Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
На маратонбет не може повеќе да се направи нов акаунт од Македонија?

MRjjuVQ.png

svrQB4L.png

Дали има некој што игра на GGpoker? Еден член спомна дека се блокирани ама гледам дека има македонци кои играат уште таму ? Мене ми стои дека се блокирани само сите сајтови во кои има онлајн обложување а ГГ покер е американски софтвер ако не се лажам без кладење можда ке биде сигурен во иднина ? #NeverLoseHope :D

Ти во полиција или во ујп работиш?
Каква полиција другар,чисто прашувам пошто официјалната страна ја блокираа пред некое време од 1xBet во Македонија и влегуваме преку така наречен резервен линк на страната..А инаку за доста брзо време легнуваат парите на сметка само треба да одиш исплата преку тој линк штоо си депонирал пр.Лаптоп и од на него мора да одиш за исплата инаку овие нашиве обложувалници се доста ограничени помала понуда

samo info ako ne ste zapoznati
online zlatna kopavka depozit 300den dobivas bonus 10dena po 100denari
sport life depozit 300den bonus 300den
ne e bitno so cija karticka uplakas samo isplata na smetka od toj sto e registriran
pozdrav i so sreka

Каква полиција другар,чисто прашувам пошто официјалната страна ја блокираа пред некое време од 1xBet во Македонија и влегуваме преку така наречен резервен линк на страната..А инаку за доста брзо време легнуваат парите на сметка само треба да одиш исплата преку тој линк штоо си депонирал пр.Лаптоп и од на него мора да одиш за исплата инаку овие нашиве обложувалници се доста ограничени помала понуда
Ne e blokirana , jas normalno si se logiram i igram preko safari !!

Attachments

• A1E87942-6375-4B3B-A99C-AB4F5F5F0EA1.png
    A1E87942-6375-4B3B-A99C-AB4F5F5F0EA1.png
    1,2 MB · Прегледи: 30
Во блиска иднина сите странски (познати за нив) казина ќе бидат блокирани за Македонски ИП адреси. Е сеа, казинава може да прават некакви заебанции за да имаме пристап али ве советувам да не пробувате. При исплата може да имаме проблеми зошто мислам ќе биде забрането коцкање на странски вебови. Башка тоа што лимитот на исплата ќе биде страшно висок.

Али друга работа е дека покрај 2Win ќе има и неколку други опции за онлајнг гемблинг од нашиве веќе постоечки коцкарници. Едина „мана“ е тоа што провајдерите ќе бидат ограничени на 2/3 или 4 сервиси: EGT, Merkur, Gamomat и можеби Playson и Greentube. Последниот збор ќе го има државна лотарија.

Зошто веќе една недела не се отвора страницата на државната видеолотарија?

Пишува на страницата дека поради технички проблеми страницата не работи.

samo info ako ne ste zapoznati
online zlatna kopavka depozit 300den dobivas bonus 10dena po 100denari
sport life depozit 300den bonus 300den
ne e bitno so cija karticka uplakas samo isplata na smetka od toj sto e registriran
pozdrav i so sreka
Jas uplativ na Zlatna Kopacka, nov korisnik i online deposit no kako se dobiva toj bonus, vo profil stojat samo moite pari i so niv moze da se oblozuvam. Drugi ne gledam ili treba utre da cekam?

Ova so bonusot vo Zlatna Kopacka mora so isto ime i prezime i licnata karta sto si ja pratil. Da bide ista so kartickata so koja ke stavas i vadis pari? I dali stvarno tolku lesno na 300 den depozit davat 1000 den.?

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom