Darling
High Value
- Член од
- 5 јуни 2009
- Мислења
- 14.159
- Поени од реакции
- 30.294
Ne, zoki e samo na pasteti mesni narezoci i salami.Мислам дека и Зоки шмрка, може да се види од неговото лице, како изгледа отечен.. не е чудно и тој да конзумира
Ne, zoki e samo na pasteti mesni narezoci i salami.Мислам дека и Зоки шмрка, може да се види од неговото лице, како изгледа отечен.. не е чудно и тој да конзумира
Одамна јас напишав дека е (платен) бот на СДС или ДПМНЕ.не ти ја сфаќам тебе улогата на форумов
не сум на чисто дали си тука да пропагираш за или против Левица
А за кого да гласаме? Ако не е тајна, се разбира.
Него може Каракачанов да си го гласа во Бугарија, нека оправаат таму. Многу фајде имале македонците низ историјата од врховистичките кукавички јајца.ГДУ и Петар Колев.
Едноставно ви кажа Колев на сите во едно обраќање: партиите кои 30 години спомнуваат во своите програми канализации, градење на патишта и инфраструктура а имале 30 години тоа да го исполнат а уште само го споменуваат во своите програми, доволно зборува за успешноста на таквите партии.
Ако ништо друго, Колев е барем искрен, за разлика од партиите кои 30 години не оправаат, како и оние Левица/ Десница на Апасиев кои само чекаат да влезат во коалиција со ДПМНЕ.
Хахахаха поднесуваш за србски документи, гласаш за ГДУГДУ и Петар Колев.
Едноставно ви кажа Колев на сите во едно обраќање: партиите кои 30 години спомнуваат во своите програми канализации, градење на патишта и инфраструктура а имале 30 години тоа да го исполнат а уште само го споменуваат во своите програми, доволно зборува за успешноста на таквите партии.
Ако ништо друго, Колев е барем искрен, за разлика од партиите кои 30 години не оправаат, како и оние Левица/ Десница на Апасиев кои само чекаат да влезат во коалиција со ДПМНЕ.
Криза на идентитетот.Хахахаха поднесуваш за србски документи, гласаш за ГДУ
Ама ете, ГДУ и Колев биле пробугарски ориентирани. А бугарските врховисти имаат неколкумина од моите претходници убиено. Ако сега ги гласам, нема ли еден ден и мене да ме убијат?ГДУ и Петар Колев.
Па па па, економија, финасии и МНР, ај нека ја земат и МВР.Во исчекување бугарскиот кмет Заев да ни каже како донел уште една храбра одлука во низата...и сме станале Босна и Херцеговина 2.0
МВР и логично е да побараат транспорт (многу парички има таму а имаме убав вовед со косоварски и албански фирми). Дури можеби и од правда ќе се откажат за транспорт...Па па па, економија, финасии и МНР, ај нека ја земат и МВР.
За у МНР се надам Бујар ќе го опнат да ни ја досреди надворешната политика, а Николчо со неговиот шарм правдата ќе ни ја донесе у нашата држава
Па у правда Димитров ваљда.МВР и логично е да побараат транспорт (многу парички има таму а имаме убав вовед со косоварски и албански фирми). Дури можеби и од правда ќе се откажат за транспорт...
Ако беше една изборна единица СДС, ВМРО, ДУИ и АА/А ќе изгубеа по еден пратеник, Левица ќе добиеше три и ДПА еден. Баш многу немаше да се смени соодносот на силите. Со некој друг изборен модел наместо Донтовиот распоредот ќе беш друг, ама пак ништо значајно.351 страна за парламентарни избори за неколку месеци... Туку мене нешто друго ми е симптоматично: зошто ниту една од двете големи наши политички партии не стави во програмата дека ќе се бори за нов изборен модел со само една изборна единица? (или нешто пропуштив)
Со години не дриблаат албанските партии заради скапаниот модел и зимаат куп пратенички места. Толку ли не се сигурни во контрола на избори па не сакаат да сменат нешто.