Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ПИОНЕР НА ДЕНОТ: ВАСКО КОВАЧЕВСКИ

300562-pioner-na-denot-vasko-kovachevski.jpg
Не е можно толку да се ретардирани луѓево... Ова нашол во подрум песна од дедо му за Тито и сменил име...

Ау ист дилер имаат со Павле полче и Смаиловиќ гарант

Ќе го прими чипо сега задолжително во Австралија :D

Не се дава он така лесно, него ке го стрелаат..

Како во вицот и тебе дедо те стрелаа или те е*еа ?
Епа мене внучко ме стрелаа :)

Заеб го распаѓа ДУИ :D

За неупутени у политику, може ли некој на кратко да ми објасни што се десило у Босну и зашто ни се предвидуе слично сценарио. Сори за офтопик :D

Заеб го распаѓа ДУИ :D

Никој никого не распаѓа, оваа фингирана расправија само ќе го кошта СДС уште 2-3 здрави директорски места и ќе видиш како ќе се смират на крај.

Go lupal xhipot bre hej

Ајде дa oдиме,мoже ке дaвa изјaвa :facepalm:
Нoвинaр,фaти и утепaј гo oдмa тукa нa лице местo.Трчaaт Арбен Зибери дa им дaдел изјaвa :icon_lol:

Ајде дa oдиме,мoже ке дaвa изјaвa :facepalm:
Нoвинaр,фaти и утепaј гo oдмa тукa нa лице местo.Трчaaт Арбен Зибери дa им дaдел изјaвa :icon_lol:
Години наназад ние се караме они профитираат, ова е историски момент кога они барем се караат :)
Според мене, многу добар знак.

Какво бета маженце не ми се верува.

"Тој е маженце, тој е лидериште"
Буквално, во геј заедница да се, па нема вака да го осипува со комплименти, ова не знам како да го објаснам. Веројатно овој Васко е во некаква заедница со анусот на Зоки и е толку многу длабоко навлезен во дебелото црево што веќе и топло му станува.

А-у, каков патетичен газолижач. Па вака до ова ниво ни Џабир Дерала, ни Сашо Ордановски, ни Саше Политико не му го поземаат со се јајца на пастирот од Муртино.

Која мизерија треба да си, коe дно од човек треба да си, за вака да величиш еден дворски шут одликуван од принцот на Македонија и Црна Гора, кој е предмет на потсмев кај и да се појави.

Абе очи си извадивте тука а на протестите за поскапувањето на струјата едвај 200 души се берат.
Би било добро наместо на форум незадоволството да го искажете надвор, на улица, зад тастатура знајме дека сте "јаки и праведни".
;)

Уште не стапнати на власт, уште не влезени во фотељи Албанците почнаа со каубојски пракси, двојни стандарди и сл.

Вака ќе биде наредните години, со двојни аршини и закони и правила кои важат само за каурите:

секако, ќе ги има и гомната кои ваквите пракси, како на линкот, ќе ги релативизираат, како што можете да прочитате впрочем на странава погоре.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom