Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Уште на загревање, на поединечни дофрлања тушлото врати со провокации. Е после се живо женско дома... а да, ко го вадеше стомакот ечеше во позадина свињо дебела. Рака на срце, и на боро му се повика, не се ни сврти да возврати, дури и на крај не отпоздрави. А да ги прашаме, најверните, зошто не дојдоја? Прилика каква шо немала одамна, неутрален терен, финале, гостување во приватна режија без полиција ради забраната за публика... шо поќе им требаше да се појават? Охрид, на 10км имавте 100 деца со реквизити, имаше и инфо, непотврдено дека од таму имало екипа шо иделе. Од 18ч бевме струга, ни за 3то место навивачи, ни па од најверните ни трага ни глас. Ебаве навивачите, навивачки беше задолжително да се појавите...

Мене ми се напрај многу кеф со Столе само за сите битолчани шо споделваја за титулите на Вардар,и појак секс треба да му удри. Па вчера пишат напред Пелистер, мамето да му го ебам на сите, нека си навиваат за 1961 сега. Треба најдвање сите тие и чврги мавање ко ќе влегват в сала.

Уште на загревање, на поединечни дофрлања тушлото врати со провокации. Е после се живо женско дома... а да, ко го вадеше стомакот ечеше во позадина свињо дебела. Рака на срце, и на боро му се повика, не се ни сврти да возврати, дури и на крај не отпоздрави. А да ги прашаме, најверните, зошто не дојдоја? Прилика каква шо немала одамна, неутрален терен, финале, гостување во приватна режија без полиција ради забраната за публика... шо поќе им требаше да се појават? Охрид, на 10км имавте 100 деца со реквизити, имаше и инфо, непотврдено дека од таму имало екипа шо иделе. Од 18ч бевме струга, ни за 3то место навивачи, ни па од најверните ни трага ни глас. Ебаве навивачите, навивачки беше задолжително да се појавите...
Борко поголем професионалец од Столе , ауууу
Ова не го очекував ...

Не му замервајте на Столе него IQ то му е еднакво на бројот од патиките. Како сега да ја свати колкај му се силите на овај 1961 па пробваше изнервираноста да ја прикаже со ношалантна насмевка како демек не е важно турнир е ова, па почна да враќа со глупости кон чкембарите како демек се заебава се смеј а душата му гореше.

gi razbiram potpolno ima zaginato coeko za nivniot klub i bash taka posakuvam da nemame nikogas nekoj da velicame a toj da e takva bagra. bukvalno romantiziranje na obicno seljaciste mu se praj od nivna strana

A ti neso kao mangup si so 1961? Bar toa e godina na formiranje a vie sto ste? Rabotnik Eurofarm 1 ili 2? Do dusa mnogu ubavo znaete ama toa e
Да еурофарм работник е клубот. 12-тата титула работник ја освој. Можите да позелените од мака, ние си знајме кој клуб е ова, ете и другите знаат, а вие продолжете лажете си се ладете си се.... допрва ќе ви жежи
Автоматски споено мислење:

Со душа чекам, само Господ да не куртули од короната и да продолжиме да живееме нормално, да се отворат салите и стадионите. Уште сега можам да ги замислам комитките, кој не не смеетаат за ривал, на првото дерби во јане како се 500,600...оти нели тие на секој натпревар во мак првенсрво се толку, па и сега тоа ќе е нормално, уште сега ги замислувам како кукаат за во младост дека нема да им е одобрен влез или па дека 150 карти само им се одобрени, а тие бараат 300 оти за нив гостовање на ракомет е нормална работа, поготово домашен шампионат. Смешкииии

Последно уредено:
Аирлија не била изгледа случајна првата победа. Сепак како ростер се мн појаки, најмногу ми се допаѓа тимскиот дух но времето ќе каже правилната моќ на тимот и во кој правец ќе се движиме.

Iskreno ne deka nie sme jaki mnogu mnogu tie se slabi so talevski i vuin pak e malku razlikata vo pobedata ke ni treba golman da vrsime vo evropa ama i vaka sme raet imame trener samo ke bidi cesit so kolku razlika i kolku ke bidime motivirani za gol razlikata kolku ke bidi...
So sum raet so so rakometot uste salam gazda so pari da se najdi vo fudbalot ke bidi top so vikase eden neboto ke ni bidi granica oti vo kosarkata vasko ke si ja brka rabotata ako ne go smenat

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Јас можам да кажам слободно дека вардар е умрено. Нека не му шуткат толку јако европски прваци биле. Поќе лепче од сиренце ќе јадите ова година.

Удрив едно саботна чистка на темата, најдобро сите идни препукувања да бидат во темите за навивачките групи :D

Удрив едно саботна чистка на темата.
Убо убо шо почисто то поубо, али пренеси им на тие твоите таму тие идат пишат тука и се замаараат за небитни работи, незнам шо толку тешко им паднаа 2 порази. На крајот рамо за плачење ви дојдовме ние тука па ги вадите сите емоции, знаеме дека сте нежни и треба да ви посветиме внимание но барем подискретни да сте кога барате нешто вака секој ке ве научи, утре ќе ве газат и другите па ќе ви ги знат слабостите и после кој крив ние.

Go tepavme Vardar vo podgotovki, i sega naredno rakomet kiznaj koga?
Ima nekoj aber sho e sledno i koga?
Ke igrame nesto oktomvri?
Ili samo kondicija ke bildame, kako Roki Balboa :drk:

Ili samo kondicija ke bildame, kako Roki Balboa :drk:

По мое билдат кондиција. Штета шо не знаат овие дека збирно место е "Touch" каде се правеле најголемите кондициски припреми. Но ги бива да и ви кажам имаат потенцијал и овие (3ца тешкаши).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom