- Член од
- 2 март 2008
- Мислења
- 240
- Поени од реакции
- 4
не е битно што е важно гадно ве за*баСловак е, не словенец
не е битно што е важно гадно ве за*баСловак е, не словенец
Двајцава добри...Досега слабо ни оделе пеналите. Се надевам дека ќе биде спротивно (иако не знам колку е то можно)
Кој би шутирал пенали сега?
Балак
Лампард
Анелка
Белети
??????????
Аааааааааааааааааааахааааааххххххххххааааааааааааахххххххххх, Териииииииииииииииии........................:zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid: :chelsea 2:Сепак, не е Анелка.
КАПИТЕНОТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Статива:nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum:
ЕДИТ:
Гигс го дава...
Еве го Анелка, че заеби овај...
Далеку од тоа дека се лутам на Тери. Уште повеќе го почитувам!!! Никош не изведувал пенали, и зеде да го бие најважниот пенал за тимот!Значи поголем трагичар од Анелка АМИН ГОСПОДЕ..Многу ми е криво поради Џон Тери, но фудбалот е тоа..Не треба да му се лутите на Тери за промашениот пенал, онаму срцето застанува а камоли ногата..Секунда е во прашање, и срцето тропа 10000на саат..Знам дека е тешко, и жално,но тоа е..Сум преживеал вакви моменти (Милан - Јувентус пред некоја година)..Секоја чест за Челзи, според мене повеќе ја заслужуваше титулата, но тоа е фудбалот!
е овака може а богами и реално е :smir: :helou:Најсреќен момент : црвениот картон на Дрогба и промашувањето на Тери (штета се лизна не беше тој крив):je:
Најтажен момент: Промашувањето на Кики
Се надевам на повеќе титули иднава година ...