Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.058
Поени од реакции
11.233
Член од
13 јули 2006
Мислења
15.444
Поени од реакции
18.432
ох, мене ми сметале Албанците...
до мене значи бил проблемот

некој му сметаат Турците, некој Србите
има секакви будали
.....

Добро, значи треба ко на мало дете да ти се објаснува. Нема проблем, тука сме. Ја немам проблем да се занимавам со тебе. Имам време и воља.
Со истиве глупости за кои зборуваш, ги отфрламе и тие Албанци кои се лојални кон државава, исто како што го направивиме тоа со Македонците муслимани од пред 25 години.

А ги отфрламе како лојални граѓани и Србите, Власите и Турците.

На крај кој ќе ни биде крив за нашите проблеми ?

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.015
Ако е точно дека Артан Груби ќе биде вицепремиер со право на вето за било која одлука што ќе ја предложи Заев..........тогаш ДУИ не добиле Премиер туку добиле Држава.
Работата излегува дека нема ротирачки премиер, него ќе има двајца премиери.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.034
Поени од реакции
83.467
Со истиве глупости за кои зборуваш, ги отфрламе и тие Албанци кои се лојални кон државава, исто како што го направивиме тоа со Македонците муслимани од пред 25 години.

Да не се збори за тоа што ни го прават, да се затскрива, само затоа што тебе ти се чини дека така се отфрлаат некои непостоечки поединки?
:pos:

у кој свет живеете вие двајца?

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.670
Поени од реакции
5.402
Абе очи си извадивте тука а на протестите за поскапувањето на струјата едвај 200 души се берат.
Би било добро наместо на форум незадоволството да го искажете надвор, на улица, зад тастатура знајме дека сте "јаки и праведни".
;)
За името ни 100 не излегоа, та за струјата.. Не е ова Франција, па за вакви работи да се преврти наопаку државата.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.444
Поени од реакции
18.432
Да не се збори за тоа што ни го прават, да се затскрива, само затоа што тебе ти се чини дека така се отфрлаат некои непостоечки поединки?
:pos:

у кој свет живеете вие двајца?
Абе ти и наќо му се качивте на глава на човекон во темана за Корона, иако сто пати ви кажа дека ниту ги подржува ифтарите, ниту тој така прави.

Колку пати треба да трујате со тоа?

И во крајна линија, ова е Балкан и тука има најмногу сељаци на квадратен метар во Европа.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.529
Поени од реакции
18.788
За името ни 100 не излегоа, та за струјата.. Не е ова Франција, па за вакви работи да се преврти наопаку државата.
За името ни 100 не излегоја а сите патриотишта ми глумат.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.034
Поени од реакции
83.467
Абе ти и наќо му се качивте на глава на човекон во темана за Корона, иако сто пати ви кажа дека ниту ги подржува ифтарите, ниту тој така прави.

Колку пати треба да трујате со тоа?

И во крајна линија, ова е Балкан и тука има најмногу сељаци на квадратен метар во Европа.
Не. Едноставно лажеш.

Цитирај ми пост каде на било каков начин сум се антагонизирал со Mr Deni, односно сум му се качувал на глава.
Ни еден пост немам таков.

Мислам, не е ич проблем и ја ко тебе и владемкд да идам по форумиве и да измислувам за работи кои ги немате кажано.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.529
Поени од реакции
18.788
ДУИ им го зачука на СДС соси мадиња.
Сами си го начукавме, колку само не излеговме да гласаме на овие и на претходните избори ? За разлика од нас тие со шамиите од 6 сабајле на гласање цела сурија.
Некои не гласаат, некои си извадија Бугарски и не им чуе за државата, и така.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.411
Поени од реакции
16.675

О, Боже.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Сами си го начукавме, колку само не излеговме да гласаме на овие и на претходните избори ? За разлика од нас тие со шамиите од 6 сабајле на гласање цела сурија.
Некои не гласаат, некои си извадија Бугарски и не им чуе за државата, и така.
Јас не излегов и никогаш повеќе не планирам да излезам. Гласано имам од референдумот за територијална 2004 до парламентарните во 2016. На крај испаѓа дека џабе гласам кога Дуи добива се што бара. Епа фак оф.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.838
Поени од реакции
36.875

Абе какви лојални Албанци на државава не ме заебавај. Гледаш ли на кое дереџе сме дојдени?

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Вистината е дека ќе имаше епизоди како Мајски договори, Закони за Амнестија , тепање деца и никаква реакција, Таљат министер за Одбрана, шурување со апашите од ДУИ и глумење отпор преку Миленко и Јанко и слично.
После следува фазата во која се објаснува за големата слика и општото добро и како ќе се сменат работите кога-тогаш и треба да си благодарен што од тој момент те поштедија тие што не гласаа за вмро.

Значи виден е веќе филмот, нема потреба да се фарбаме. ВМРО единствено треба да се праша зошто и како не успеа да мобилизира гласачи и како им се случи ова што им се случи.

Ја можам да ти гарантирам дека таа вечер кога ставаа шипците лежечки полицаец во Сингелич, да пуштеше Наке Чулев полиција да ги тепа и да ги стави во ред, ВМРО само од тоа ќе имаше 3 пратеника повеќе.
Они наместо тоа одбраа да се караат со СДС на тема кој повеќе им го пуши и дозволува.
Како воопшто очекуваа дека ќе ги победат СДС во играта на мизерност и сервилност.
Ќе имаше....а ти си баба Ванѓа. Битно вака ти е поубаво, тоа е најбитно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom