McLovin
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 3.832
- Поени од реакции
- 15.077
Веќе долго време ги следи, не е од сега.
Веќе долго време ги следи, не е од сега.
и Man City ги следи
Реал.Сериозно ова со Меси кој друг клуб можи да си го дозволи финансиски?...сега па со короната не гледам кој можи да го плаќа и да му тресни на Барселона 150 милиони евра(веројатно толку ќе бараат од прилика)...Челзи веројатно ќе го земи Хаверц и ќе потрошат веќе голема сума на пари,Сити и ПСЖ се на работ на ФФП,Интер и Јувентус нема шанси.....Кина да не мисли да заминва?
После тоа вчера Стерлинг комотно може да го продадат заедно со уште 1-2 играчи, ете пари за Меси.Сериозно ова со Меси кој друг клуб можи да си го дозволи финансиски?...сега па со короната не гледам кој можи да го плаќа и да му тресни на Барселона 150 милиони евра(веројатно толку ќе бараат од прилика)...Челзи веројатно ќе го земи Хаверц и ќе потрошат веќе голема сума на пари,Сити и ПСЖ се на работ на ФФП,Интер и Јувентус нема шанси.....Кина да не мисли да заминва?
Зошто не идеш пандит да бидеш по Англија, све знаешСериозно ова со Меси кој друг клуб можи да си го дозволи финансиски?...сега па со короната не гледам кој можи да го плаќа и да му тресни на Барселона 150 милиони евра(веројатно толку ќе бараат од прилика)...Челзи веројатно ќе го земи Хаверц и ќе потрошат веќе голема сума на пари,Сити и ПСЖ се на работ на ФФП,Интер и Јувентус нема шанси.....Кина да не мисли да заминва?
Не биди фирмоски бот...едноставно отворив тема за муабет да видам другите шо мислат во врска со ова...јас ништо не знам,јас само дадов мое мислење,ако имаш аргументи и факти да ме демантираш бујрум, ако не истреби се и не ме цитирај.Зошто не идеш пандит да бидеш по Англија, све знаеш
Сити не му е таква политикат,тие претежно купуваат млади играчи за на подолг рок...и плус досега немаат потрошено 100+ милиони на еден играч...сите трансфери му се 50-60-70 милиони и претежно до 25 години.После тоа вчера Стерлинг комотно може да го продадат заедно со уште 1-2 играчи, ете пари за Меси.
ФФП уште постои?Сериозно ова со Меси кој друг клуб можи да си го дозволи финансиски?...сега па со короната не гледам кој можи да го плаќа и да му тресни на Барселона 150 милиони евра(веројатно толку ќе бараат од прилика)...Челзи веројатно ќе го земи Хаверц и ќе потрошат веќе голема сума на пари,Сити и ПСЖ се на работ на ФФП,Интер и Јувентус нема шанси.....Кина да не мисли да заминва?
Еве во Реал може да иде, ке го трампаат со Јовиќ глава за глава, платата нема да е проблем.Не биди фирмоски бот...едноставно отворив тема за муабет да видам другите шо мислат во врска со ова...јас ништо не знам,јас само дадов мое мислење,ако имаш аргументи и факти да ме демантираш бујрум, ако не истреби се и не ме цитирај.
Автоматски споено мислење:
Сити не му е таква политикат,тие претежно купуваат млади играчи за на подолг рок...и плус досега немаат потрошено 100+ милиони на еден играч...сите трансфери му се 50-60-70 милиони и претежно до 25 години.
Манчестер Јунајтед. Алтернатива за Санчо.Сериозно ова со Меси кој друг клуб можи да си го дозволи финансиски?...сега па со короната не гледам кој можи да го плаќа и да му тресни на Барселона 150 милиони евра(веројатно толку ќе бараат од прилика)...Челзи веројатно ќе го земи Хаверц и ќе потрошат веќе голема сума на пари,Сити и ПСЖ се на работ на ФФП,Интер и Јувентус нема шанси.....Кина да не мисли да заминва?
Za siti, izgleda ne.ФФП уште постои?
Newell's Old BoysСериозно ова со Меси кој друг клуб можи да си го дозволи финансиски?...сега па со короната не гледам кој можи да го плаќа и да му тресни на Барселона 150 милиони евра(веројатно толку ќе бараат од прилика)...Челзи веројатно ќе го земи Хаверц и ќе потрошат веќе голема сума на пари,Сити и ПСЖ се на работ на ФФП,Интер и Јувентус нема шанси.....Кина да не мисли да заминва?
Знам дека се заебаваш ама и нив намерно не ги спомнав бидејќи немаат таква политика да земаат постари играчи и да потрошат цела вагон пари после ова шо му се случи со Санчез.Манчестер Јунајтед. Алтернатива за Санчо.
Во Јувентус. Ќе го дадат Роналдо плус пари за МесиСериозно ова со Меси кој друг клуб можи да си го дозволи финансиски?...сега па со короната не гледам кој можи да го плаќа и да му тресни на Барселона 150 милиони евра(веројатно толку ќе бараат од прилика)...Челзи веројатно ќе го земи Хаверц и ќе потрошат веќе голема сума на пари,Сити и ПСЖ се на работ на ФФП,Интер и Јувентус нема шанси.....Кина да не мисли да заминва?