Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Вилијамс против Јастремска хандикеп +4.5 на Вилијамс, коефициент 1.60 на Пајнакл. Дебело е потценета Вилјамс, вистина има 200 години ама е шампионка, плус одлично играше во Лексингтон. Ја гледав во првото коло против Азаренка, душата и ја извади. Испадна во полуфинале од сестра и. Јастремска е класичен претставник на школата која се води по една максима, удри силно, ако не оди удри уште посилно. Кога погодува тоа изгледа спектакуларно, кога промашува не може да се состави со тенисот. Овде има доволно простор Вилијамс да изгуби два пати по 6-4, а мислам дека без никаков проблем еден сет може да го добие или барем дотурка до тај брејк.
Автоматски споено мислење:

Сакари против Гауф, овер 20.5, коефициент 1.88 на Пајнакл. Ја гледав Сакари во Палермо, испадна во прво коло од Кристина Плискова. Не делуваше многу сигурно, но играта е тука, мислам дека ќе се врати во форма на бетон во Америка. Сакари е играч кој не го дава често својот сервис, очекувам барем еден сет да оди до 7-5 или 7-6, што ќе биде доволно за овер 20.5. Овде е многу веројатно да има и три сета.

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.755
Поени од реакции
115.604
Вилијамс против Јастремска хандикеп +4.5 на Вилијамс, коефициент 1.60 на Пајнакл. Дебело е потценета Вилјамс, вистина има 200 години ама е шампионка, плус одлично играше во Лексингтон. Ја гледав во првото коло против Азаренка, душата и ја извади. Испадна во полуфинале од сестра и. Јастремска е класичен претставник на школата која се води по една максима, удри силно, ако не оди удри уште посилно. Кога погодува тоа изгледа спектакуларно, кога промашува не може да се состави со тенисот. Овде има доволно простор Вилијамс да изгуби два пати по 6-4, а мислам дека без никаков проблем еден сет може да го добие или барем дотурка до тај брејк.

Сакари против Гауф, овер 20.5, коефициент 1.88 на Пајнакл. Ја гледав Сакари во Палермо, испадна во прво коло од Кристина Плискова. Не делуваше многу сигурно, но играта е тука, мислам дека ќе се врати во форма на бетон во Америка. Сакари е играч кој не го дава често својот сервис, очекувам барем еден сет да оди до 7-5 или 7-6, што ќе биде доволно за овер 20.5. Овде е многу веројатно да има и три сета.
Па може и да изгуби Јастремска, таа ако не и тргне може од мене да изгуби, ама ако е у зона боље искочи од терен или предај го мечот. Добар ти е типот, може Венус да ја држи у игра поише време, плус има добар сервис.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.755
Поени од реакции
115.604
Од мене Де Минаур, 1.50 коефициент.

Едноставно разликата во движење е огромна овде, стабилен е Алекс од основната линија, не греши воопшто и не дава евтини поени. Штруф за разлика од него е спротивност, иде на се или ништо и негува офанзивен стил. Има подобар сервис Германецот, ама ритернот на Алекс е според мене во топ 10 моментално. Мислам дека нема живци Штруф да се надигрува со малиот и дека ќе изгуби глатко.

@Vladimir1984
Да не знаеш Севастова дали има некаков физички проблем? Гледам изгубила срамно од Бегу, а има 1.60 со распаднатата Младеновиќ.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Да не знаеш Севастова дали има некаков физички проблем? Гледам изгубила срамно од Бегу, а има 1.60 со распаднатата Младеновиќ.
Имаше тогаш медикал со Бегу, ама не е ни толку срамота да изгубиш од Бегу на земја. Мислам ќе ја добие Младенович која игра криминално во моментов.

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Мислам дека има value у Ботев да и даде гол на ЦСКА , 1.75 коеф.
Ботев нема победа над ЦСКА 35 години, а воа лето стана првиот клуб што ги исплатил сите долгови во Бугарија. Финансиски се стабилни, ептен се мотивирани против ЦСКА.

ЦСКА ги чека меч со малтежаните во четврток ,па дербиња со Славија и Лудогорец.
ЦСКА не дозволува многу шанси на противниците, но тоа што помине е гол , против Софија 1948 2 шута 2 примени гола , против Ботев Пловдив 1 шут 1 гол.
Ботев го прегазија Лудогорец со 3:1 дома ( 5 шута у гол, дозволија само 1 ), и загубија во Пловдив 2:1 ( 3-2 шутеви, голот го дадоа од пенал).

Одам со тоа Botev t1 1+ 1.75

Рмбам 24ч дежурство , сеа од 15:00 одам со Сириус 1x 1.60 и Варенгем - Беверен 1+I & 1+II 1.52

Пиши там $$$$$$$$$$$$$$

Ботев нема победа над ЦСКА 35 години, а воа лето стана првиот клуб што ги исплатил сите долгови во Бугарија. Финансиски се стабилни, ептен се мотивирани против ЦСКА.

ЦСКА не дозволува многу шанси на противниците, но тоа што помине е гол , против Софија 1948 2 шута 2 примени гола , против Ботев Пловдив 1 шут 1 гол.
Ботев го прегазија Лудогорец со 3:1 дома ( 5 шута у гол, дозволија само 1 ), и загубија во Пловдив 2:1 ( 3-2 шутеви, голот го дадоа од пенал).

Пиши там $$$$$$$$$$$$$$

Cash me in $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Scotty !!

Последно уредено:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952

Пиши там $$$$$$$$$$$$$$

Cash me in $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Scotty !!
Da ima vakvi likovi ko tebe na temava bi bilo super, a ne fakanje seir i merenje kurovi

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Инаку вечер идам со Лилард и се мислам Леброн или Дејвис.На друго Лал Мајами и Хјустон

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Инаку вечер идам со Лилард и се мислам Леброн или Дејвис.На друго Лал Мајами и Хјустон

Ne e podatok koj igra golema uloga no LeBron vo poslednite 14 utakmici samo ednas ima prefrleno 30 poeni. Ne e ic vo poenterska forma. Podobro na asistencii stavi go.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.928
Поени од реакции
23.703
Da ima vakvi likovi ko tebe na temava bi bilo super, a ne fakanje seir i merenje kurovi

Ај гледам константно се повтара ова, па ме интересира на кого му се фаќа сеир освен Илз?
За Илз сите што му фаќаат сеир знаат и зашто е тоа...
Баш периодов темава е ептен жива и има доста типови, од Квалификации Европа до тенис. Не гледам никој да руга за некакви типови.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Ај гледам константно се повтара ова, па ме интересира на кого му се фаќа сеир освен Илз?
За Илз сите што му фаќаат сеир знаат и зашто е тоа...
Баш периодов темава е ептен жива и има доста типови, од Квалификации Европа до тенис. Не гледам никој да руга за некакви типови.
Wtf ?
Ti mozes samo kurot da mi go ispusis, a ne pak seir da si igras so mene, buljas eden.

Kajgana Shop

На врв Bottom