За А1 од Долно Коњаре, Сијка ПиштоловаСевиља поопасна од Интер а Интер видно оштетен за пенал и црвен картон...
Интер се тие во црно сини дресови еееејЕ не можам да ги поднесам шпанцице, душава ми ги мрази лакви ѓупци се, 10 души трчаат по судијава за најмал фаул, абе одма ќе ги попишам в'тефтер има да предат ко мачиња да сум судија, племе ѓупско!
FORZA INTER
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Да му ебам жената и на овој Рамос ќе ти ебам тоа копилето не кур ме терај да те мразам намерно гомноШо стори лицемерие, кога им даде гол со дресот им покажуваше назад со прстот, сега глуми нешто
Кои?Нема да издржат овие до крај
Пред две-три години како го свиреше цел стадион и му скандираа, памтам на екранот на стадион пишеше 110 децибели или нешто слично. Грмеше буквално, па овај направи пенал на крај или си даде автоШо стори лицемерие, кога им даде гол со дресот им покажуваше назад со прстот, сега глуми нешто
Автогол си дадеПред две-три години како го свиреше цел стадион и му скандираа, памтам на екранот на стадион пишеше 110 децибели или нешто слично. Грмеше буквално, па овај направи пенал на крај или си даде авто