Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.266
Поени од реакции
13.222
Едино позитивно од сезонава е што буквално кур ме боли и за Конте и за било кој од играчиве дали ќе си или не.
Слободно сите до еден нек си ебат мајката.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.363
Ja iskreno ne ocekuvav mnogu vo Le, ama krivo mi e propustenata sansa, e Sega moze da e dobro u porazov, sto kje izlezat nekoi problemi na videlina. Ako ubavo primetivte, igraci te na sevilja celo vreme go ostavaa Galjardini da igra so topka, sto e dosta razumno, tipot nemozese da pogodi pas. Kolku pati samo soigracite shirea race za utnatite pasovi.

Za izmenite, za Konte, kje preskoknam mislam deka e pisano na temava.
Neka mu se dostavi na Konte uste eden veznjak, na mestoto na Galja, pa dogodina vekje kje nema opravduvanje za sekoj neuspeh.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Дамброзио требаше да рипне со глава на маказите на тој умрениот.
Не може овој да се мести 5 минути за макази а нашиве да го гледаат.

Освен Барела кој изгина денеска у средина, другите тивко и никако.

ЗНАЧИ НЕ КУР ГО РАЗБИРАМ ЗАМРЗНУВАЊЕТО НА КАНДРЕВА И ФОРСИРАЊЕТО НА МОЗЕС. Па овој е бе друже еден од најлошите играчи што заиграле за Интер. Значи сме имале ние многу лоши играчи ама овој влегува у сериозна конкуренција таму. Полош играч јас немам видено.

Еве и што чекавме цело време не ми е јасно. Да ги фатиме на контри? Да се уморат?

Ериксен и Санчез влегоа на ура без никаква идеја и концепт. Влегоа не допреа топка и чао. Многу лошо и многу аматерски изменаџирано.
Лукаку не се состави со топката. 2 пати ја допре, т.е 3, пенал, зицер и автогол. Не го кривам него воопшто. Лаутаро ништо, изгори у желбата. Јанг анемичен и мртов. Дамброзио се труди ама толку знае, дечкото секоја сезона игра вака јако на крај. Одбраната не ја кривам, тоа е тоа. Гаљардини се надевам уште у вторник ќе си отиде. За Броз искрено не знам што да мислам и кажам. Го сакам како играч, добар е ама не знам.

Криво ми е многу, неам проблем да изгубиме од подобар противник, криво ми е што изгубивме од вакви циганчиња што не заслужуваат ништо убаво у животот со вакво понашање. Судијата е приказна за себе, гревче изгубено.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.266
Поени од реакции
13.222
Дамброзио требаше да рипне со глава на маказите на тој умрениот.
Не може овој да се мести 5 минути за макази а нашиве да го гледаат.

Освен Барела кој изгина денеска у средина, другите тивко и никако.

ЗНАЧИ НЕ КУР ГО РАЗБИРАМ ЗАМРЗНУВАЊЕТО НА КАНДРЕВА И ФОРСИРАЊЕТО НА МОЗЕС. Па овој е бе друже еден од најлошите играчи што заиграле за Интер. Значи сме имале ние многу лоши играчи ама овој влегува у сериозна конкуренција таму. Полош играч јас немам видено.

Еве и што чекавме цело време не ми е јасно. Да ги фатиме на контри? Да се уморат?

Ериксен и Санчез влегоа на ура без никаква идеја и концепт. Влегоа не допреа топка и чао. Многу лошо и многу аматерски изменаџирано.
Лукаку не се состави со топката. 2 пати ја допре, т.е 3, пенал, зицер и автогол. Не го кривам него воопшто. Лаутаро ништо, изгори у желбата. Јанг анемичен и мртов. Дамброзио се труди ама толку знае, дечкото секоја сезона игра вака јако на крај. Одбраната не ја кривам, тоа е тоа. Гаљардини се надевам уште у вторник ќе си отиде. За Броз искрено не знам што да мислам и кажам. Го сакам како играч, добар е ама не знам.

Криво ми е многу, неам проблем да изгубиме од подобар противник, криво ми е што изгубивме од вакви циганчиња што не заслужуваат ништо убаво у животот со вакво понашање. Судијата е приказна за себе, гревче изгубено.
Со брозович прв тим НИКАД титула нема да видиме.
Ова може на некој камен да го исклесаме зш е најголемата вистина.
Добар радник-играч без грам памет и нула фудбалска интелегенција.
За ушко и дамбо веќе немам ни нерви ни волја да зборам,се е кажано.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Ja iskreno ne ocekuvav mnogu vo Le, ama krivo mi e propustenata sansa, e Sega moze da e dobro u porazov, sto kje izlezat nekoi problemi na videlina. Ako ubavo primetivte, igraci te na sevilja celo vreme go ostavaa Galjardini da igra so topka, sto e dosta razumno, tipot nemozese da pogodi pas. Kolku pati samo soigracite shirea race za utnatite pasovi.

Za izmenite, za Konte, kje preskoknam mislam deka e pisano na temava.
Neka mu se dostavi na Konte uste eden veznjak, na mestoto na Galja, pa dogodina vekje kje nema opravduvanje za sekoj neuspeh.
И јас го забележав тоа со Гаљардини....преочигледно беше дека го оставаат и тој тотално непродуктивен фудбалски....чоекот ништо не знај да напрај кога топката е во него...страшно просечен играч на нивото на Каљари и Торино(ни овде неможи да игра ама ајде).

