многу одамна, пред земјотресот, па и до крајот на 60-тите, немаше гелови за дезинфекција ...ке се удри дете на екстремитет, му кажуват одма помочај се на удреното
"Според Институтот Роберт Кох, можно е голем дел од германските патници-повратници со коронавирус да се инфицирале во Косово."
"Во 1096 од 1777 случаи, инфицираните патници се враќале од Косово."
Според Институтот Роберт Кох, можно е голем дел од германските патници-повратници со коронавирус да се инфицирал во Косово. Земјите од Западен Балкан заземаат горни позиции во неславната табела, С. Македонија е на дното.
"Според Институтот Роберт Кох, можно е голем дел од германските патници-повратници со коронавирус да се инфицирале во Косово."
"Во 1096 од 1777 случаи, инфицираните патници се враќале од Косово."
Според Институтот Роберт Кох, можно е голем дел од германските патници-повратници со коронавирус да се инфицирал во Косово. Земјите од Западен Балкан заземаат горни позиции во неславната табела, С. Македонија е на дното.
Македонија и натаму го држи европскиот врв според смртноста која ја предизвикува коронавирусот. Според последните податоци, во цела Европа само Црна Гора која има нешто повеќе од 600.000 жители и двајца починати вчера имала полоша статистика од Македонија. Во оваа земја вчера биле регистрирани нешто над 3 жртви на милион жители. Втора во Европа е Македонија со 2,5 починати на милион жители по што следи Романија со нешто помалку од двајца.
најлесно е да се плука по Филипче.....но лично јас поголемиот дел од кривицата му ја препишувам на народот. Вакво одење ,,спроти глава,, не сум видел досега од самостојноста на РМ
најлесно е да се плука по Филипче.....но лично јас поголемиот дел од кривицата му ја препишувам на народот. Вакво одење ,,спроти глава,, не сум видел досега од самостојноста на РМ
Oвa не е држaвa нaселенa сo луѓе,туку сaвaнa вo кoјa живеaт бивoли,зебри и лaвoви a ние не сме лaвoвите.Земи изгледaј некoј дoкументaрец нa Animal planet и пoсле сaм ке се увериш
Oвa не е држaвa нaселенa сo луѓе,туку сaвaнa вo кoјa живеaт бивoли,зебри и лaвoви a ние не сме лaвoвите.Земи изгледaј некoј дoкументaрец нa Animal planet и пoсле сaм ке се увериш
Секoја вечер у влез нa скaли ширoки метaр и пoлoвинa стoјaт 3-4цa oд 8 дo 11 сaaт,унaзaд месец денa и се клештaт,штo прaвaт и сaмите не знaaт.Дa му е стрaв нa чoвек дa пoмине.Еве сегa едниoт мaјкa му грoзници јa фaтиле трчa избезумен пo aптеки,другиoт ќеркa му јa кинелo грлo викa не знaм штo дa прaвaм,a нa третиoт женa му и децaтa се сo темперaтурa.Уште кога се доселив одма увидов дека се од оние суштеатва што умираат у истот момент кога се раѓаат.Фактички нивниот живот згаснал у иста секунда кога почнал
Ова истово ми го кажува подолг период другар што живее во Чаир.....вика сите шипури се болни, трчаат по аптеки, доктори им доаѓаат дома итн........едноставно не го ценат тоа што го добиле кога се родиле.....сопствениот живот.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.