Немат проблеем...
Chelsea assistant Steve Clarke has revealed that club owner Roman Abramovich threatened to exile the team to Siberia if they failed to qualify for the Champions League final…
Асистентот на Аврам, Стив Кларк обелодени дека сопственикот на клубот, Роман Абрамович се заканил дека ќе го испрати (буквален превод: прогони) целиот тим на Челзи во Сибир (на -50 степени) ако не успее да се пласира во финалето на ЛШ...
Абе, арно то, туку провери пред да постираш нешто..:wink:Сопственикот на Челзи, Роман Абрамович има голем удел за пласманот на тимот во финалето од Лигата на шампиони. Тој најде оригинален начин да ги мотивира дополнително скапо платените ѕвезди на тимот. Тој им даде понуда што не се откажува. Абрамович ветил дека во секој случај фудбалерите ќе ја посетат Русија. Алтернативата пред играчите беше или да играат во финалето во Москва или да го запознаат одблизу Сибир. - Се радувам што одиме во Москва, изјави помошник тренерот во Челзи, Стив Кларк.- Пред 1/2 финалето Роман рече "Во секој случај одите во Русија. Само не знам дали ќе биде во Сибир или во Москва.
закон :pos2::pos2:
CHELSEA se zverovikako moze eden od najdobrite timovi na svetov vo momentot da nema svoja tema na kajgana ne mi e jasno ajde kazuvajte komentari sho mislite za CHELSEA
Ti go gledas Chelsea ili ne?Chelsea ja izgubi titulata bidejki Carvalho i Terry bea nepostojani vo timot,bidejki Kalou,Drogba,Essien i Mikel bea na Afrikanski kup,bidejki Grant dojde na polovina sezona i ne mozese da go sredi timot odma.+ Cech bese skoro cela sezona povreden.ETE zatoa Chelsea ne osvoi Premier liga.Drugpat koa ke kazes nesto razmisli a ne samo da postiras!!!CHELSEA se zverovi
zaradi odbranata ovaa godina izgubivme vo liga
Сакам да те уверам дека тој го има гледано милион пати повеке од тебе ЧелзиTi go gledas Chelsea ili ne?Chelsea ja izgubi titulata bidejki Carvalho i Terry bea nepostojani vo timot,bidejki Kalou,Drogba,Essien i Mikel bea na Afrikanski kup,bidejki Grant dojde na polovina sezona i ne mozese da go sredi timot odma.+ Cech bese skoro cela sezona povreden.ETE zatoa Chelsea ne osvoi Premier liga.Drugpat koa ke kazes nesto razmisli a ne samo da postiras!!!
Ti go gledas Chelsea ili ne?Chelsea ja izgubi titulata bidejki Carvalho i Terry bea nepostojani vo timot,bidejki Kalou,Drogba,Essien i Mikel bea na Afrikanski kup,bidejki Grant dojde na polovina sezona i ne mozese da go sredi timot odma.+ Cech bese skoro cela sezona povreden.ETE zatoa Chelsea ne osvoi Premier liga.Drugpat koa ke kazes nesto razmisli a ne samo da postiras!!!
И двајцата сте до негде во право, џабе расправии...CHELSEA se zverovi
zaradi odbranata ovaa godina izgubivme vo liga
Abe moze ti e drugar,ama ne veruvam deka go ima gledano Chelsea poveke od mene. Za mene ne znaes kako navivam.Dali drugarti ima placeno koga ima Chelsea izgubeno obicna utakmica,i dali ima iskrseno telefon stotuku kupen.Zatoa mozebi toj e zapalen za Chelsea,ama koga ne znaes za mene ......Сакам да те уверам дека тој го има гледано милион пати повеке од тебе ЧелзиГо знам другар ми е и поизгорен човек немам видено од него!Али да не заборавиме дека е почетник на форумов и се уште не може да се снајде и да напише квалитетен пост!
Ви пожелувам мн среќа во среда!
Среда ќе имат групно гледање на финалето во кафе бар Стилс во Охрид, поканети се сите навивачи на двата тима и неутралните љубители на фудбалот. Собирот почнува од 20:00.![]()