- Член од
- 10 декември 2010
- Мислења
- 6.607
- Поени од реакции
- 8.292
Мислам дека е предност од аспект на тоа што се добива upper hand и подобра позиција на табелата за првата половина што би значело мнооогу помал притисок за Оле и играчите.Искрено повеќе преферирам дербињата во вториот дел од сезоната да ги играме на ОТ отколку да гостуваме. Единствено со Ливерпул ја играме дома како што гледам во 34 коло
Џабе гледаме распоред, ако не се купи ништо, само ке си кинеме живци гледајќиМислам дека е предност од аспект на тоа што се добива upper hand и подобра позиција на табелата за првата половина што би значело мнооогу помал притисок за Оле и играчите.
Друго е кога си 7ми у Јануари и до крај на сезона бркаш за да стигнеш топ 4, за разлика од 3ти или 4ти во Јануари, па лагано си тактизираш со тимот и резултатите.У таква ситуација дури и да излезеш да бркаш нерешено на дербиња не е страшно.
Она кога ќе кажеш у бутик, ја само гледам...
Не не слушаат нас они, само не знам дали сега Оле е задоволен од ростерот или Вудворд е неспособенСега Игало ќе си оди јане знам што не тргнат по Кавани.. Слободен агент е.
Автоматски споено мислење:
Она кога ќе кажеш у бутик, ја само гледам...
Може си у право ама тим само од млади не се прави. Треба и постари поискусни што ќе ги учат тие млади. Види ги нашите поранешни "стари" играчи се препородија во Интер и ПСЖ. Отпишаниот Смолинг растура во Рома. Златан се подмлади и го препороди Милан. Само ние ќе пазариме по градинки и ќе сонуваме да се повтори генерацијата на Гигс и останатите од почетокот нс 90-тите.Mене само ме интересира кога ќе им текне на некои многу бистри овде дека такви трансфери на играчи од типот Даглас Коста, Кавани и слични, кои се со едната нога повредена а со другата во фудбалски гроб, никогаш нема да се случат.
Мислам дека ќе им треба уште минимум 1 година да го сфатат тоа.
Обично слободните играчи тоа што потпишуваат за клуб без обештетување за претходниот клуб го наплатуваат во форма на повисока плата и висок износ на обештетување при потпишување за договорот за нив и нивниот агент. Нешто што го направи Ерера последно од кај нас минатата година.Може си у право ама тим само од млади не се прави. Треба и постари поискусни што ќе ги учат тие млади. Види ги нашите поранешни "стари" играчи се препородија во Интер и ПСЖ. Отпишаниот Смолинг растура во Рома. Златан се подмлади и го препороди Милан. Само ние ќе пазариме по градинки и ќе сонуваме да се повтори генерацијата на Гигс и останатите од почетокот нс 90-тите.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Ај Коста, ама Кавани го одморија здраво, за година-две би бил добра опција! Иако мене не ми е по ќејф уште со Гоче кога играа!Mене само ме интересира кога ќе им текне на некои многу бистри овде дека такви трансфери на играчи од типот Даглас Коста, Кавани и слични, кои се со едната нога повредена а со другата во фудбалски гроб, никогаш нема да се случат.
Мислам дека ќе им треба уште минимум 1 година да го сфатат тоа.
За што би бил добра опција Кавани? За да седи на клупа, да му биде резерва на Марсијал и да зема 10 милини годишно? Луда опција, навистина. Го имаме Гринвуд, секако ќе се носи десно крило, Грунвуд ќе му биде резерва на Марсијал. Кавани му треба на Јунајтед колку дупка во главата.Ај Коста, ама Кавани го одморија здраво, за година-две би бил добра опција! Иако мене не ми е по ќејф уште со Гоче кога играа!