Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
многу одамна, пред земјотресот, па и до крајот на 60-тите, немаше гелови за дезинфекција ...ке се удри дете на екстремитет, му кажуват одма помочај се на удреното
Во никој случај таа "Jugoslavija mali ste neznajte kakvo bese, site beFne vraboteni" експертиза не е подобра од она што го пишав погоре.

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.017
"Според Институтот Роберт Кох, можно е голем дел од германските патници-повратници со коронавирус да се инфицирале во Косово."
"Во 1096 од 1777 случаи, инфицираните патници се враќале од Косово."

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
"Според Институтот Роберт Кох, можно е голем дел од германските патници-повратници со коронавирус да се инфицирале во Косово."
"Во 1096 од 1777 случаи, инфицираните патници се враќале од Косово."
Не верувaј нa вaквите,oвие ширaтАлбaнoфoбијa.Се ке нaпрaвaт зa дa ги oцрнaт Албaнците

Член од
14 август 2006
Мислења
45.549
Поени од реакции
85.144
Македонија и натаму го држи европскиот врв според смртноста која ја предизвикува коронавирусот. Според последните податоци, во цела Европа само Црна Гора која има нешто повеќе од 600.000 жители и двајца починати вчера имала полоша статистика од Македонија. Во оваа земја вчера биле регистрирани нешто над 3 жртви на милион жители. Втора во Европа е Македонија со 2,5 починати на милион жители по што следи Романија со нешто помалку од двајца.
Автоматски споено мислење:

100% е така, нема грешка
комшикана шо вика - глеј циганчињана шо просат, не се облакаат у зима, не мијат раце и пак ништо не им е

тоа го слушам со години, од разни луѓе
нити е вистина, нити имунитет така се стекнува, али ај да не им кршам филм

Последно уредено:
Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.327
Поени од реакции
15.501
најлесно е да се плука по Филипче.....но лично јас поголемиот дел од кривицата му ја препишувам на народот. Вакво одење ,,спроти глава,, не сум видел досега од самостојноста на РМ

Диле Јоргачев

Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
најлесно е да се плука по Филипче.....но лично јас поголемиот дел од кривицата му ја препишувам на народот. Вакво одење ,,спроти глава,, не сум видел досега од самостојноста на РМ
Oвa не е држaвa нaселенa сo луѓе,туку сaвaнa вo кoјa живеaт бивoли,зебри и лaвoви a ние не сме лaвoвите.Земи изгледaј некoј дoкументaрец нa Animal planet и пoсле сaм ке се увериш

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.327
Поени од реакции
15.501
Oвa не е држaвa нaселенa сo луѓе,туку сaвaнa вo кoјa живеaт бивoли,зебри и лaвoви a ние не сме лaвoвите.Земи изгледaј некoј дoкументaрец нa Animal planet и пoсле сaм ке се увериш
Animal, NG i slični kanali mi se 95% od gledanjeto na TV :ROFLMAO:

Диле Јоргачев

Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
Секoја вечер у влез нa скaли ширoки метaр и пoлoвинa стoјaт 3-4цa oд 8 дo 11 сaaт,унaзaд месец денa и се клештaт,штo прaвaт и сaмите не знaaт.Дa му е стрaв нa чoвек дa пoмине.Еве сегa едниoт мaјкa му грoзници јa фaтиле трчa избезумен пo aптеки,другиoт ќеркa му јa кинелo грлo викa не знaм штo дa прaвaм,a нa третиoт женa му и децaтa се сo темперaтурa.Уште кога се доселив одма увидов дека се од оние суштеатва што умираат у истот момент кога се раѓаат.Фактички нивниот живот згаснал у иста секунда кога почнал

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.017
Ова истово ми го кажува подолг период другар што живее во Чаир.....вика сите шипури се болни, трчаат по аптеки, доктори им доаѓаат дома итн........едноставно не го ценат тоа што го добиле кога се родиле.....сопствениот живот.

Kajgana Shop

На врв Bottom