Јака утакмица беше генерално..и Севиља второто не беа нешто посебно ама и Лопетеги добро го има простудирано нашите...Лукаку и Мартинез комплетно пресечени беа и само на Гаљардини простор му оставаа...штета за Лукаку што не ја стави онаа.

Сега нека се изгубат Гаљардини и Весино еднаш засекогаш од клубот....исто така и Мозес...Перишич со Наинголан дефолтно нека ги дадат негде само не назад.

Догодина одиме пак на второ место :(

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.363
И јас го забележав тоа со Гаљардини....преочигледно беше дека го оставаат и тој тотално непродуктивен фудбалски....чоекот ништо не знај да напрај кога топката е во него...страшно просечен играч на нивото на Каљари и Торино(ни овде неможи да игра ама ајде).

Јака утакмица беше генерално..и Севиља второто не беа нешто посебно ама и Лопетеги добро го има простудирано нашите...Лукаку и Мартинез комплетно пресечени беа и само на Гаљардини простор му оставаа...штета за Лукаку што не ја стави онаа.

Сега нека се изгубат Гаљардини и Весино еднаш засекогаш од клубот....исто така и Мозес...Перишич со Наинголан дефолтно нека ги дадат негде само не назад.

Догодина одиме пак на второ место :(
Se soglasuvam so tebe. Apla bese primetno, i toa mu ostavaa da trca so topka do 25do30 metri od niven gol, e sea toa sto e ogranicen e drug problem.
Se mislam da bese Sensi ili bilo koj drug toa i te kako kje go iskoristea.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.587
Поени од реакции
6.750
Најкриво ми е за Лукаку, дечкото изгина сезонава за Интер и ваква пиздарија му се дешава на најбитната утакмица, фудбалот е сурово копиле.

Како и да е остануем оптимист и мислам дека сме на прав пат , сума сумарум подобра сезона од минатата и тоа каде каде. Е сега за озбилен успех треба трпение , еве му сега буџет и тим според негови критериуми за 2021 тука се испод еден сериозен трофеј ке биде неуспех
Да не се продаваат ѕвездите туку да се отстрани шутот и да се подобри клупата е фундаментално за успех наредна година, највише ми е за Лаутаро да остане.

Глава горе и идеме јаче наредна година.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Глава горе и идеме јаче наредна година.
За да одиме појако мора Конте да остани и да ја догради екипата....нека не се глупира сега многу по конференции,нека си молчат и нека ги направат трансферите па догодина нека се ситат хејтерите :D

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
За да одиме појако мора Конте да остани и да ја догради екипата....нека не се глупира сега многу по конференции,нека си молчат и нека ги направат трансферите па догодина нека се ситат хејтерите :D
Класика Конте изјава....нема молчење. Цел живот др е крив кај него и за него, инает невиден :)

Antonio Conte to @SkySport: "We're going to meet on next week with the club and we'll decide about my future. I'm not sure that I'll be the Inter manager on next season, we'll decide together. Inter will plan the future with or without me..." ⚫ #Inter #Conte

Член од
23 август 2010
Мислења
39.937
Поени од реакции
116.419
Добро Гаљардини што бара во екипава? Мислам, сериозен е Конте со него? Јас полош играч немам видено, аууу хорор жими се. Све праи погрешно, кога треба пас да даде он не дава, кога не треба тогаш дава, подава на имагинарни играчи, си замислува играчи по терен, апсолутен криминал од играч. Ериксен ќе искинеше мрежа да беше на негово место кога ја имаше онаа шансана у второ.

Боли поразов али на добар пат сме во иднина.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.587
Поени од реакции
6.750
Конте ко што има страст за фудбал после секој пораз му треба 2 дена да се стабилизира, сега тек видиш по медиуми пак ке почнат со Оставки , шарени револуции , тв дуел со апасиев и што уште не.

Иако е јувенташ сакам да остане бар уште една сезона ,дека тимов колку толку стана конкурентен со малце работа и ке освоиме бар скудето.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.953
1.15 deka ke si odi, ja sum skoro ubeden deka nema da e trener sledna sezona i deka najverojatno alegri ke go zameni.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Па преку куров да го ебам. Сеа ќе го молам ја Конте као Јохан Кројф да е. Ебате квичалото ај мрш таму у пичку матер, дај отказ и да те нема. Ебем ти гз мајчин. Пичка. Путе.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.953
“There is no rancour, from me or the club. There are people I already worked with, so that’s not the issue. It’s about points of view, some situations that I faced this year and didn’t like, with all due respect for everyone. I have a family and I have to understand if football is the priority or my family.

“Because if some situations end up affecting my family, that is no longer enough for me. Everything has its limits, I have to see where my limits are. We’ll clarify the situation, without rancour, because I will always be grateful for having the chance to spent a great year at Inter, but on the other it was also very tough.

“If you think I will step back, I won’t. I said what I think, you heard my words and they have not changed,” insisted the coach.

“Something happened, there’s no point beating around the bush. We have to see whether everyone is prepared to not have another year like this for what happened with me.

“There are a few situations I will evaluate, it’s only right the President evaluates it too, I’ll tell the directors my views. I will always be thankful to those who gave me the chance to experience this adventure.

“Beppe Marotta, Piero Ausilio, they were all convinced I should come here and I will always thank them. It was a very tough year, there are limits to everything and if situations involve my private life, that is no longer acceptable.”

Не знам конкретно со ова на што алудира, претпоставувам дека е моментот со пликото и куршумот, и заканите дека ќе е ликвидиран, или има нешто што едноставно не го знаеме.

Kajgana Shop

На врв Bottom