Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
kako moze eden od najdobrite timovi na svetov vo momentot da nema svoja tema na kajgana ne mi e jasno ajde kazuvajte komentari sho mislite za CHELSEA

Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
sega za sega samo ke kazam oti mu vodat na liverpul so 1-0 od 35 minuta, pa koga ke zavrsi utakmicata ke kazam i nekoj zbor poveke.

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
yeee ja sum za chelsea...lampard e mnogu ubaaaaaaaaav :)))))))))
zakon se nema shto...i golmanot dobar e dodushe :)
a inace i dobro igraat lallalalala chelsea zakon chelsea rulzzzzzzz :)

Член од
28 јануари 2006
Мислења
260
Поени од реакции
2
Ubavo sto ti tekna da ja otvoris temava!iako ne sum za celzi ama me interesira fudbal!

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Абе јас не сум за Челзи ама како клуб го поштувам али ме нервира Мурињо многу одвратен тип ми е таков како центар пажња се понаша некоја озбилна фаца ми праи прав гад.Иначе имаат одличен тим впрочем тоа се гледа и од резултатите.Супер играчи од кои би ги издвоил вака како поединци што мене ми се свиѓаат Тери(чоекот е стуб во одрана моментално најдобар дефанзивец),Лампард(одличен играч во средината со добра техника со многу јак и прецизен удар,тимски играч),Робен(брз,техничар,одличен дриблер и многу снаодлив играч),Макелеле(ех што ми е криво што си отиде од Реал М.), и така тие ми се најдобри играчи од Челзи на мене.........

Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
Лампард на доживотна игра во Англија

Хозе Мурињо смета дека Френк Лампард треба да ги „откачи“ „Барселона“ и својата кариера да ја заврши во „Челзи“.

Шефот на англискиот тим смета дека неговата желба е лесно остварлива, ако се земе предвид новиот договор.

Фудбалерот од „Манчестер Јунајтед“, Гери Невил, се обиде да го испровоцира Мурињо, велејќи му дека неговите клучни играчи ќе се разбегаат по европските клубови.

Што се однесува до Лампард (27), тој има уште три години игра пред истекот на досегашниот договор потпишан на 90 000 фунти неделно. Мурињо во врска со тоа ќе изјави: „Верувам дека пред да му истече договорот, ’Челзи’ ќе му понуди договор за до крај на неговата кариера.

Мислам дека нема шанси Френк да и се приклучи на ’Барселона’. Тој има таков договор што се сомневам дека некој друг клуб може да го понуди. Ние немаме потреба да продаваме играчи и тој го сака Челзи,“- објаснува шефот на англискиот тим.

Мурињо исто така стави до знаење дека сака да го задржи францускиот одбранбен играч Вилијам Галаз, кој го привлече вниманието на „Јувентус“.

За претстојниот натпревар против Худерсфилд што треба да се одигра утре Мурињо смета на Маниче кој дојде од „Динамо Москва“.

„Доколку е потребно, заедно со Макалеле, Лампард, Есиeн, Дидра и адаптација на Џо Кол или Еидур Гудјонсен, Маниче би бил последниот дел од стабилноста на централната зона“- зборуваше Мурињо, кој за „Ливерпул“ додаде дека биле досадни.

Сепак, Португалецот признава дека тоа е тим со одлична одбрана и дека надмудрувањето е единствениот начин за победа. Според стручњакот во борбата со конкурентите, емоциите треба да се остават настрана

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
konecno CELZI 2:0 LIVERPOOL
yeeeeeeeeeeeee celzi rox.
Fan sum na celzi uste od vremeto na zola,stanic,hasselbaink...
odeskogas mi se svigale no ne postigaa nekoj pogolemi rezultati.No sega so mourinho i abramovich...HERE WE COME EUROPE :pos::pos:
inaku se moj favoriti za osvojuvanje na champions league ovaa godina a vo anglija veke ja osvoija titulata... sea ostanuva da se vidi samo dali ke e dvojna titula...

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
a moze nekoj da mi kaze od kade moze da ja slegnam himnata na celsea?
PLS

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Слегни ја од некој програм, како Лајм Вајр или Казаа.

Сеа за Челзи...МИслам дека моментално нема друг тим што повеќе ме НЕРВИРА од Челзи зашо такви пичиња од играчи неам видено.Посебно се изнервирав денеска, тоа со Робен кога одглуми дека Реина јако го мавна у фаца.Кој играч е тој бе Робен,само да трча знае.Челзи се солиден тим (да не речам втори после Барса) и нема шанси некој да ги симне од тронот во Англија во следниве 2-3 години.Мурињо може е контроверзен и шупак по карактер,ама максимално си го одработува својот удел како менаџер и тој е главната алка во целиот систем на Челзи.Најбоље играч според мене им е Тери(свака му част) од кој моментално нема боље дефанзивец на целиот остров.

