Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292

Не знам дали само мене ми се чини, ама зезнат е распоредов.Предност имаме што сите дербиња ги играме на ОТ на почеток.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Искрено повеќе преферирам дербињата во вториот дел од сезоната да ги играме на ОТ отколку да гостуваме. Единствено со Ливерпул ја играме дома како што гледам во 34 коло

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Искрено повеќе преферирам дербињата во вториот дел од сезоната да ги играме на ОТ отколку да гостуваме. Единствено со Ливерпул ја играме дома како што гледам во 34 коло
Мислам дека е предност од аспект на тоа што се добива upper hand и подобра позиција на табелата за првата половина што би значело мнооогу помал притисок за Оле и играчите.
Друго е кога си 7ми у Јануари и до крај на сезона бркаш за да стигнеш топ 4, за разлика од 3ти или 4ти во Јануари, па лагано си тактизираш со тимот и резултатите.У таква ситуација дури и да излезеш да бркаш нерешено на дербиња не е страшно.

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Мислам дека е предност од аспект на тоа што се добива upper hand и подобра позиција на табелата за првата половина што би значело мнооогу помал притисок за Оле и играчите.
Друго е кога си 7ми у Јануари и до крај на сезона бркаш за да стигнеш топ 4, за разлика од 3ти или 4ти во Јануари, па лагано си тактизираш со тимот и резултатите.У таква ситуација дури и да излезеш да бркаш нерешено на дербиња не е страшно.
Џабе гледаме распоред, ако не се купи ништо, само ке си кинеме живци гледајќи

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Сега Игало ќе си оди јане знам што не тргнат по Кавани.. Слободен агент е.
Автоматски споено мислење:

Она кога ќе кажеш у бутик, ја само гледам...

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Сега Игало ќе си оди јане знам што не тргнат по Кавани.. Слободен агент е.
Автоматски споено мислење:

Она кога ќе кажеш у бутик, ја само гледам...
Не не слушаат нас они, само не знам дали сега Оле е задоволен од ростерот или Вудворд е неспособен

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Mене само ме интересира кога ќе им текне на некои многу бистри овде дека такви трансфери на играчи од типот Даглас Коста, Кавани и слични, кои се со едната нога повредена а со другата во фудбалски гроб, никогаш нема да се случат.

Мислам дека ќе им треба уште минимум 1 година да го сфатат тоа.

Член од
24 јануари 2015
Мислења
1.837
Поени од реакции
1.314
Mене само ме интересира кога ќе им текне на некои многу бистри овде дека такви трансфери на играчи од типот Даглас Коста, Кавани и слични, кои се со едната нога повредена а со другата во фудбалски гроб, никогаш нема да се случат.

Може си у право ама тим само од млади не се прави. Треба и постари поискусни што ќе ги учат тие млади. Види ги нашите поранешни "стари" играчи се препородија во Интер и ПСЖ. Отпишаниот Смолинг растура во Рома. Златан се подмлади и го препороди Милан. Само ние ќе пазариме по градинки и ќе сонуваме да се повтори генерацијата на Гигс и останатите од почетокот нс 90-тите.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Може си у право ама тим само од млади не се прави. Треба и постари поискусни што ќе ги учат тие млади. Види ги нашите поранешни "стари" играчи се препородија во Интер и ПСЖ. Отпишаниот Смолинг растура во Рома. Златан се подмлади и го препороди Милан. Само ние ќе пазариме по градинки и ќе сонуваме да се повтори генерацијата на Гигс и останатите од почетокот нс 90-тите.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Обично слободните играчи тоа што потпишуваат за клуб без обештетување за претходниот клуб го наплатуваат во форма на повисока плата и висок износ на обештетување при потпишување за договорот за нив и нивниот агент. Нешто што го направи Ерера последно од кај нас минатата година.

Кавани бара 3-годишен договор и 10м годишно од Бенфика. Од нас сигурно и нешто повеќе би побарал. Таман се исчистивме од Санчез, доста ни е со вакви искуства. Впрочем сигурно некој од други поголеми клубови ќе загризеше за него, а не Бенфика...Во години е, често се повредува изминатиот период, така да толкава плата подобро да ја дадеме на друго место.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.763
Поени од реакции
8.510

Ај Коста, ама Кавани го одморија здраво, за година-две би бил добра опција! Иако мене не ми е по ќејф уште со Гоче кога играа!

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Ај Коста, ама Кавани го одморија здраво, за година-две би бил добра опција! Иако мене не ми е по ќејф уште со Гоче кога играа!
За што би бил добра опција Кавани? За да седи на клупа, да му биде резерва на Марсијал и да зема 10 милини годишно? Луда опција, навистина. Го имаме Гринвуд, секако ќе се носи десно крило, Грунвуд ќе му биде резерва на Марсијал. Кавани му треба на Јунајтед колку дупка во главата.

Kajgana Shop

На врв Bottom