа у 2 ноќеска да земат дел од некој автомеханичар.Ја сменија и пари нејкеа да чујат да земат.Ова беше некаде 85та-86та година.Втор пут сега пред една недела стоев со четири жмигавци спроти Кипер кај пазарчето у Ѓорче хранев едни мачиња.Застана еден со голф 7ца млад дечко,господин човек облечен ко Роже Федерер на Вимболдон.Господине ми вика да не ви треба помош некаква? Се запрепастив,секоја чест за овие нормални луѓе со широка душа,али како очекуваат поради тоа да трубам како не биле сите Албанци исти поради 2-3ца што сум ги сретнал за мои 41 година?