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
betogrozdanov45 напиша:
Слегни ја од некој програм, како Лајм Вајр или Казаа.

Сеа за Челзи...МИслам дека моментално нема друг тим што повеќе ме НЕРВИРА од Челзи зашо такви пичиња од играчи неам видено.Посебно се изнервирав денеска, тоа со Робен кога одглуми дека Реина јако го мавна у фаца.Кој играч е тој бе Робен,само да трча знае.Челзи се солиден тим (да не речам втори после Барса) и нема шанси некој да ги симне од тронот во Англија во следниве 2-3 години.Мурињо може е контроверзен и шупак по карактер,ама максимално си го одработува својот удел како менаџер и тој е главната алка во целиот систем на Челзи.Најбоље играч според мене им е Тери(свака му част) од кој моментално нема боље дефанзивец на целиот остров.
site se klasa igraci bre.
na liverpool da mu igraat i so vtor sostav sumnjam deka bi izvadile nereseno:pos::pos:
toa e kolektiv sostaven samo za pobedi a najmnogu me nerviraat pederive manchester koj gi pobedija so eden sut(ako moze sut da se kaze poveke sreka bese)posho sega ke go smeneja rekordot na arsenal i uste mnogu godini ke ostanese kao najbolje ama sto e nase ke si dojde:pos:
A za barca:pos::pos:lom ke gi napraat kako i minatata godina.Terry na ronaldinho 2-3 ostri starta i ke go sredi a drugive se picici sto se vide i denes.Onie koi ne znaat barca izgubi od atletico madrid so 1:3

zEk0

Селектор
Член од
8 април 2005
Мислења
531
Поени од реакции
3
Доста се смееш...Барса против Атлетико М. играше без Роналдињо, Ето, Едмилсон, Жули и Чави (пола тим) а Челзи минатата година не помина нешто многу супериорно колку што се сеќавам. Запамти дека оваа сезона реваншот ќе биде на Ноу Камп.

Што се однесува до “оскаровецот“ Робен, Рафа Бенитез кажа најдобро...еве ја неговата изјава за медиумите:
“Неможам да ви дадам изјава бидејќи се брзам да одам во болница. Сакам да го посетам Робен и да видам дали е добро...слушнав дека поради “силниот“ удар на Реина ќе биде повреден и нема да игра наредниве 2-3 недели“.

Челзи ги газеа Ливерпул цел натпревар и мислам дека стварно не му беше потребно на Робен да глуми лудило и да паѓа бидејќи Реина го погали...само испадна пичка и ништо друго...судијата на натпреварот помисли дека тој е жртва, за разлика од тоа што го помислија милионите што го гледаа натпреварот.

Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
ПЕТР ЧЕХ

Победата на Енфилд беше клучна

Голманот на Челзи по втората победа над "црвените" сезонава вели дека триумфот на Енфилд го покажал вистинското место на Ливерпул и дека тие не можат да им парираат.

"Многу драга ни беше победата на Енфилд. Сите зборуваа дека тие се наоѓаат во голема форма дека можат да н$ победат и да бидат во трка за титулата. Но на сите тие убаво им одговоривме со уверливата победа на нивен терен", вели Чех.

Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
ХОЗЕ МУРИЊО ЗАКАЖА ШАМПИОНСКА ПРОСЛАВА

Челзи до титулата на 9 април
Менаџерот на Челзи, Хозе Мурињо закажа прослава за 9 април, сигурен дека на тој датум неговата екипа ќе ја обезбеди втората последователна титула во Премиер-лигата. Клубот од Стемфорд Бриџ во моментов има предност од 15 бода пред Манчестер Јунајтед и 21 од Ливерпул и португалскиот стручњак смета дека осум победи ќе бидат доволни да се стигне до пехарот. На овој ден, Челзи гостува на Вест Хем и Мурињо е сигурен дека неговиот ќе биде победник на тој дуел.

"Ја имаме во рацете втората шампионска титула по ред и не смееме да ја загубиме. Откако ќе обезбедиме осум победи, ние ќе бидеме прваци и ќе ја прославиме титулата", изјави Мурињо.

И минатата сезона, Португалецот предвиде нешто слично. На Божиќ 2004 година, тој изјави дека до средбата против Болтон, Челзи ќе ја освои шампионската титула, и тоа се случи на истиот ден. Пред да играат против Вест Хем на 9 април, "сините" треба да се сретнат уште со Мидлсброу оваа сабота, потоа Портсмаут, Вест Бромвич, Тотенхем, Фулам, Манчестер Сити и Бирмингем.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom