Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Еве од кај мене денес, вклучена нешто после 16 часот.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Па ти си имал термометар со сонда бееее.... ај сеа поставиго кај што треба и снимај, само немој пак 2 минути :P
Ако и кај тебе не се само вентилаторите, симињам капа!
Klimite na r32 imaat ponizok minimum na ladenje vo odnos na r410

Па ти си имал термометар со сонда бееее.... ај сеа поставиго кај што треба и снимај, само немој пак 2 минути :P
Ако и кај тебе не се само вентилаторите, симињам капа!
Imam termometar,ama nemam vreme da snimam 1cas. Pred 18h,ne sum vraten doma,za den/dva zaminuvam na odmor pa koga kese vratam ako se najdi vreme i 1h ke snimame.Momentalno imam dr.prioritet i ne mozam da se zanimavam so snimajne na klimata...

Isto i na greenje se poekonomicni klimite na R32 vo odnos na R410 Freon.
Malo sutra.
Isti se . Gi namalija izmenuvacite ,kompresorite a cenata ostana ista i efikasnosta:)
Primer toshiba suzumi r32 e ista so r410 samo polesna nadvoresna ima pomal kompresor a isti performansi duri i polosi.

Ај оладете малку, од жешково се губите во муабетиве....

Темава оди под 24часовен клуч.

Едит: Темава ќе биде отворена во тек на денов.

Едит2: Темава е отворена.

:cujte:

Напомена: Не верувам дека опомените и привременото затварање на темава ќе има голем ефект, но човечки е прво да се применат поблаги мерки. Следно сум приморан да банирам членови од тема, а после тоа да банирам перманентно од цел форум. И да, ги знаеме и вашите дупли јузери.

Се надевам ќе ја спуштите топката и дискусијата ќе се движи во нормален правец.

/админ

Последно уредено:
117825506_3336801053007394_3108635710517304514_n.jpg

Ураа отворена е темата...дозволи Николче од Охридче
За дуплите узери ке давате некое уверение и доказ дека се дупли,,,,?....или ке банирате по слободен истрел..т.е платен банер рекламче.
За дупли јузери ви пишува дека следи траен бан, онда следува прашањето зашто АКО ги знаете не се банирани тие дуплите....и второ прашање дуплиот ако е регистриран после 10г од оригиналот треба дупликатот да е баниран или оној што појше плаќа?
Слободно избанирај го наводно мојот дупликат што е 10год после мене зачленет....

Последно уредено:
И мене чудно ми е, можда тие главните у нетфликс мислеле ќе е нешто елџибити па виделе дека се заебале после али касно било

Дали за Gree G-tech постојат некои украсни странични маски.
Имам прочитано нешто за ова но не сум сигурен.Ако некој знае повеќе нека сподели.

Back
На врв Bottom