Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Во Србија и цените се пониски, истите точаци кај нас се +100 еур и тоа зборам за точаци од по 21-22.000 мкд. Башка и што никаде не може да се најде точак.

И на старо гледав на циклоберза имаат поубав и поефтин избор. Се зачудив и јас кога тоа го видов. А и на страна што овде цените им ги дигнале како да сме Швајцарија...

Зато шо кај нас секој сака да се ебава а да не му влези затоа државичево ни е пропаднато.

Дечки KROSS во кој ранг на марки влага? средна класа? гледам на velosiped.mk има некои интересни модели што не се прескапи па се мислам...

ова се мислам да земам, би го возел, водно матка катланово марков манастир, ништо повеќе
Не вреди за овие пари бидејки други фирми роудови ти нудат барем со Сора група.Ај оди кај Арсо и види што нудат од роуд за истите пари.

Не вреди за овие пари бидејки други фирми роудови ти нудат барем со Сора група.Ај оди кај Арсо и види што нудат од роуд за истите пари.
Се јавив, вика крај на октомври ако има у фабрика ќе стигнеле, ако не здравје догодина :)

Се јавив, вика крај на октомври ако има у фабрика ќе стигнеле, ако не здравје догодина :)
Тој е Цикло-АС? Се јавив и јас, вика тешко - најверојатно февруари :pos:

За тие тури како Матка,Водно,Катланово и Марков манастир подобра варијанта ти е некој хибрид или половен 29 со подобра опрема за помалку пари него овој од 32500.

За тие тури како Матка,Водно,Катланово и Марков манастир подобра варијанта ти е некој хибрид или половен 29 со подобра опрема за помалку пари него овој од 32500.
Можеш да препорачаш нешто? некој бренд конкретно што не е извикан а е ок?

Можеш да препорачаш нешто? некој бренд конкретно што не е извикан а е ок?
Во погрешно време си решил да купиш баш кога се е скоро распродадено и нема увоз на нови а тоа што е останато има висока цена.Еве провери тука имаш и нови:https://www.facebook.com/Used-Bike-Macedonia-1138301476272935/

Во погрешно време си решил да купиш баш кога се е скоро распродадено и нема увоз на нови а тоа што е останато има висока цена.Еве провери тука имаш и нови:https://www.facebook.com/Used-Bike-Macedonia-1138301476272935/

Јасно ми е све тоа, друго прашувам :) Имам мерида што сакам да ја сменам, тргнав да глеам specialized ама ме предомислија пошто биле скапи и за исти пари може да се купи точак со бољи компоненти, значи прашањето е која фирма е солидна, прави добри рамови и не кошта 700 евра со Low budget компоненти, ktm? kross? giant? на крај краева и да не купам сега, кога ќе стигнат на есен/зима/пролет сакам да си бидам решен па ако треба и да нарачам од некаде :)

Јасно ми е све тоа, друго прашувам :) Имам мерида што сакам да ја сменам, тргнав да глеам specialized ама ме предомислија пошто биле скапи и за исти пари може да се купи точак со бољи компоненти, значи прашањето е која фирма е солидна, прави добри рамови и не кошта 700 евра со Low budget компоненти, ktm? kross? giant? на крај краева и да не купам сега, кога ќе стигнат на есен/зима/пролет сакам да си бидам решен па ако треба и да нарачам од некаде :)
Scott, пристојна цена ставаат. Не ги претплатуваш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom